Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez! wlasnie mam na sobie nowa sliczna koszulke rozowa w biale groszki ha i juz lekko brzuszek sie okragli!Laura, Ania07, Lena87, Maniuś, Little Frog, dżona, Nati89, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Szalona wiedźma
A to około 60 km ode Mnie ..
A bransoletki na co Ci ?
Przepraszam za głupie pytania ale ciekawska jestem[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Another powodzenia!
Aniu ja z rana mam maly, wieczorem bardziej wybija, ale wczesniej nie mialam plaskiego, wiec az tak nie idzie poznac
Niedlugo nam urosna brzucholki wszystkim tu obecnym! Bez wyjatku!
Maniuś, Little Frog, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa, ja też mam obsługę klienta ale new szczęście tylko telefonicznie. Poza telefonami normalnymi i dziwnymi wystawiam faktury.
Another, my jutro mamy badanko nasionka. Wzięliśmy urlop żeby było na spokojnie. Ja się już dziś stresuje. No i przez to zapominam że w poniedziałek mam zębologa
Słońca nie ma!!! Dzień dobry.dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ufffff....poranna lektura zaliczona...
Laura, faktycznie długa szyja Ale teraz już zaznaczyłaś, że awatarek prędko się nie zmieni, więc w sumie już mi się zakodował w głowie
Santoocha, normalnie śmiać mi się chce na samą myśl o tym Twoim usg Słyszałam coś o samokontroli, ale nie wiedziałam, że muszę sobie tę cały sprzęt do robienia usg kupić
Kasia czarna w końcu nas odnalazła. A też ostatnio o niej myślałam:)
A tak ogólnie, to wczoraj nie było żadnych kubraczków, bo nawet nie było. Mąż ostatnio zmęczony. Ale możecie kibicować plemniczkom z przedwczoraj...oby miały siłę przetrwania
Do mnie w końcu dziś dotarło słoneczko
Miłego dnia!!Malenq, dżona, sara_nar, Z., Lena87, Macierzanka:), santoocha, Misty87, Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny ratujcie... po misieću brania Bromka (wyjściowa 43,06) zrobiłam ponowne badanie poziomu prolaktyny - 3,52 przy normie 5,18 - 26,53 spadło to fajnie, ale dlaczego tak nisko...brałam 1/2 2 razy dziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 07:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny