Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wrote:Nic mi nie wiadomo
sara_nar lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:ooooo strzelcie mnie. W Leśnej Górze, a ja myślałam, że w Zielonej Górze.
sara_nar lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Nawet jak strony przewracam to mi niedobrze....
Dobrej nocki. Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 21:49
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Jak mowa o dziwnych przejęzyczeniach: Mój poprzedni facet wiecznie pisał szybko i to z słownikiem T9. Kiedyś rano siedzę na zajęciach w szkole i czytam smsa: "Wysralas sie kochanie?" Wyobraźcie sobie moją minę o 8 rano i rechot na całą salę wykładową. Oczywiście chciał zapytać, czy się ... wyspałam
Z., sara_nar, Kaśka28, przedszkolanka:), AnusiaM, Little Frog, Misty87, Nati89, Bursztynka lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Jak mowa o dziwnych przejęzyczeniach: Mój poprzedni facet wiecznie pisał szybko i to z słownikiem T9. Kiedyś rano siedzę na zajęciach w szkole i czytam smsa: "Wysralas sie kochanie?" Wyobraźcie sobie moją minę o 8 rano i rechot na całą salę wykładową. Oczywiście chciał zapytać, czy się ... wyspałam
Hahahah, mocne!Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Another wrote:Jak mowa o dziwnych przejęzyczeniach: Mój poprzedni facet wiecznie pisał szybko i to z słownikiem T9. Kiedyś rano siedzę na zajęciach w szkole i czytam smsa: "Wysralas sie kochanie?" Wyobraźcie sobie moją minę o 8 rano i rechot na całą salę wykładową. Oczywiście chciał zapytać, czy się ... wyspałamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Jak mowa o dziwnych przejęzyczeniach: Mój poprzedni facet wiecznie pisał szybko i to z słownikiem T9. Kiedyś rano siedzę na zajęciach w szkole i czytam smsa: "Wysralas sie kochanie?" Wyobraźcie sobie moją minę o 8 rano i rechot na całą salę wykładową. Oczywiście chciał zapytać, czy się ... wyspałam
ha ha
dobre !! -
Another wrote:Jak mowa o dziwnych przejęzyczeniach: Mój poprzedni facet wiecznie pisał szybko i to z słownikiem T9. Kiedyś rano siedzę na zajęciach w szkole i czytam smsa: "Wysralas sie kochanie?" Wyobraźcie sobie moją minę o 8 rano i rechot na całą salę wykładową. Oczywiście chciał zapytać, czy się ... wyspałam
No spoko. Ja to bym się śmiała jak głupi do sera
Mi to się tylko przytrafiło napisać smsa do kumpeli po meczu, że "znowu penis" ;]
No, chyba, że o czymś nie wiemZ., sara_nar, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Another tylko jedno ?
Do mnie 4 dni temu napisał były i na początku pisaliśmy o głupotach, a później jakoś na wspomnienia się zebrało i naprawdę fajnie było tak po wspominać. Ale chyba za dużo tych wspomnień, bo aż mi się wczoraj śnił i takie to realistycze było.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Another tylko jedno ?
Do mnie 4 dni temu napisał były i na początku pisaliśmy o głupotach, a później jakoś na wspomnienia się zebrało i naprawdę fajnie było tak po wspominać. Ale chyba za dużo tych wspomnień, bo aż mi się wczoraj śnił i takie to realistycze było."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
AnusiaM wrote:podziwiam Was, ja nie mam kontaktu z byłymi i nie chciałabym mieć ;/
ciesze sie małżenstwem i tym co jest teraz nie lubie nawet o nich wspominac ;/sara_nar lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."