Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ok ja spadam bo jajnik mnie boli aż promieniuje do kręgosłupa i głowa boli. Dobranoc.
-
Witam się z rana
Wczoraj niestety nie udało mi się dołączyć do wciągającego tematu pod tytułem "moja teściowa" bo miałam niespodziewany nalot przyjaciół, więc z mojego leżenia z lapkiem wyszły nici
Dziś u mnie słoneczko próbuje się przebijać zza chmur, ale jako, że to poniedziałek to mam lenia nieziemskiego. Najchętniej wróciłabym do łóżka i zakopała się po uszy pod kołdrą.
Misty i Magdas życzę Wam udanych wizyt i samych dobrych wieści!
I wszystkim miłego dnia!
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyDzień Dobry
@ znalazła Mój adres, nawet testować nie musiałam ..
Tym razem nie ruszyło Mnie to, że się pojawiła ..
Widocznie lutowo - marcowy cykl był bez owulacyjny
Bursztynko Z Zostawiam Wam większe pole do popisu ..
3mam kciukiZ., Bursztynka lubią tę wiadomość
-
No to teraz Lena jedziesz na żelu!
Jak się czujecie w poniedziałeczek? Mi zaczęły się mdłości. Bleee. Chyba szybko teście zauważą co się dzieje, a zamierzaliśmy powiedzieć im w Wielkanoc, a najwcześniej po usg.
Dziś i tak mi się upiekło, bo wstałam później i śniadanie było gotowe, ale zazwyczaj to ja przygotowuję śniadanie dla wszystkich.
Bleee, jak pomyślę że mam pokroić wędlinę albo ogórki to aż mną trzęsie.
Dobrego dnia i tygodnia!Fidelissa, Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Leżę w łóżeczku i robię nic.
I to jest piekne:))
Idę na popołudnie. Będzie miło bo kolega ma urodzinki.
Jutro do gina
Słońca nie ma, pochmurno i leje.
Ale jakoś mnie nie rusza ten poniedziałek...
Moze dlatego, ze będzie wtorek:)
Lenka na żelu to dobre rozwiazanie- u mnie i Santoochy zadziałało:)
Miłego dnia Wam życzę, zostawiam wiruski
Samych dobrych wieści:)santoocha, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, co u was slychać? U mnie pogoda szara i ponura ..
Czuje jakis wewnętrzny niepokój Do ginekologa idę w czwartek, ale z nudów przegladam rózne kobiecie strony internetowe i natykam się na jakieś artykuły dotyczące, problemów kobiecych, typu przewlekłe bóle krzyża i nawracające mogą sugerować nieprawidłowe zmiany na szyjce, polipy, endometrioza szyjki, a nawet nowotwór szyjki macicy. Mam też małą nadżerkę, ale podobno nic groźnego. Pozatym miałam robiona cytologię w sierpniu, zawsze raz w roku, ale lekarz mowil, że jak bedzie coś nie tak to zadzwoni, ale tak na prawdę nie wiem czy w ogole ooddawał te próbki do badania. Chyba teraz w czwartek powiem mojemu gin żeby powtórzył mi to badanie cytologiczne, bo tamtemu nie ufam. Ogólnie cały czas sobie coś wkręcam ..
Jutro idę do rodzinengo po skierowanie na badania morfologii krwi, ob, cukier, mocz, Tsh i pozatym dopiero prywatnie te tarczycowe badania ale to w przyszłym tyg porobie, zapisałam się też do dentysty na 15 kwiecieńWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 09:54
-
hej,
słuchajcie plamię jeszcze dziś ciuteczkę - ale mam problem... bo śluz jest lepki ale mam wrażenie, że jest też rozciągliwy... to normalne?? jeju jakoś wcześniej mocno nie obserwowałam siebie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:hej,
słuchajcie plamię jeszcze dziś ciuteczkę - ale mam problem... bo śluz jest lepki ale mam wrażenie, że jest też rozciągliwy... to normalne?? jeju jakoś wcześniej mocno nie obserwowałam siebie -
wiecie ja mam takie nitki - tak jakoś mi się wydaje i starałam się w palcać rozciągać i tylko troszkę ale sama nie wiem... bardziej skłaniam się ku lepkiemu ale sama nie wiem więc kurna szukam i drążę[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nie - możemy od razu iść na żywioł a nawet mamy brykać
Nati89, Z., Ania07, Misty87, sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
ja w przedszkolu czyli codziennie jak TŻ idzie do pracy to odwozi mnie do mamy mojej żebym sama nie siedziała... zdążyłam być już 3 razy w sklepie - mam chyba chce mi kondychę wyrobić
Kaśka28 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:ja w przedszkolu czyli codziennie jak TŻ idzie do pracy to odwozi mnie do mamy mojej żebym sama nie siedziała... zdążyłam być już 3 razy w sklepie - mam chyba chce mi kondychę wyrobić
Myślę że u ciebie z kondycją całkiem nieźle musi być skoro takie długie spacerki z psami robisz
Moja aktywność fizyczna to jedynie gonienie autobusówKaśka28 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
santoocha wrote:Troszczą się o Ciebie
A przypomnij mi, jak to było poprzednio, po ilu cyklach Wam się udało?
Wiem, że dużo osób stara się długo - tylko ja już byłam w ciąży, miałam dzieciątko, które zostało mi odebrane[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150