Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia_czarna wrote:hej Kasku jak Tobie dzien minal??
Z., Fidelissa, Macierzanka:), dżona, Ania07, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fajnie Kasiu:)) miły dzień....
Ja wróciłam o 18.30 z pracy....
Leżę na łóżeczku zerkam na tv po kolacji i czekamy na lody waniliowe:)
Cieszę sie ze jutro piątek i weekend nadchodzi szybko:)
Ma byc piękna pogoda wybieramy sie w plener:)
Jak Wam minął dzien...dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, jestem spowrotem po pracy:) jak u was wieczor?
Fidelissa, Kaśka28, Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Nati89 wrote:Oj tak wiem, że faceci są z innej gliny ulepieni to bez dwóch zdań, jest mi ciężko, mamy nie chce martwic i pokazywac, że się boję i martwie, mąż ma na to, ze tak powiem wywalone, przyjaciółka w Anglii w 5 miesiacu ciaży, nie mam komu się tak wyzalic i wyplakac face to face .. wam moge wylac swoje zale i wiem, ze zawsze znajde wsparcie, dziękuje wam przytulam was mocno
Nati będzie dobrze zobaczysz dzisiaj się wygadasz i ponarzekasz, a jutro spojrzysz na ten plan działania całkiem inaczej i nabierzesz siły
Faceci tak mają, wolą nie okazywać tego, że się martwią i zachowywać obojętnie. Oni myślą, że jak przytulą i pocieszą to my będziemy widzieć w nich jakąś kruchość, a facet sobie na to nie może pozwolić. Na pewno Twój mąż bardzo dokładnie analizuje wszystkie Twoje informacje, twoje zachowanie i po prostu przyjmuje do wiadomości, On widzi i zdaje sobie sprawę z tego co Ty przechodzisz, tylko najzwyczajniej boi się do tego przyznać i na swój sposób - Nam niezrozumiały oczywiście - przeżywa wszelkie trudności.
A my babki tak mamy, że chciałybyśmy przytulania, pocieszania, wspierania, podnoszenia na duchu- jednym słowem 'pokarmu' dla psychiki czego facet nie za bardzo rozumie - tak mi się wydaje
Witam te które niedawno przybyły
Z., Nati89, Fidelissa, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:Nati będzie dobrze zobaczysz dzisiaj się wygadasz i ponarzekasz, a jutro spojrzysz na ten plan działania całkiem inaczej i nabierzesz siły
Faceci tak mają, wolą nie okazywać tego, że się martwią i zachowywać obojętnie. Oni myślą, że jak przytulą i pocieszą to my będziemy widzieć w nich jakąś kruchość, a facet sobie na to nie może pozwolić. Na pewno Twój mąż bardzo dokładnie analizuje wszystkie Twoje informacje, twoje zachowanie i po prostu przyjmuje do wiadomości, On widzi i zdaje sobie sprawę z tego co Ty przechodzisz, tylko najzwyczajniej boi się do tego przyznać i na swój sposób - Nam niezrozumiały oczywiście - przeżywa wszelkie trudności.
A my babki tak mamy, że chciałybyśmy przytulania, pocieszania, wspierania, podnoszenia na duchu- jednym słowem 'pokarmu' dla psychiki czego facet nie za bardzo rozumie - tak mi się wydaje
Dżona chyba masz racje, bo moj tez taki jest:) Ja bym chciala, zeby mnie przytula. Uwazam, ze mnie nie wspiera i mam do niego o to pretensje. A on twierdzi, ze przezywa to w środku i co by było gdyby jeszcze on sie załamał. Takie ma wytłumaczenie...
Z., Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
dżona wrote:Nati będzie dobrze zobaczysz dzisiaj się wygadasz i ponarzekasz, a jutro spojrzysz na ten plan działania całkiem inaczej i nabierzesz siły
Ja dzisiaj powiedziałam do mojego, że chciałabym wiedzieć czy zaskoczyło czy nie i jak on może być taki spokojny, kiedy ja taka niecierpliwa, to mi powiedział, że też by chciał wiedzieć ale, że ktoś musi być spokojny i na mnie ten spokój przelewaćFidelissa, dżona, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Fidelissa wrote:Lody idą mniam, kto chce?
ja też chętnie
jutro wraca mąż to się wybierzemy na lody, jak za dawnych czasów
Fidelissa, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Z. wrote:Ja dzisiaj powiedziałam do mojego, że chciałabym wiedzieć czy zaskoczyło czy nie i jak on może być taki spokojny, kiedy ja taka niecierpliwa, to mi powiedział, że też by chciał wiedzieć ale, że ktoś musi być spokojny i na mnie ten spokój przelewać
Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Ja dzisiaj powiedziałam do mojego, że chciałabym wiedzieć czy zaskoczyło czy nie i jak on może być taki spokojny, kiedy ja taka niecierpliwa, to mi powiedział, że też by chciał wiedzieć ale, że ktoś musi być spokojny i na mnie ten spokój przelewać
Mądrze mówi:) moze my tego nie widzimy, ale oni naprawde to przezywaja "po swojemu"Z., dżona lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]