Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wrote:Nic mi nie wiadomo
sara_nar lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:ooooo strzelcie mnie. W Leśnej Górze, a ja myślałam, że w Zielonej Górze.
sara_nar lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Nawet jak strony przewracam to mi niedobrze....
Dobrej nocki. Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 21:49
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Jak mowa o dziwnych przejęzyczeniach: Mój poprzedni facet wiecznie pisał szybko i to z słownikiem T9. Kiedyś rano siedzę na zajęciach w szkole i czytam smsa: "Wysralas sie kochanie?" Wyobraźcie sobie moją minę o 8 rano i rechot na całą salę wykładową. Oczywiście chciał zapytać, czy się ... wyspałam
Z., sara_nar, Kaśka28, przedszkolanka:), AnusiaM, Little Frog, Misty87, Nati89, Bursztynka lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Jak mowa o dziwnych przejęzyczeniach: Mój poprzedni facet wiecznie pisał szybko i to z słownikiem T9. Kiedyś rano siedzę na zajęciach w szkole i czytam smsa: "Wysralas sie kochanie?" Wyobraźcie sobie moją minę o 8 rano i rechot na całą salę wykładową. Oczywiście chciał zapytać, czy się ... wyspałam
Hahahah, mocne!Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Another wrote:Jak mowa o dziwnych przejęzyczeniach: Mój poprzedni facet wiecznie pisał szybko i to z słownikiem T9. Kiedyś rano siedzę na zajęciach w szkole i czytam smsa: "Wysralas sie kochanie?" Wyobraźcie sobie moją minę o 8 rano i rechot na całą salę wykładową. Oczywiście chciał zapytać, czy się ... wyspałamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Jak mowa o dziwnych przejęzyczeniach: Mój poprzedni facet wiecznie pisał szybko i to z słownikiem T9. Kiedyś rano siedzę na zajęciach w szkole i czytam smsa: "Wysralas sie kochanie?" Wyobraźcie sobie moją minę o 8 rano i rechot na całą salę wykładową. Oczywiście chciał zapytać, czy się ... wyspałam
ha ha
dobre !! -
Another wrote:Jak mowa o dziwnych przejęzyczeniach: Mój poprzedni facet wiecznie pisał szybko i to z słownikiem T9. Kiedyś rano siedzę na zajęciach w szkole i czytam smsa: "Wysralas sie kochanie?" Wyobraźcie sobie moją minę o 8 rano i rechot na całą salę wykładową. Oczywiście chciał zapytać, czy się ... wyspałam
Mi to się tylko przytrafiło napisać smsa do kumpeli po meczu, że "znowu penis" ;]
No, chyba, że o czymś nie wiemZ., sara_nar, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Another tylko jedno ?
Do mnie 4 dni temu napisał były i na początku pisaliśmy o głupotach, a później jakoś na wspomnienia się zebrało i naprawdę fajnie było tak po wspominać. Ale chyba za dużo tych wspomnień, bo aż mi się wczoraj śnił i takie to realistycze było.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Another tylko jedno ?
Do mnie 4 dni temu napisał były i na początku pisaliśmy o głupotach, a później jakoś na wspomnienia się zebrało i naprawdę fajnie było tak po wspominać. Ale chyba za dużo tych wspomnień, bo aż mi się wczoraj śnił i takie to realistycze było."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
AnusiaM wrote:podziwiam Was, ja nie mam kontaktu z byłymi i nie chciałabym mieć ;/
ciesze sie małżenstwem i tym co jest teraz nie lubie nawet o nich wspominac ;/sara_nar lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."