Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
To jak Wam powiem, że naszym przyjacielem (moim i mojego chłopa) jest mój pierwszy facet? Pewnie byście oszalały Do tego ten przyjaciel potrafi czasem palnąć tekstem, że jak zwykle pięknie wyglądam, albo te spodnie uwydatniają moją dupkę, a mój teraźniejszy narzeczony potrafi stanąć, spojrzeć i powiedzieć "w sumie stary masz rację". Mamy dystans do przeszłości, ja nie mam problemu z jego byłymi, on z moimi. Wybraliśmy siebie, więc tamci nic nie znaczą w tej chwili. Każdy z nas spędził z nimi kawałek życia i tych chwil nie żałuje, ale zgodnie twierdzimy, że najlepszy nasz czas spędziliśmy i nadal spędzamy razem
Nie zatajamy przed sobą żadnych kontaktów, nie robimy z tego tajemnic, co daje nam poczucie pewności, że nic nam nie grozi. To pozwala na zdrowe stosunki ze znajomymi i brak napięcia między nami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 23:23
Misty87, Lena87, sara_nar, Little Frog, Fidelissa, Kaśka28 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Jak go pierwszy raz przypadkiem zobaczyłam, to mnie ruszyło, ale motyli nie było.Raczej do byłego pozostała tylko duża sympatia, w końcu kiedyś był częścią mojego życia i w jakiś sposób dzięki niemiu jestem jaka jestem.
Jak wróciłam z Holandii w środę jak z autobusu zobaczyłam M. po tygodniu czasu jak na mnie czeka, to motyle były. Nawet się popłakałam jak go przytuliłam. Nie mam wątpliwości, że jestem z właściwym facetem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 23:28
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Ja też nie uznaję kontaktów z byłymi. Zresztą mąż nie dąży do nich. Ja raz na początku naszego związku chciałam napisać smsem życzenia urodzinowe mojemu byłemu, wprost o tym Tomkowi powiedziałam, zapytał: a musisz? Wiedziałam, że sprawiam mu tym przykrość. Wcale nie musiałam, nie mieliśmy już żadnego kontaktu, więc ja bym go wznawiała.
Czasem zastanawiam się co u niego, ale nie szukam już kontaktu. Nie warto.Laura, AnusiaM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Powiem Wam dziewczyny że w środę za tydzień mamy wizytę u lekarza, mam nadzieję że decydującą....
Pewnie dowiemy się jakie szanse mamy po HSG
ciekawe kiedy ja bede miała HSG
a jeszcze bardziej jestem ciekawa jakie są u Ciebie zmiany po tym
pisz mi zaraz jak bedziesz cos wiedział
pewnie już pytałam, moge jeszcze raz?
Bolało?? -
nick nieaktualny