Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kobietki U mnie słoneczny dzień się zapowiada no i na pełnych obrotach
Anutka też neistety nie pomogę, koneiczny bedzie gin, ale jak słyszałam podobno lepsza niższa niz za wysoka .. Ale na spokojnie, teraz dopasuje Ci i będzie wszystko wporzadku
Ja dzisiaj mam gina, zobaczymy co mi powie Pozdrawiam!dżona, Anutka, Z., sara_nar, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki z rana
U mnie zimno wstaje rano, patrzę mróz za oknem, auto trzeba skrobać buuu... szykuje się do pracy, potem jem śniadanie, patrze skrobią jak złoto te auta, trzeba pośpieszyć się i wyjść wcześniej dochodzę do samochodu, patrzę wszystko roztopione zaparkowałam tak że pierwsze promyki słońca akurat padały na moje auto inni skrobią, a ja tylko włączam wycieraczki i jade
Taka pierdoła a od razu dzień się lepiej zaczyna
Miłych wydarzeń życzę Wam dzisiaj i udanego dniaLittle Frog, sara_nar, Malenq, Z., Lena87, Macierzanka:), Another, Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Anutka wrote:dziewczyny ratujcie... po misieću brania Bromka (wyjściowa 43,06) zrobiłam ponowne badanie poziomu prolaktyny - 3,52 przy normie 5,18 - 26,53 spadło to fajnie, ale dlaczego tak nisko...brałam 1/2 2 razy dziennie
Anutka, u mnie akurat w porównaniu do innych rzeczy prolaktyna jest na dobrym poziomie Ja bym próbowała nawet tel. skontaktować się z ginem, trudno powiedzieć czy zmniejszy dawkowanie czy zostawi tak jak masz.
Anutka lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:Anutka, u mnie akurat w porównaniu do innych rzeczy prolaktyna jest na dobrym poziomie Ja bym próbowała nawet tel. skontaktować się z ginem, trudno powiedzieć czy zmniejszy dawkowanie czy zostawi tak jak masz.
dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:zaraz wychodze na wizytę
No to super, przynajmniej nie będziesz musiała się tym martwić za długo
Anutka lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Witam drogie panie.
santoocha, ale fasolina, super ! i zazdroszczę dostępu do sprzętu
Niestety nie udało mi się załapać na okazaie boba Laury.
Malinowa udanego wypoczynku.
U mnie bez zmian. Dzisiaj miałam na 7 do pracy i rano planowałam skoczyć do tesco po test, ale tk dobrze mi się spało, że ledwo zwlokłam się o 6:20 z łóżka. Więc test jak coś jutro zrobię. Heh ciągle mam wrażenie, że już @ przylazła, bo `mokro w gaciach` w dodatku jajniki bolą, uczucie jakby były czymś napełnione i się rozciągały.
Heh z moim szczęściem, jak ja do 19 w pracy to słońce i ma być 16 st. ciepła, a jak wolne miałam, to deszcz padałZ., dżona lubią tę wiadomość
-
Witam!
U mnie ponuro, ciemno i zimno. Generalnie depresyjnie.
Przeżyłam wczorajszego dentystę, widzę, ze nie jestem jedynym dentofobem na naszym forum
Mam 8 do wycięcia i strasznie się boję, ale jak mus to mus.
Mam dać znać, czy przypadkiem nie zaciążyłam, bo jeśli tak, to akcja rwanie ósemki zostanie odwołana do II trymestru
Ovu wyznaczyło mi owulkę na niedzielę 23 kwietnia. Zobaczymy, czy była czy nie. Gin twierdzi że nie, ale cuda się zdarzają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 08:39
Malenq, dżona, Macierzanka:), Little Frog, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry ,
Fidelissa wrote:Bursztynko a ja mam taka prace mieszana.
Trochę papierologii przy komputerze i trochę biegania z klientami.
Tez marzę o przerwie w pracy i świętym spokoju.
Nie wiem czy to wynik lenistwa, przesilenia wiosennego czy ciąży..
Odczuwam powoli juz wypalenie zawodowe
Nie mam cierpliwości by słuchać i obsługiwać debili.....
O tak tak tak, ja też tak mam. Wypalenie zawodowe i obsługa ograniczonych umysłowo ludzi.
A ty nie możesz sobie pozwolić na ciążowe zwolnionko?
Maniuś wrote:Kochane,zbieram sie do domku,zajrze jeszcze pozniej,no chyba ze moj maz bedzie juz czekal taki zwarty prezny i gotowy jak awatar u Laury:)to juz moge dzis nie wpasc:)
A właśnie wpaść wpaśc, tylko w nieco innym sensie!
Sara, objawy to chyba masz jak na ciążę! Tego życzę
Ja też tak mam, że jak wychodzę z pracy to już ciemno i zimno... dlatego tak wyczekuje wakacji, bo wtedy jasno do 21 i nawet jak późno wychodzę to zawsze na kilka promyczków się załapie
Anutka, też niestety się nie znam na tym, ale na wizycie Ci wszystko wyjaśnią
Dżona, farciaro!
Życzę wszystkim miłego, spokojnego i lekkie dnia! Ściskam Was wirtualnie i powodzenia tym które mają dziś jakieś wizytyNati89, dżona, sara_nar, Malenq, Anutka, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Witam!
Ovu wyznaczyło mi owulkę na niedzielę 23 kwietnia. Zobaczymy, czy była czy nie. Gin twierdzi że nie, ale cuda się zdarzają.
U mnie też jest krecha w niedzielę A może jednak coś tam się zadziało, organizm kobiety nigdy nie jest przewidywalny
Jak stosujesz luteinę? W jakiej postaci, po ile tabl. dziennie i jak długo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 08:55
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Złota dentysta jest również moją zmorą, jak za dzieciaka uwielbiałam chodzić do dentysty tak teraz standardowo dwa razy w roku z musu na przegląd idę i ani razu więcej.
Zastanawiam się, żeby namówić dziewczyny byśmy zaczynały pracę od 6-18 i od 18-6. ale pewnie się nie zgodzą.
Z. śniły mi się dzisiaj dwie kreseczki na teście, że zrobiłam test i dałam Markowi żeby czekał na wynik. Po czym on mnie pyta co znaczą dwie kreski i ja taka w niebo wzięta krzyczę, że się udało
Aj szoda,że to tylko sen. Zjadłam banana, pączka i serek i aż mi niedobrze. Limit słodkości na dziś wyczerpany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 09:03
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
dżona wrote:U mnie też jest krecha w niedzielę A może jednak coś tam się zadziało, organizm kobiety nigdy nie jest przewidywalny
Jak stosujesz luteinę? W jakiej postaci, po ile tabl. dziennie i jak długo?
Tabletki dopochwowo, 2x1 przez 10 dni, zaczynam 3-4 dni po owulacji. Pierwszą wzięłam wczoraj.
Jeśli ma przyjść @, to przychodzi 2-3 dni po ostatniej tabletce.
Jeśli nie przyjdzie, to mam robić test. jak negatywny, to czekać na @, jak pozytywny to natychmiast do gina.
A Ty też masz luteinkę?
-
sara_nar wrote:Złota dentysta jest również moją zmorą, jak za dzieciaka uwielbiałam chodzić do dentysty tak teraz standardowo dwa razy w roku z musu na przegląd idę i ani razu więcej.
Zastanawiam się, żeby namówić dziewczyny byśmy zaczynały pracę od 6-18 i od 18-6. ale pewnie się nie zgodzą.
Z. śniły mi się dzisiaj dwie kreseczki na teście, że zrobiłam test i dałam Markowi żeby czekał na wynik. Po czym on mnie pyta co znaczą dwie kreski i ja taka w niebo wzięta krzyczę, że się udało
Aj szoda,że to tylko sen. Zjadłam banana, pączka i serek i aż mi niedobrze. Limit słodkości na dziś wyczerpany.
Ja nigdy nie lubiłam, boję się od dziecka i chyba mi nigdy nie przejdzie. Chociaż teraz mam wspaniałą dentystkę i świetnie potrafi sobie radzić z ludźmi, którzy się boją.
Ja pracuję od 8:00 do 16:00 i chciałabym od 7:00 do 15;00, ale jestem w tych chceniu sama.
I też mi się kiedyś śniły 2 kreski na teście. bardzo byłam rozczarowana, jak się okazało, ze to tylko sen. -
hejo wywaliło mi forum ale już wróciło do normy
moja tempka bardzo wolno do góry - jak myślicie kiedy owu mi wyznaczy? jakieś przewidywania?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:hejo wywaliło mi forum ale już wróciło do normy
moja tempka bardzo wolno do góry - jak myślicie kiedy owu mi wyznaczy? jakieś przewidywania?
Cześć Malinowa:)
Patrząc na Twój wykres obstawiam, ze koło 14 dc będziesz miała spadek, a potem znów do góry, ale to tylko moje gdybanie -
Złota wrote:Cześć Malinowa:)
Patrząc na Twój wykres obstawiam, ze koło 14 dc będziesz miała spadek, a potem znów do góry, ale to tylko moje gdybanie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:a jak spadek to co? ja nigdy nie mierzyłam wcześniej ja obstawiam, że owu koło 4 kwietnia będzie
A bo ja mam zawsze spadek,a potem wzrost gwałtowny (jak na mnie czyli o 0,3) i wiem że wtedy trzeba działać, bo jest okołoowulacyjnie
Mi to wygląda na okolice 14-15 dc, ale Ty lepiej znasz swój organizm. -
Malinowa niestety na wykresie ja się nie znam
łooo matko, wygooglałam `śluz w ciąży` i z ciekawości kliknęłam na grafikę. Nigdy więcej takich widoków. Co innego swój śluz, a co innego widzieć to na obrazku. Tak się zstanawiam, bo ten mój śluz taki białawy, ale rozciągliwy ni jak się na tym nie znam. Czy to przed @, czy może jednak ....