Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Ja lece sie odstresować do kosmetyczki Mężuś mi wykupił na dzień kobiet
Mój Mężuś nie uznaje tego komunistycznego święta, ale zawsze mówi, kup sobie coś, co Ci się podoba. I 8 marca szleje na zakupach Poza 8 marca też szaleję, ale 8 marca to niby że od NiegoMalenq, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Haaaaaj laleczki
Oddalam dzis druga robote. Kurcze az mi lzy polecialy! Moja szefcia dala mi kartke z zyczeniami i euroskami dla dzieci
Alez ci Niemcy sa wspaniali
Jedni i drudzy mowia,ze mam ich odwiedzac, a jak sie dowiedzieli,ze wracamy do PL to kazali zdjecia wyslac
Piekna pogoda, aczkolwiek w cieniu chlodnawo.
sara_nar, Little Frog, Macierzanka:), Kaśka28, santoocha, Z., dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
HEj Misty, to super. Powiem Ci, że zauważyłam będąc w Holandii że tam ludzie jakoś bardziej życzliwi są. Na ulicy witają się nie znając cie. Właśnie z M. mamy w planach na wakacje jechać do Holandii może uda nm się trochę zarobić. M. brat, ma rozglądnąć się dla niego za pracą oczywiście o ile do tego czasu nie pojawi się fasolina, to jedziemy.
-
Macierzanka:) wrote:
Anutka, i jak z tą prolaktyną? Byłaś juz na wizycie? Zazwyczaj jeśli chodzi o owlulkę to bromergon lepszy niższy niż za wysoki, ale mi nigdy nie spadła PRL aż poniżej, biorę tyle, co Ty. Może lekarz Ci dawkę zmieni. Sama tego oczywiście nie rób.
byałam i zmniejszył dawke do 1/2 na noc i dostałam tez CLO - od 3 do 10 dc ...sara_nar, Złota, Kaśka28, santoocha, Z., dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:HEj Misty, to super. Powiem Ci, że zauważyłam będąc w Holandii że tam ludzie jakoś bardziej życzliwi są. Na ulicy witają się nie znając cie. Właśnie z M. mamy w planach na wakacje jechać do Holandii może uda nm się trochę zarobić. M. brat, ma rozglądnąć się dla niego za pracą oczywiście o ile do tego czasu nie pojawi się fasolina, to jedziemy.
Polacy tez by byli zyczliwi i usmiechnieci, jakby zyli na takim poziomie jak wiekszosc krajow zachodnich
Tutaj starsze babcie, dziadki na sniadanka codziennie chodza sobie do cukierni, piekarni, kawiarenki. Stac ich... u nas emeryt jest nikim, dostaje 700zl i musi przetrwac!
Wiem,ze mielibysmy tu spokojne zycie, ale jesli mialabym przy sobie rodzine i przyjaciol!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 14:09
sara_nar, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Misty 87 - bliźniaki ??? marzę o bliźnikach... dostałam CLO więć może
Wlasnie widze, ze marzysz
Ja nke bralam nigdy hormonow! Dlatego wieksze zdziwienie bylo ani w rodzinie....Anutka, Macierzanka:), dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Wlasnie widze, ze marzysz
Ja nke bralam nigdy hormonow! Dlatego wieksze zdziwienie bylo ani w rodzinie....Misty87 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:też Clo ??? 1 cykl ??? ja od następnego, bo dziś 13 więc za późno na cokolwiek
Tak 1 cykl na CLO, raczej w tym bez efektu będzie, bo pęcherzyki najpierw trochę urosły, potem się wchłonęły, a potem się zluteinizowało przed terminem, ale szanse, jak twierdzi doktor, są zawsze, bo niezbadane są wyroki Boskie i organizm kobiecyAnutka lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Tak 1 cykl na CLO, raczej w tym bez efektu będzie, bo pęcherzyki najpierw trochę urosły, potem się wchłonęły, a potem się zluteinizowało przed terminem, ale szanse, jak twierdzi doktor, są zawsze, bo niezbadane są wyroki Boskie i organizm kobiecy