Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Another my na 55 osób wyrobiliśmy się w 12 tysiach i niczego nie załuję. Był DJ i super zabawa. Sukienkę miałam prześliczną używaną za 1,5 tysia. Mój juz miał garnitur, bo parę lat temu kupował jak był świadkiem. Specjalnego wystroju sali nie mieliśmy i tak nikt by nie zdążył zauważyć. Wszyscy ale to wszyscy się dobrze bawili. Impreza trwała do pierwszej w nocy. Impreza nam się zwróciła z małą góreczką. I polecam wierszyk zamiast kwaitów np. alkohol - w alkoholu też parę tysiów było i radość z picia
-
Bursztynka wrote:Another my na 55 osób wyrobiliśmy się w 12 tysiach i niczego nie załuję. Był DJ i super zabawa. Sukienkę miałam prześliczną używaną za 1,5 tysia. Mój juz miał garnitur, bo parę lat temu kupował jak był świadkiem. Specjalnego wystroju sali nie mieliśmy i tak nikt by nie zdążył zauważyć. Wszyscy ale to wszyscy się dobrze bawili. Impreza trwała do pierwszej w nocy. Impreza nam się zwróciła z małą góreczką. I polecam wierszyk zamiast kwaitów np. alkohol - w alkoholu też parę tysiów było i radość z picia
Little Frog, Laura lubią tę wiadomość
-
Ja zamiast kwiatów będę chciała kupony totka
Planów i pomysłów mam tysiące. Gorzej z realizacją. To śmieszne, że tak ciężko znaleźć większy ogród z grillem i zadaszonym miejscem na stoły. Tylko ja mam takie pomysły? Ciągle ludzie lubią wesela w zamkniętych pomieszczeniach?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Laura wrote:Ojojoj chyba będzie kropa tutaj
-
Another wrote:Ja zamiast kwiatów będę chciała kupony totka
Planów i pomysłów mam tysiące. Gorzej z realizacją. To śmieszne, że tak ciężko znaleźć większy ogród z grillem i zadaszonym miejscem na stoły. Tylko ja mam takie pomysły? Ciągle ludzie lubią wesela w zamkniętych pomieszczeniach? -
Fidelissa wrote:Hej Another niektóre restauracje lub hotele maja pakiet weselny w namiocie:)) duzy biały namiot z podtekstami z drewna, zorientuj sie:)"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Little Frog wrote:Fidelissa, oszczędzaj się! Oj, ten Twój maluszek będzie zakręcony, bo mama na pełnych obrotach
A co do zielonych kropeczek, to ostatnio są towarem deficytowym...
Nie wiem kiedy w pracy powiedzieć....
To byli ostatni goście....do swiat:)) teraz odpoczywam:)) jak tam Zabciu ze starankami? -
Laura wrote:A wredna @ przyszła więc u mnie nie ma kropy jeszcze....
Mój bociek słabo się stara heh, ale nie mam do niego pretensji jak słyszał ostatnio że zamówiony jest na maj, czerwiecLaura lubi tę wiadomość
-
Witajcie byliśmy na festwialu jedzenia - najdłam się burgerów, belgijskich frytek i burrito uwielbiam takie wydarzenia a wszystko z food tracków lubię to moje miasto stołeczne
powiem Wam, że mój pierwszy kwartał rozpoczął się radośnie o kończy smutaśnie... ale musi być dobrze bo po burzy słońce zawsze jest
Co do wesela to my chcieliśmy garden party - są firmy, które to robią więc będzie super. Ale póki co nie zdecydowaliśmy się jeszcze na kupno domu - chcemy jego część kupić za gotówkę bo kredyt na niestety bardzo okrągło liczbę ok. miliona nie chcemy się porywać a niestety tyle musimy mieć tu na dom...
tak więc u nas ślub przesuwa się ale może weźmiemy jednak cywilny i obiadek a potem w ogrodzie zrobimy powtórkę ślubów i imprezkęFidelissa, sara_nar lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150