Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
To tak jak dopisałam.... Wiem, że ciężko bo o wszystkim musisz sama pomyśleć, ale może to będzie łatwiejsze do zrealizowania. On się zgodzi na pewne sprawy, a jak mu coś nie spasuje, to przedstawi własny punkt widzenia. No nie wiem co Ci doradzić... Jeszcze impreza na świeżym powietrzu. Też mi się to podoba, ale trzeba mieć jakiś plan awaryjny w razie brzydkiej pogody.
U nas było tak, że skoro już postanowiliśmy, to nie było wyjścia. Musieliśmy to zorganizować i każdy wiedział, że nie ma wyjścia Jak już była sala zarezerwowana, to trzeba było załatwiać resztę... To już był jakiś taki przymus. A już w szczególności tak jak w Waszym przypadku jak nie macie zbyt wiele czasu na organizację. -
Another wrote:Zaproszenia to najmniejszy problem, bo już sobie wybrałam . Ogólnie to ja się boję tego wszystkiego. Że taka mała ilość ludzi nie będzie potrafiła się bawić, że będzie stypa a nie przyjęcie weselne i w ogóle... Eh
A nie od dzis wiadomo ze najlepszym nauczycielem tanca jest kieliszeczek wodeczki heheLittle Frog lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ogólnie to jest to ogród, ale obok jest sala w razie zerwania chmury można się przenieść, ale wiąże się to z dodatkowymi kosztami, więc lepiej nie
Muzyka, tu też jest problem, bo chcemy DJ, nie orkiestrę. Jedzonko, to też ciekawy aspekt. Chcemy, żeby impreza zaczęła się od wielkiego ogniska A potem oczywiście jakiś wiejski stół, sałatki, przystawki i kilka ciepłych dań, plus wielki grill z mięchami i ziemniaczkami i innymi. Także jedzenie chyba nie będzie problemem, alkohol też nie. Matko, już teraz się denerwuję...
Dobry motyw też jest z moją suknią. Ciągle jestem na diecie i nie mam pojęcia jaki rozmiar będę miała w czerwcuLaura lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Laura wrote:cholerny dzień dzisiaj z tą @ mam na tabletachDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Another wrote:Ogólnie to jest to ogród, ale obok jest sala w razie zerwania chmury można się przenieść, ale wiąże się to z dodatkowymi kosztami, więc lepiej nie
Muzyka, tu też jest problem, bo chcemy DJ, nie orkiestrę. Jedzonko, to też ciekawy aspekt. Chcemy, żeby impreza zaczęła się od wielkiego ogniska A potem oczywiście jakiś wiejski stół, sałatki, przystawki i kilka ciepłych dań, plus wielki grill z mięchami i ziemniaczkami i innymi. Także jedzenie chyba nie będzie problemem, alkohol też nie. Matko, już teraz się denerwuję...
Dobry motyw też jest z moją suknią. Ciągle jestem na diecie i nie mam pojęcia jaki rozmiar będę miała w czerwcuDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
No pewnie, że się boję Najbardziej przytłacza mnie myśl, że mam bardzo mało czasu na załatwienie BARDZO wielu rzeczy. Specjalnie wybraliśmy termin w środku tygodnia, żeby znaleźć jakieś miejsce i nie mieć problemu z kościołem. Jutro zadzwonię do tego hotelu z tym wielki ogrodem i dopytam co i jak. Ciekawa jestem kosztów wynajmu takiego ogrodu. Czy będzie podobnie jak z salą, czy taniej/drożej. Mamy budżet 17 tys i nie mam zielonego pojęcia, czy się w tym zmieścimy"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."