Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:a zobaczysz Fideliss jak zacznie się zazieleniać nasz wąteczek heh
I hakuna matata:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 22:44
Laura, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Bursztynko a ja mam taka prace mieszana.
Trochę papierologii przy komputerze i trochę biegania z klientami.
Tez marzę o przerwie w pracy i świętym spokoju.
Nie wiem czy to wynik lenistwa, przesilenia wiosennego czy ciąży..
Odczuwam powoli juz wypalenie zawodowe
Nie mam cierpliwości by słuchać i obsługiwać debili.....Z. lubi tę wiadomość
-
Laura! Ominal mnie Twoj avatar, tzn widzialam, ze sie ujawnilas buuuu
Manius sie nam tu rozkrecila z tym peniskiem hahaha nie moglam, usmialam sie jak Was czytalam pokrecone wariatki ale kochane
Melulka sciskam i wiruskuje na kolejny cykl
Z. Dziekuje za mile slowa :*
Aniu witaj mamusiu :* nie kloc sie tyle, bo na dzidzi zle wplywa
Santoocha przebilas wszystko! Ahhaha sama sobie usg robi skubana! Jak ja zazdroszcze, ze mozesz miec kontrole nad ciaza caly czasLaura, Maniuś, Ania07, Fidelissa, santoocha, Lena87, Macierzanka:), dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
Kochane,zbieram sie do domku,zajrze jeszcze pozniej,no chyba ze moj maz bedzie juz czekal taki zwarty prezny i gotowy jak awatar u Laury:)to juz moge dzis nie wpasc:)
Laura, Misty87, Ania07, Lena87, Macierzanka:), Little Frog, dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Dziewczyny to może pokażemy się poprzez awatarki? chociaż na cały wieczorek dzisiejszy???
PLEASE
ale nie nalegam
jakby co.......
Ps. może to głupi pomysł.....nie linczujcie mnie...ałaaaaaLaura, Misty87, Fidelissa, Lena87, Maniuś, Macierzanka:), Bursztynka, Little Frog, dżona, Nati89, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Ech baby jak wy drukujecie dużo
Co do włosów ja zawsze miałam do dupci Długie oczywiście i proste a teraz mam jak któraś to ujęła za cycuszki i zapuszczam z powrotem z krótkich do ucha.
Laura super awatar
A któraś boćka odsyła poproszę do mnie jak nikt nie chce tylko żeby w ciągu 2-3 dni dotarł na testowanieLaura, Ania07, Lena87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Dobra. Wstałam, czytam. No ok. Wszystkie zachwalają, że jesteś śliczna, że piękny bob, patrzę na Twój avatar... no piękny bob! A jaki masz ładny odcień skóry I Faktycznie tak jak mówi Kaśka masz długą szyję
Haha mialam to samo nasza Laura po prostu z zawrotna predkoscia zmienia avatary!Laura, Another, Lena87 lubią tę wiadomość