Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Another teraz cie bede kojarzyc wlasnie z tej buzki hehe
Sylvka ale u nas wyniki baaaardzo zle wiec watpie czy kiedykolwiek...rozum mowi jedno serce drugie ale powalczymy jeszcze poki nam sil starczy
Another lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Another teraz cie bede kojarzyc wlasnie z tej buzki hehe
Sylvka ale u nas wyniki baaaardzo zle wiec watpie czy kiedykolwiek...rozum mowi jedno serce drugie ale powalczymy jeszcze poki nam sil starczy
Oj nie mów tak:( a z czym macie zle wyniki? Ja tez narazie biore leki, wiec jakby sie teraz udalo to bylby cud!3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Kaśka28 wrote:Another teraz cie bede kojarzyc wlasnie z tej buzki hehe
Kaśka28, Laura, Macierzanka:), dżona, Little Frog, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Sylvka wrote:Oj nie mów tak:( a z czym macie zle wyniki? Ja tez narazie biore leki, wiec jakby sie teraz udalo to bylby cud!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:wyniki meza...jeszcze nie slyszalam tutaj zeby ktos mial tak zle do tego mam tsh za wysokie ale w kwietniu idziemy na wizyte i sie wszytko okaze...
Moj maz nie robil jeszcze badan, wiec nawet nie wiem... narazie tylko moje PRL do bani oby jeszcze cos nie wyszlo.. ale wierze ze bedzie dobrze u Was!!!3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Laura wrote:Dziewczyny to może pokażemy się poprzez awatarki? chociaż na cały wieczorek dzisiejszy???
PLEASE
ale nie nalegam
jakby co.......Laura lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Melula wrote:na avatarku to nieaktualne... tam byłam po ślubie tuż, a wtedy zapuszczałam... teraz mam krótsze niż mój małżDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:rozumiem Kasiu, i niech tak zostanie
chciałam po prostu Was wszystkie zobaczyć
zupełnie ludzka ciekawość (jestem bliźniakiem) a ciekawość to moja wada....Laura lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Cześć Kochane moje- wszystkie! :*
Santoocha, współczuję, pomogłabym jakbym umiała, ale mogę tylko duchowo wesprzeć
Malenq, biedaku trzymaj się tam. Krzyże potrafią dać dosłownie w kość. Ufam, że wkrótce Ci to wszystko minie i się poukłada. Wyjazd na pewno Wam dobrze zrobi!
simcat, witaj! pewnie, że poratujemy
Misty, wiem co czujesz, ja tak wszystko rzuciłam z dnia na dzień, ale dla męża i wyjechałam... do dzisiaj tęsknię bardzo!
P.S. WOW, ale awatar!
Melula, jeszcze tak mocno u Ciebie nie spadła ta tempka
Kasia, walczymy! Jak tam samopoczucie teraz? A ja tam wierzę w cuda! Zresztą wiesz
Another, ja tez dzisiaj skrobałam szyby z rana, ale potem do auta wracałam bez kurtki
Piękne masz włosy, tylko twarz nie taka
Żaba, ja też ostatnio nie ogarniam na bieżąco, ale w zasadzie na szczęście teraz nie lecą strony jak kiedyś... dajemy sobie trochę fory
Nie mogę sie oprzeć żeby nie poprosić Cię o fotę chociaż samych włosów
Ja też jestem "prostak" totalny jeśli chodzi o włosy
Laura, Ty jesteś śpiąca, a ja właśnie się obudziłam... chyba cos ze mną nie tak...
Ja też miałam boba Różne długości miałam w sumie, od totalnie krótkich, niesymetrycznych, bobów do długich. Teraz postanowiłam zapuścić...hmm... a czyją klatę bedziesz sprzątać ?
Kasiu, ja miałam takie włosy właśnie, ale mi się przytyło i postanowiłam przykryć trochę moje pampuchy, dlatego włosy zapuściłam
Powiem Wam, że ja mimo tego, że byłam już u tylu ginów, to wolę jednak dentystę i w ogóle sie nie boję. Niektóre zęby nawet robiłam bez znieczulenia.
Sylvka, a Ty masz ładny wykres!!! Jeszcze wszystko przed Tobą!
A gdzie Lena, Rudasek, Bursztynka, Driada, Ania, Lili, Alka i w ogóle te, które sie dawno nie pokazują?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 18:24
Kaśka28, Laura, Lena87, dżona, Little Frog, Z., Sylvka, Ania07, Another lubią tę wiadomość