Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Zycze zatem podwojnych ciaz tym, ktore o tym marza
ja raczej marzylam najpierw o jednym, ale natura mnie hojnie obdarzyla
Widze,ze dzis zboczone temaciki wczesniej sie zaczynaja
Ja juz kiedys pisalam,ze odkad jestem w ciazy to mam wiecej erotycznych snow i czesto budzi mnie orgazm! Ale wlasnie to ponoc w ciazy normalne...
Santoocha mnie znowu od miesa odrzuca, szczegolnie od kurczakanatomiast slodycze i owoce o kazdej porze dnia i nocy
herbatka z cytrynka tez pomaga przy muleniu w brzuchu...
-
Potforzasta, może to u Ciebie dobry znak
Zbliża się termin Twojej @ ... może nie przyjdzie do Ciebie
Misty i dobrze! Kurczak ze sklepu to samo zło!
Dzieciaki wiedzą co wybierać!
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Potforzasta, może to u Ciebie dobry znak
Zbliża się termin Twojej @ ... może nie przyjdzie do Ciebie
Misty i dobrze! Kurczak ze sklepu to samo zło!
Dzieciaki wiedzą co wybierać!zawsze pomagało jak coś zjadłam a dzisiaj nie pomogło jeszcze gorzej jest
@ albo jutro albo pojutrze powinna być.
A ja kurczaczki mam swoje i tak nie przepadam w ogóle za mięsem wolę warzywka i takie inneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 16:57
-
Macierzanka:) wrote:Dżona zawsze możemy wypić jeszcze jedną później
Właśnie nastało 'moje później' z kawą :)ciężko było dotrwać do tej chwili, a to wszystko przez ten deszcz i smętnie się zrobiło, mój organizm wykorzystuje to doszczętnie, chodzę jak zdechlak :)a jeszcze rano było super.
Pozdrawiam Wszystkie popołudniowo
Macierzanka:), Malenq, Z., Laura lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Hej sisters:)przychodze dzis do roboty,a kolezanka patrzy na mnie,dotknela mojego brzucha i mowi:"Ty jestes w ciazy"...jakiez bylo moje zdziwienie,gdyz zadna nie wie ze sie staramy...sama jest matka 3 dzieci...oj jakbym chciala zeby miala racje...
Pozdro dla wszystkich*_*Macierzanka:), dżona, sara_nar, Misty87, Malinowa Panienka, Ania07, paaulla84, Z., Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Ja też lubię warzywka baaardzo, ale jestem mięsożerna
a jescze jak się domowe mięsko trafi mmm...
Dżona, to u Ciebie pada? Ja mam zimno, ale słonecznie, więc pijmy tę kawkę wspólną
Maniuś, moja mama po siostrze też zaraz poznała
No oby!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 17:07
dżona lubi tę wiadomość
-
Sny erotyczne to pół biedy!
Dziś śniło mi się, że obrabowaliśmy z Tomkiem bank na 200tys zł, ukryliśmy się w wynajętym mieszkaniu, przyszła policja przeszukać naszą kryjówkę, mnie jeden znalazł w szafie i wykorzystał seksualnie. Normalnie czułam jak całuje moje piersi! I podobało mi się!
Jedno jest pewne- musimy dziś wysłać kupon lotka.
Ostatnio sprawdza się nam, że jak ja mam głupie sny, ale takie naprawdę mocno głupie, bo tak zwyczajnie głupie to mam zawsze, to gramy w lotto.
I tak niedawno śniło mi się gówno- cały kibelek gówna, które wyjmowałam ręką- trafiliśmy 4 i przytuliliśmy 250zł.
2 dni później śniło mi się, że Niemcy napadli na Polskę, łapali ludzi, odcinali im głowy i dzielili ciało na kawałki mięsa. Stwierdziłam że jest wystarczajaco głupi sen- trójeczka i 24zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 17:10
Little Frog, sara_nar, Misty87, Ania07, Malenq, Laura lubią tę wiadomość
-
Macierzanko, no to zdrowie! (tu by pasowała emotka stukających się kubków
)
U mnie leje prosto z góry i po moich niedawno umytych oknach buuu
Jeśli chodzi o warzywa to przypomniało mi się jak przed wczoraj jedząc kalarepę na surowo tak jak jabłko, moi współpracownicy patrzyli na mnie jak na dziwadło, nikt nie chciał spróbowaćMacierzanka:) lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
hej
wracam nowo narodzona po kosmetyczce
co do monitoringu co wcześniej pisałyście ja ie płace.. chodze prywatnie 80 zł wizyta , 120 z cytologią a w tyg jak monitoring to nic ie płace.
Jutro idziemy do gina. Boje sie co powie jak zobaczy wyniki męza.. i moją niska prolaktyne ... ciekawe czy coś przepisze a stymulacje ale jutro będe 8 dc to nie wiem czy jeszcze sie coś przepisuje w tym dniu, choć owulke mam ok 20 dc zawsze,...
\ -
santoocha to nie ma na co czekać tylko grać. Miałam nic nie jeść ale chyba zrobię na kolację frytki, takiego mam smaka na coś nie koniecznie zdrowego.
Maniuś oby koleżanka się nie myliła
Ja wczoraj potak zgłodniałam, że zjadłam pół główki sałaty lodowej, a M. się śmiał, że co to za jedzenie. Dla mnie najlepsze
Co do bliźniąt, to M. kuzynka ma dwóch synów bliźniaków i przed nimi była w ciąży też z bliźniakami, ale poroniła, bo ona wiecznie się odchudza. Mąż jej każe .... jak przytyje, to każe jej schudnąć bo inaczej ją zostawi. Masakra. Skąd tacy faceci się biorą, tym bardziej, że sam `misiowaty` jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 17:38
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Sara ja studiowałam z laską, której koleś jak szła do fryzjera to dawał zdjęcie Dody i kazał się obciąć tak samo
tipsy itp to podstawa była oczywiście
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Cześć dziewczyny, mam mały problem dzisiaj mój 35 dzien cyklu rano miałam lekkie plamienie nawet nie w kolorze krwi... I do tej pory nic. Dziwne uczucie mam w brzuchu nawet nie wiem jak to opisać a od paru dni odczuwam lekki ból jajników nic poza tym. 3 dni temu robiłam test i negatywny. Co może być ?
-
hej Kasiu
a ja zrobiłam kotlety z indyczego cyckamniam mniam - a potem jak mnie TŻ odbierze od rodziców to musimy się spakować na wyjazd
Nati89 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150