Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:WoW , spryciucha
Santoocha jak będę w ciąży od razu u ciebie jestem
To jest wielki plus, że będę mogła na bieżąco podglądać mojego maluszka.
Tydzień temu robiłam i nic nie było widać. Nawet macicy nie mogłam znaleźć, a ja mam bardzo przesuniętą w prawo.
Kasia, mnie męczą mdłości i wymioty. Ale dam radę, dla Grocha zdzierżę wszystko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 20:55
Laura, Macierzanka:), kasia_czarna, dżona, Lena87, Fidelissa, Misty87, sara_nar lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:A zapraszam, zrobię Ci usg położnicze suki ;P
To jest wielki plus, że będę mogła na bieżąco podglądać mojego maluszka.
Tydzień temu robiłam i nic nie było widać. Nawet macicy nie mogłam znaleźć, a jak mam bardzo przesuniętą w prawo.
Kasia, mnie męczą mdłości i wymioty. Ale dam radę, dla Grocha zdzierżę wszystko!Laura, santoocha lubią tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:20.. dzien cyklu liczy sie do pierwszego dnia @ ?
Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się wieczorową porą
Mam chwilkę więc posiedzę dzisiaj z Wami. Muszę nadrobić dzisiejsze wiadomości.
A co u Was Kochane? Jakieś kropki zielone dzisiaj?
Zabieram się za czytanieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 19:25
Z., Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Z. ja tez tak się zastanawiam gdzie te dni lecą. Też poza domem 10h. Pracujesz przy biurku czy bardziej latasz? Bo ja w biurze za biurkiem i jak nie postawię sobie z rana butelki z woda to czasami tak zarobiona jestem że zapominam nawet o piciu I też ostatnio wykończona jestem jakoś. No i razem pamiętaj jedziemy z dniami cyklu! Testowanko albo małpeczka już niedługo ;P
kasia_czarna jak masz 20 dzień cyklu to raczej za wcześnie na test.
Santoocha, no uśmiałam się nieźle. Ja mam w miarę blisko to zapiszę się do Twojej weterynarii po proszę pakiet promocyjny - będę z kotemLaura, Z., santoocha, Ania07, Lena87, Another, Kaśka28, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Z. ja tez tak się zastanawiam gdzie te dni lecą. Też poza domem 10h. Pracujesz przy biurku czy bardziej latasz? Bo ja w biurze za biurkiem i jak nie postawię sobie z rana butelki z woda to czasami tak zarobiona jestem że zapominam nawet o piciu I też ostatnio wykończona jestem jakoś. No i razem pamiętaj jedziemy z dniami cyklu! Testowanko albo małpeczka już niedługo
Maam tak samoo jak Ty lalala
Siedzę na czterech literach calusieńki dzień i gapie w ten monitor. na koniec dnia mam papkę zamiast mózguMacierzanka:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Santoocha ale mój kot to kastrat więc nic w nim nie znajdziemy
Z. nooooo to witaj w klubie biurowianek. Przynajmniej czas w pracy zapitala nie wiadomo kiedy. Chociaż nie powiem, że czasem zdarzają się luźniejsze dni. To i pulpit posprzątany, kartki posegregowane i internet na wylot przejrzany.Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość