Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanko, depresyjnie za oknem, ja humor mam w miarę!
Dżona, ja wtedy brałam luteinę 4x1 i nie byłam w stanie pracować, dlatego mi zmienił. A do tego innego sposobu aplikacji już się przyzwyczaiłam.
cześć Sylvka!
dżona, Sylvka lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:No to pogadajmy przy kawie
Bardzo chętnie, choć jestem w pracy i mogę mieć opóźnieniaMacierzanka:), Sylvka, Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Macierzanka:) wrote:
Anutka, i jak z tą prolaktyną? Byłaś juz na wizycie? Zazwyczaj jeśli chodzi o owlulkę to bromergon lepszy niższy niż za wysoki, ale mi nigdy nie spadła PRL aż poniżej, biorę tyle, co Ty. Może lekarz Ci dawkę zmieni. Sama tego oczywiście nie rób.
Dziewczynki a z waszych iformacji wynika, ze jak szybko moze sie wyrownac poziom PRL? Myslicie, ze w 2 cyklu brania moze sie udac? Znacie takie pryzpadki?3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
dżona wrote:Malinowa w tym cyklu możesz mieć różnie, może być około 14 tak samo jak około 20, zupełnie inaczej niż normalnie byś miała, spójrz na moje wykresy wstecz
Sara trzymam kciuki za jutrzejszy test
Lena pięknego domku i sprawnej budowy
Złota mi nie przeszkadza smak luteiny, nie miałam z tym żadnego kłopotu, choć nie powiem nie jest to smak cukierkowy
wolę jednak ssać niż wkładać
Hej Sylvka
Macierzanko witaj narobiłaś mi smaka na drugą kawkę
czyli testować muszę mocnodżona lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
łooo matko raz wzięłam luteinę pod język i wyplułam, wolę łykać, albo dowcipnie.
Jak jutro będzie jedna krecha to w sobotę idę się upić z przyjacielem
swoją drogą byłam wczoraj u mojej chrzestnej. Po 60 ale na czasie babka i o wszystkim otwarcie można z nią pogadać. Okazało się, że tata mego przyjaciela był pierwszym chłopakiem mojej mamy, ponoć wielka miłość była, byli razem w górach więc na pewno na siebie się nie przyglądali. Jak powiedziałam mojemu Markowi o tym, to stwierdził, że już wie dlaczego my tak się przyjaźnimy i widać jaki ojciec taki syn, a jaka matka taka córkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 11:19
Macierzanka:), Z., Lena87 lubią tę wiadomość
-
Dżona zawsze możemy wypić jescze jedną później
Sylwka, no to smacznej kawki, a co do PRL, to znam przypadek zajścia w pierwszym cyklu z bromkiem. U każdej spada w różnym tempie. A robiłaś już kontrolne badania odkąd go bierzesz?
Another zależy od laboratorium też. Może mają dużo klientów...
Z badaniami z krwi też jest różnie w różnych miejscachSylvka, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Dżona zawsze możemy wypić jescze jedną później
Sylwka, no to smacznej kawki, a co do PRL, to znam przypadek zajścia w pierwszym cyklu z bromkiem. U każdej spada w różnym tempie. A robiłaś już kontrolne badania odkąd go bierzesz?
Z badaniami z krwi też jest różnie w różnych miejscach
Nie, właśnie dopiero chce powtorzyc w nastepnym cyklu w 20 dn mam zrobic. Martwie sie, ze to potrwa wieki.. podobno nawet pol roku moze trwać Takze raczej moja nadzieja na ten cykl znow utopiona.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Macierzanka:) wrote:Dżona zawsze możemy wypić jescze jedną później
Z badaniami z krwi też jest różnie w różnych miejscachMacierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:jak mnie głowa boli dziś... masakra muszę wziąć kolejną tabletkę
Duuuużo wody i najlepiej sok z cytryny do tego:)dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Malinowa z tego co wiem dziewczyny w takim cyklu PP naprawdę bardzo różnie miały, nie wiem co Ci doradzić Kochana
No niestety kawka musi poczekać, muszę Was opuścić na chwilę, długą czy krótką nie wiem100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Dżona to będę testować i już. Albo będzie albo nie będzie - udać się kiedyś musi
dżona, Z. lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150