Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia_czarna wrote:Hej Kochane jak mija wam dzien???
Macierzanka:), kasia_czarna lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:mialam isc ale widze ze pojawilas sie w koncu!!! a ostatnio o tobie myslalam co tam u ciebie?
Laura, Macierzanka:), Z., dżona, Lena87, Bursztynka, Little Frog, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:kasia_czarna, kopę lat ? a co u Ciebie?
Nati, to pyszności! mam ślinotok znów!
Kasia, to ja Cię nie wyganiam, ale idź do niego!Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:Hej Kasku... boze ja szukalam wczoraj tego watku starajace sie o pierwsze... i ten drugi nie pamietalam bo macierzanka mi powiedziala i sie tak wkurzylam bo was znalesc nie moglam a tu wchodze i widze ostatni wpis macierzanak no i mam was hheheheh tesknilam
az musialam zostac jeszcze chwilke zeby sie dowiedziec co u ciebie:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:a niech on będzie takim wątkowym kwiatkiem heh
Żabka wpadnie jutro i znów powie że nie wyrabia z moimi awatarkami heh
albo i nie powie bo przecież ten to już normalnie cud natury jest
Sama takie cudo wyhodowałaś?????
Macierzanka:), Laura, dżona lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
kasia_czarna wrote:ohhh jak mi milo... super.. ciesze sie... jutro testuje kurde ale sie bojeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kasia_czarna wrote:hej hej Macierzanka ... u mnie git majonez....do przodu szukalam was i niemoglam waz znalesc
(choć nie przewiduję takiej opcji)
Jutro mówisz testowanko? No to kciuki trzymamy tutaj mocno!!! -
Cześć Wam,
Ja padam na ryjek. Tylko praca praca praca i co człowiek ma z tego życia? Ponad 10 h poza domem. Nawet nie wiem kiedy mi ten marzec przeleciał...
Widzę że dziś znów wesoło tutaji bardzo dobrze!
Co do włosów to ja też mam dluuugie druty proste prawie do samej dup.ki...i oczywiście marzą mi się krecooone ale nic z tym zrobić się nie da
Jeśli chodzi o dentystke to mam to szczęście że trafiłam na dobrego specjaliste i do dentysty wcale sie jie boje chodzićpóźniej tylko cały dzień twarz znieczulona że jakby mi ktoś przywalil to tez bym nie poczuła
Misty chciałam Ci powiedzieć że śliczna z Ciebie dziewczyna
Pozdrawiam wszystkie
Laura, Macierzanka:), dżona, Lena87, Ania07, Misty87, Another, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017