Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Z. wrote:Myślę że u ciebie z kondycją całkiem nieźle musi być skoro takie długie spacerki z psami robisz
Moja aktywność fizyczna to jedynie gonienie autobusów
no tak średnio po mojej krótkiej ciąży ale szybko opracuje - od jutra wracam do treningów rowerowychsara_nar lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:no muszę być bo cholera zwariuje
Dasz radę. Wiem że jesteś nie wierząca ale ja wierzę że Bóg wybrał kobietę jako tą która ma dar przynosić nowe życie na świat bo kobieta jest silna. Współczuję ci bardzo i obawiam sie by nie spotkało mnie to samo bo w mojej rodzinie się to zdarzało. Trzymam kciuki żebyś szybko znów nosila w sobie fasolkeDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyHej wszystkim
Wpadłam się przywitać. Nie było mnie ostatnio, a to dlatego, że cały czas tylko bym spała.
Podczytuję Was po trochę, ale nie jestem w stanie siedzieć na forum. Mam nadzieję, że ten stan senności i zmęczenia minie.
Myślami jestem z Wami
Ślę wiruski &&&&&&&&& i gorące promyczki słońca, bo piękna pogoda u mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 19:24
Little Frog, Z., Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Malinowa, u mnie dobrze. Teoretycznie słońce świeci, ale jest dość gęsta mgła i zbytnio się nie przebija.
EDIT a co do Twojego śluzu, to ja właśnie też mam taki rozciągliwy na dzień przed @. Tzn nie mogę tego tak całkiem stwierdzić, bo zbyt długo się nie obserwuję, ale tak miałąm w dwóch poprzednich cyklach
Another, o ile dobrze zrozumiałam, to chcesz "pościć" przed badaniem 8 dni? Z tego, co dziewczyny tu piszą, to nie powinno się tak długo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 13:32
-
nick nieaktualny
-
Uuu nie straszcie. Nam powiedzieli 2-7 dni. Początkowo miał iść jutro, ale się okazało, że nic z tego (dlatego pościliśmy 5 dni). Babeczka powiedziała, że jednak w czwartek na 10, więc zamiast 5 wyjdzie 8 Czyli co, mamy dzisiaj poserduszkować?
Lena87, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Uuu nie straszcie. Nam powiedzieli 2-7 dni. Początkowo miał iść jutro, ale się okazało, że nic z tego (dlatego pościliśmy 5 dni). Babeczka powiedziała, że jednak w czwartek na 10, więc zamiast 5 wyjdzie 8 Czyli co, mamy dzisiaj poserduszkować?
Dokładnie, bo 8 dni to stanowczo za dużo ..Little Frog lubi tę wiadomość
-
O, ale będzie radość wieczorem
Jako, że mam wolne, to może wcisnę się w coś obcisłego w nagrodę za to, że cały poranek ganiał mnie po domuLittle Frog, Z., Ania07, Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:O, ale będzie radość wieczorem
Jako, że mam wolne, to może wcisnę się w coś obcisłego w nagrodę za to, że cały poranek ganiał mnie po domu
Tu mi sie przypomnial dowcip o batmanie
Życzę powodzenia czaruj czaruj!
Another, Little Frog, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dzień Dobry
Chciałam się tylko przywitać.Marta1986 lubi tę wiadomość