Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:Dobry wieczór
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 19:23
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Wróciłam od gina i tak ...
przepisal mi clo, progynova i luteine
plan jest taki ze stymulwoac cykl bedzie mi przez 3 cykle, recepte wypisał na 2 cykle
clo mam brac od przyszlego cyklu (czyli bedzie to 1 cs) 2x1 2-6 dc
progynova 2x1 7-12 dc
luteina 2x1 18 - 25 dc
2cs - w 12 dc mam się pojawić na usg zobaczyc jak sie pecherzyki zachowauja, w pierwszym mam póki co nie przychodzić bo moze to jeszcze nie ruszyć, więc monitorowanie od 2 cs
w tych trzec cyklach mam sprwdzac sluz muszę się obserwować i jak po dwoch cykalch uda mi się wyznaczyć ten śluz kiedy wystepuje to w kolejnym cyklu 4-5 dni przed dniem maximum tego sluzu mam zachowac wstrzemiezliwosc i w dniu max sluzu sie kochac na nastepny dzien mam udac sie do kliniki na popranie mojego sluzu i zrobic test PCT..
Zapytalam tez jaki jest plan jak clo nie pomoze powiedzial ze rozwiazan jest bardzo wiele i mam sie nie martwic bo w ciaze zajde, ale jak cos to laparoskopia i byc moze inseminacja .. no, ale zobaczymy co dalej.. nie jestem pocieszona wręcz zdołowana
aa no i mam sie nie stresowac nie mierzyc temp, i liczyc dni plodnych i jak wtedy to tylko wtedy sie kochac, kiedy ma się ochotę to działąć ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 19:27
Malinowa Panienka, Macierzanka:), Z., dżona, Ania07, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie ja...
Nati jutro o 17.20 moja wizyta u gina...
Ciekawe co mi powie
Mi sie Nati wydaje ze jest konkretny plan to jest dobrze
Wydaje sie dosc konkretne to co wymyslil
No chyba ze ja sie nie znam
Ja bym chciala clo
Moze bylyby bluzniaki
Nati teraz tak mysle wiec dopisuje...
Ja femoston biore tez 2 cykl w 1 nie zrobil monitoringu ani nic a teraz juz powiedzial ze mam sie pojawic we wtork i piatek na monitoringuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 19:39
-
Płakać mi sie chce, i juz się pokłóciłam z mężem, ze żadnego słwoa dobrego mi nie powie, nie pcoieszy nie wesprze, czytałam mu ulotki tych lekow i w tej progynova pisalo o skutkach ubocznych mozliwosc nowotworow sutka i szyjki macicy i mu to czytam a on no i co ? I się wk.... i popłakałam mam go dosyć!
Jak można być takim mrukiem .. ogólnie mało mówi i on patrzy na wszystko logicznie, skoro lekarz przepisał to wie co robi, ale ja myśle inaczej i zamiast powiedziec chociaż właśnie to, ze lekarz wie co robi to nic nie pwoiedział ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 19:41
-
Nati wyluzuj i nie czytaj tyle. Olej wuja gógla i zajmij się mężem. Każdy lek ma skutki uboczne mniejsze i większe a nie zawsze tak studiujemy wszystkie ulotki. Apap czy aspiryna też mogą być straszne jak się w te ulotki wczytamy!
Z., dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Mam pytanie do tych ,ktore biora luteine dopochwowo. Biore ja od poczatku ciazy,a w sumie jeszcze wczesniej ,juz jak pekly mi pecherzyki. 4 tabl dziennie,paczka starcza mi na tydzien(30 zl).Gin nie chce mi dac na recepte bo twierdzi,ze to jest refundacja dla tych ktorzy np krwawia.Czy to mozliwe? lekarz rodzinny zapisał mi bez problemu refundowana,ale mowił,ze nie moze wiecej bo od tego jest ginTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Maniuś wrote:Macierzanko to ja stawiam druga i robimy imprezke,tylko troche sie obawiam czy bede miec jutro czas na forum,bo mam gosci:/
Maniuś Ty się ciesz młodieniaszko, że masz jescze dwójke z przoduLaura, Maniuś, dżona lubią tę wiadomość