Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
DZIEŃ DOBRY!
Pospałam sobie w pracy trzy godzinki. Zaraz lece do domku dalej spać, po 11 szwagierka przyjeżdża imam robić trochę za kierowcę . Wiec muszę być przytomna.
Pogoda paskudna, a miałam dziś auto po sprzątać.
Miłego dnia kobietyFidelissa, Laura lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!!
Ale ciekawy temat poruszyłyście!!
Ja mam tylko jednego byłego i nie mamy kontaktu. Rozstając się uznałam, że możemy się dalej normalnie kumplować, bo kumplowaliśmy się sporo wcześniej Dobrze mi z nim było i na to nie mogę narzekać. Zerwał ze mną do dziś nie wiem dlaczego tak konkretnie. Sam miał przyjaciółkę i nie miałam do niego o to żadnych pretensji. Ale definitywnie urwaliśmy kontakt po tym jak może miesiąc po rozstaniu chciał się spotkać i ogólnie było miło, pogadaliśmy itp, ale na tym się skończyło. Olał mnie po raz drugi, za to już było dla mnie zbyt wiele.
Jedynie zdarza mi się czasami myśleć o takim jednym, który bardzo długo mi się podobał, a później wyjechał za granicę i jak zjechał to się spotkaliśmy kilka razy i chciał ze mną być. Oczywiście bym się zgodziła, bo super gościu, ale wracał kolejny raz za granicę. A ja nie chciałam takiego czegoś ryzykować. No i tak mi przechodzi czasami przez myśl jak by to mogło wyglądać i czy by miało szansę na przetrwanie. Nawet chciałam napisać do niego i się zapytać jak mu się życie układa, ale się powstrzymałam.
No i do dziś się zastanawiam jak całuje taki przystojniaczek Chciał mnie pocałować, ale wiedziałam, że ma laskę i rozum i zdrowy rozsądek zwyciężył nad uczuciem chwili Dobry ze mnie człowiek. Jestem z tego dumna!
Trochę brakuje mi tego mojego szalonego życia i braku zobowiązań Ale wiem, że tak jak jest teraz jest cudownie i nie chciałabym wymienić tego na nic innego
Dziękuję, że dałyście mi możliwość wyrzucenia z siebie tego wszystkiego!
Miłego dnia!Z., Fidelissa, Malenq, dżona, Misty87, Lena87, Laura, sara_nar, Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam Kobietki
Wstałam już przed 7, bo nie mogę spać. Tempka dziś oszalała. Do tego boli mnie brzuch, podbrzusze, plecy (krzyż), jajniki i piersi... Ech... Zniknął poranny śluz brunatny, ale pewnie w ciągu dnia wróci.
Brzuch wzdęty, jakbym się najadła pod sam czubek nosa, a dopiero wstałam, a kolacji nie jadłam. Do tego okropnie swędzi mnie pępek (dziwne!) chyba jakaś infekcja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 08:11
-
hej,
moja temp ranna jest niezwykle wysoka nie wiem co myśleć o tym temp. niecałe 36 to nie wiem czy normalna[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
cześć Kochane!
Wczoraj nie miałam już sił pisać o wynikach mojego monitoringu.
Pęcherzyków brak, a śluzówka z II fazy cyklu.
Mam samoistną luteinizację w terminie owulacji i doktor sam nie wie, skąd się to bierze.
Szansa na to, że pęcherzyk dojrzał i pękł w ciągu 3 dni jest bliska 0%, więc
owulacji nie było i już nie będzie.
Mam brać od jutra luteinę na wywołanie okresu. I zaczynamy od nowa.
Pytam go, czy jakaś szansa jest na ciąże u mnie, a on na to, ze za szansę to Bóg jest odpowiedzialny, a on tylko pomaga. Ech. Nie pocieszył mnie.
-
ech, Żabko... Moje wykresy zwykle wyglądają obiecująco, ale kończą się @... Co prawda, nie chcę sobie wkręcać, bo na usg nie było widać pęcherzyka ani śladu po nim...
Ogólnie martwi mnie tylko taka wysoka temperatura... Boję się infekcji albo jakiejś innej cholery...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 08:42
-
Hejka miłego dnia:))
Zabka, tez mam takiego jednego byłego....kilka razy sie widzieliśmy...ale nie odpowiada mi w jakiego człowieka sie zmienił. Jest reżyserem, moralnie nie do przyjęcia przynajmniej dla mnie....
Ponuro za oknem. Czas wstawaćLaura lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!!!
Słuchajcie w końcu się wyspałam! Jestem przeszczęśliwa!
Lena jestem Usłyszałam Twoje wołanie Jak u Ciebie? Jak samopoczucie?
Nie było mnie parę dni, bo miałam mnóstwo zajęć, potem wyjazd, a wczoraj fatalny poniedziałek i jedyne o czym marzyłam cały dzień to ciepłe łóżeczko
trochę naskrobałyście przez ten czas ja sprobuję to ogarnąć potem jakoś
Jedyne co zobaczyłam to bliźnięta Misty! Normalnie się poplakałam! Ze wzruszenia oczywiście!
Sara, i jak Ci się jeździ?
Malinowa, w I fazie cyklu występują takie tempki. Grunt żeby potem skoczyła
Melula, bardzo mi się podoba Twoja tempka Oby to wróżyło tylko jedno!
Cześc Nati! Tobie również miłego dnia!
Złota, od nowa tzn., że będzie Cię stymulował? Na pewno da się temu jakoś zaradzić!
Żaba zawsze masz tu możliwość wyrzucenia z siebie czego tylko chcesz!
Oj muszę Was później nadrobić
AnusiaM pewnie jakieś wadliwe firanki kupiła, nie jestem totalnie w temacie
Fidelissa, witaj, co u Ciebie?
Idę teraz zrobić sobie kawę, żeby się trochę pobudzić i wziąć się za prasowanie, bo patrzy na mnie niezła sterta z daleka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 08:57
Z., Laura, Little Frog, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Hej
Zlota nie ten to nastepny cykl clo musi zadzialac. A mozesz mi powiedziec ile placilas za clo? U mnie tez jest prawdopodobienstwo ze pecherzyk pekl za maly lub sie wchlonal lub dojrzal i pekl czyli w sumie loteria, moglam jechac w sobote moze wiecej by bylo wiadomo.
Trzymaj sie:)Złota lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Nati89 wrote:Cześć dziewczyny, życzę miłego dnia Ja wlasnie wybieram się do rodzinnego po skierowania na badania
Złota nie trać nadziei, ja też nie miałam owulacji w zeszłym cyklu, teraz kończy mi się okres. Brałas jakieś leki?
Kochana, jestem na kuracji CLo, biorę estrogeny, witaminę D i B6, piję INOFOLIC 2xdziennie, po owulacji biorę luteinę na podtrzymanie ewentualnej ciąży lub a okres. Jestem na lekach od roku, owulacji nie mam od 4 miesięcy.
to sie nazywa LUF - zespół luteinizacji niepękniętego pęcherzyka jajnikowego.
jeszcze został nam wariant CLO+pregnyl, ale to jeśli jajko urośnie. U mnie nie rośnie. -
Magdas wrote:Hej
Zlota nie ten to nastepny cykl clo musi zadzialac. A mozesz mi powiedziec ile placilas za clo? U mnie tez jest prawdopodobienstwo ze pecherzyk pekl za maly lub sie wchlonal lub dojrzal i pekl czyli w sumie loteria, moglam jechac w sobote moze wiecej by bylo wiadomo.
Trzymaj sie:)
Magas, nie pamiętam ile płaciłam za clo, bo kupowałam jeszcze tonę innych leków, ale chyba coś koło 16 zł. -
No witam witam
taki szary i ponury dzień że nawet nie wiedziałam co napisać żeby nie wprowadzać złej atmosfery czeka mnie trudny dzień w pracy ale Wam życzę żeby Wasz dzień był miły lekki i przyjemny
Będę podglądać co tu się dziejeLaura, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017