Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Z. wrote:A tak w ogóle pytanie do mamusiek, macie dziwne zachcianki smakowe?
To jest też ciekawe
"Ochota na kredę
W ciąży typowe są zachcianki i awersje pokarmowe. Niekiedy przybierają one nietypową formę. Niektóre kobiety mają ochotę na rzeczy, które nie są żywnością. Przykładowo: kreda, glina, popiół papier.
Często takie potrzeby są symptomem niedoboru ważnych składników odżywczych, najczęściej żelaza. Warto o podobnych objawach poinformować lekarza"
Fidelissa kreda zamiast lodów?
Ale dzis mnie odrzuca od mięsa i słodyczy
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem jak jest z kredą, ale widziałam dziecko, które lizało ścianę, ale za czasów, kiedy farby były na bazie wapna I to podobno też przez niedobory jakieś
Fidelissa, Z., dżona, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:nie wiem jak jest z kredą, ale widziałam dziecko, które lizało ścianę, ale za czasów, kiedy farby były na bazie wapna I to podobno też przez niedobory jakieś
Macierzanko ja takich dzieci jedzących kredę to sporo widziałam. Tak jak mówisz, niedobory wapnia itpdżona lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:nie wiem jak jest z kredą, ale widziałam dziecko, które lizało ścianę, ale za czasów, kiedy farby były na bazie wapna I to podobno też przez niedobory jakieś
ja też to słyszałam i to że zachcianką może być gryzienie ziaren kawy, suchego makaronu i ryżu
Z. lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pa Nati! Odpocznij i odstresuj się! DObrej nocy!
Ania, ja biorę wszystkie! objawy nie ważne, byleby się zarazić zielonym wiruskiem
Fidelissa, ja gdyby nie dieta, to jestem lodożercą!Fidelissa, Ania07, Z., dżona, Laura lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Zmykam, dobranoc kochane :*
dobranoc
jutro będzie lepiej, przespisz się z nawałem złych dzisiejszych emocji i wstaniesz jutro z nową energią
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny