Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam Was Kochane dziewuszki
Na dworze troszkę zimno ale słońce próbuję się przedostać przez chmurki
Gdzieś tam pomiędzy chmurkami widzę czyste niebo
Tak żeście się rozpisały, że zostałam bez słów ..
Macierzanko, pływam na czerwonym morzu .. Samopoczucie w porządku
Wieczorem trochę szoku dostałam jak kierownik budowy się podliczył na szczęście do końca budowy już nic nie będzie chciał ..Z., Laura, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Z. a ja mam inne doświadczenie zupełnie. Śmierć Jagody była w kartach tylko ja nie chciałam uwierzyć w to, teraz już nie stoi...
mi się wiele rzeczy sprawdziło więc patrzę inaczej - poza tym moja mama to czarownica więc jaka ja mam byćMisty87, sara_nar lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hej wszystkim
Dzona rowniez przeczytalam Twoj wpis! Zawsze czytam od deski do deski to, co piszecie, jak tylko mam czas
Mezczyzni z reguly raczej nie umieja rozmawiac o tym, co siedzi w nich w srodku. Musi przyjsc taki moment, kiedy wybuchaja w nich emocje
Zaba, ja znowu po tym moim 6letnim zwiazku puscilam sie w wir imprez. Od 18 roku bylam z nim i zaniedbalam zycie towarzyskie
Raz w klubie tancze z kumpela, nagle jakis fajny, mega przystojny koles do mnie podbija. Tanczymy razem, rozmawiamy. Wyszlo, ze on ma 20lat i byl pewny,ze ja tez tak mniej wiecej. Jakie bylo jego zdziwienie, gdy powiedzialam,ze mam 25 ale kij! Doslownie to byl dziki taniec! Nikt i nic nie liczylo sie dla nas! Puszczali akurat kawalki Shaun Paula, wiec mozna bylo dupka pokrecic! Calowalismy sie... chociaz w miedzyczasie przyznal sie,ze jego dziewczyna (tak, mial ponoc kogos!) Nie przyjechala, bo nie dala rady ale bylam chyba tak juz zdeterminowana,ze nie przeszkadzalo mi to. Grzecznie sie rozeszlismy po namietnym tancu, ale pozniej na drugim poziomie klubu znow podczas tancow nasze ciala sie odnalazly
Bylo to bardzo mile, zwlaszcza,ze dal mi 20 lat haha
Pozniej spotykalam sie z kilkoma facetami, randkowalam, bylo fantastycznie. Najgorsze momenty wtedy, kiedy facet sie mega szybko angazowal, a mnie nie krecil. Wtedy dowiedzialam sie, jak trudno jest komus dac kosza!
Ahhhh te wspomnieniaLena87, Z., Laura, Macierzanka:), Little Frog, sara_nar, dżona, Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Ja miałam z wróżkami ostatnio inna przygodę. Nie byłam osobiście ale ktoś patrzył w kartach w moje życie i powiedział mi że będę zaraz w ciąży (znaczy wtedy gdy ta wiadomość mi przekazywano). Oczywiście bardzo sie ucieszyłam i uwierzyłam w to. Ale ciąży nie było. I uważam że Bóg chciał mnie nauczyć że to On decyduje. I żeby tego nie słuchać.
Ale każdy ma prawo robić co chce
Pieknie to napisalas!
Ja bardzo wierzaca nie bylam, do lipca tamtego roku, kiedy to trafilismy do ciekawego ksiedza na nauki przedmałżeńskie
Od tamtego czasu zaczelam sie normalnie modlic, rozmawiac z Bogiem
Co do Malinowej i tego zaklinania... u mnie chyba na odwrot! Wszystkie przyjaciolki, znajome maja rodziny, dzieci. Widzialy, jak bardzo mi tego brakuje i wiem,ze kazda od serca mi zyczyla swojego dziecka
Sylvka, Z., Laura, Macierzanka:), dżona, Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:Z. a ja mam inne doświadczenie zupełnie. Śmierć Jagody była w kartach tylko ja nie chciałam uwierzyć w to, teraz już nie stoi...
mi się wiele rzeczy sprawdziło więc patrzę inaczej - poza tym moja mama to czarownica więc jaka ja mam być
Malinowa ja wiem że sie sprawdza bo też wiele słyszałam co ma się u kogoś wydarzyć niekiedy całkiem abstrakcyjnych rzeczy których ciężko sie spodziewać i to sie sprawdzalo. Bylam w szoku.
Ale ja wole ne wiedzieć nie zaglądać nie chce mieć takiej świadomości zdaję sie jednak na modlitwę.
Ale jeśli ty masz taka odwagę zaglądać w to to niech tak będzie. Nie krytykuje oczywiście wymieniamy doświadczeniaSylvka, Malenq, Laura, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Malenq ja nie wierzę... już kiedyś pisałam, że istnieje Energia ale nie nazywam jej bogiem a biblia to dla mnie książka i tak do niej podchodzę
Malenq a skąd jesteś?sara_nar lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyMalinowa ok....to ja porozmawiam z tą Twoją Energią o Tobie dobrze??? przepraszam, nie czytałam wcześniejszych wpisów:( mam nadzieję, że Cię nie uraziłam....
z podlasia i to całkiem blisko wspomnianej Pani;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:58
-
ależ nie uraziłaś mnie absolutnie ja tylko mówię jak to ze mną jest bo ja znam tamte rejony mam koleżanki z Bielska, Hajnówki no i bardzo lubię jeździć do Sioła Budy
Malenq lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Co do wrozek to ja nie chcialabym wiedziec co mnie czeka.co ma byc to i tak mnie nie ominie. Moim zdaniem jak ludzir uslyszs cos od wrozki to potem tak podswiadomie kieruja swoim zyciem aby to sie wydarzylo.
Ale szanuje i staram sie wozumiec ludzi ktorzy w to wierza w koncu kazdy w cos wierzyc musiMacierzanka:), Laura, dżona lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMalinowa siulalalala Sioło Budy, niezłe żarcie, niezłe picie i ta sauna:D:D:D:D
Ooooo tak jak będziesz w pobliżu to ZAPRASZAM:) okolice Puszczy Białowieskiej najpiękniejsze:)
Magdas ja jestem otwarta na możliwości i czasem pertraktuję (a przynajmniej tak mi się wydaje) z Najwyższym.....ale i tak przeważnie On ma rację....;PMagdas, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Magdas
Jeszcze się z Tobą nie witałam dzisiaj
cześć Sylvka, a u Ciebie co dobrego?
Lena, no właśnie widziałam Twoje morze dlatego pytałam. Grunt, że masz inne zajęcie, to zawsze jest odskocznia. Ja chyba nigdy nie będę miała swojego domu... i zgnije w bloku...
Misty, Ty uwodzicielko
Malenq, ja też prowadzę z Najwyższym pertraktacje, ale czasem moje argumenty widzę wymiękają
Miłego dnia dziewuszki! Idę jakiś obiad upichcić
Do później
Z., Malenq, Magdas, Laura, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie dziś spaghetti - znaczy z mamą wczoraj robiłam i zabrałam dla TŻ a dla mnie nie ma trudno kanapki zjem...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnymalinowa hehehe ja wczoraj jadłam (robiłam) spaghetti...dzisiaj już zupka na piecu stoi, taki misz masz z cukinii i selera naciowego i wszystko zmiksowane i podane z pestkami dyni:)
a na drugie jeszcze tej weny szukam:D: mężuś dzwonił, że dzisiaj szybciej z pracy wróci to mus coś szybko wymyślić:D:DZ., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam się z pracy
firany wymienione
Z. u mnie było podobnie, u nas jest pani na którą mówią Cebulowa
chodzi sie do niej na 3 wizyty i po 3 miesiącach jesteś w ciąży
u mnie też nie zadziałało
widocznie Bóg chciał inaczej
chyba Oeparol działa
zawsze było sucho a dziś gaty mokre
jeszcze nie płodny ale coś tam się dzieje
miłego dnia :*Little Frog, Laura, Macierzanka:), Malenq, Misty87, Lena87, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość