Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia_czarna wrote:Hej Kochane jak mija wam dzien???
Macierzanka:), kasia_czarna lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:mialam isc ale widze ze pojawilas sie w koncu!!! a ostatnio o tobie myslalam co tam u ciebie?
Laura, Macierzanka:), Z., dżona, Lena87, Bursztynka, Little Frog, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:kasia_czarna, kopę lat ? a co u Ciebie?
Nati, to pyszności! mam ślinotok znów!
Kasia, to ja Cię nie wyganiam, ale idź do niego!Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:Hej Kasku... boze ja szukalam wczoraj tego watku starajace sie o pierwsze... i ten drugi nie pamietalam bo macierzanka mi powiedziala i sie tak wkurzylam bo was znalesc nie moglam a tu wchodze i widze ostatni wpis macierzanak no i mam was hheheheh tesknilam
az musialam zostac jeszcze chwilke zeby sie dowiedziec co u ciebie:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:a niech on będzie takim wątkowym kwiatkiem heh
Żabka wpadnie jutro i znów powie że nie wyrabia z moimi awatarkami heh
albo i nie powie bo przecież ten to już normalnie cud natury jest
Sama takie cudo wyhodowałaś?????Macierzanka:), Laura, dżona lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
kasia_czarna wrote:ohhh jak mi milo... super.. ciesze sie... jutro testuje kurde ale sie bojeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kasia_czarna wrote:hej hej Macierzanka ... u mnie git majonez....do przodu szukalam was i niemoglam waz znalesc
Jutro mówisz testowanko? No to kciuki trzymamy tutaj mocno!!! -
Cześć Wam,
Ja padam na ryjek. Tylko praca praca praca i co człowiek ma z tego życia? Ponad 10 h poza domem. Nawet nie wiem kiedy mi ten marzec przeleciał...
Widzę że dziś znów wesoło tutaj i bardzo dobrze!
Co do włosów to ja też mam dluuugie druty proste prawie do samej dup.ki... i oczywiście marzą mi się krecooone ale nic z tym zrobić się nie da
Jeśli chodzi o dentystke to mam to szczęście że trafiłam na dobrego specjaliste i do dentysty wcale sie jie boje chodzić później tylko cały dzień twarz znieczulona że jakby mi ktoś przywalil to tez bym nie poczuła
Misty chciałam Ci powiedzieć że śliczna z Ciebie dziewczyna
Pozdrawiam wszystkie
Laura, Macierzanka:), dżona, Lena87, Ania07, Misty87, Another, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017