Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Laseczki uciekam! Idziemy do znajomych, zaprosic na wesele i pochwalic sie brzuszkiem
Nie piszcie duzo!
Buuuuziole dla kazdej z osobna!Macierzanka:), Maniuś, kasia_czarna, santoocha, Z., Malinowa Panienka, Laura, Kaśka28, dżona, Ania07, sara_nar, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja już mam weekend bo jutro wzięliśmy wolne. Juuuupi. Mój się śmieje że jeszcze tylko jutro potrze alladyna i też free
Jadę jutro do naszej nowej galerii w lbn, tydzień temu otwarta, może coś ciekawego na wiosnę upatrzę. W końcu jutro wypłata no a na pewno odwiedzę super pharm i troszkę kosmetyków złowię. Nowe lakiery do pazurów może wypatrzę.
A tak pozatym to mój odebrał dziś wyniki z labo i ma cholesterol 204 czyli ponad normę trochę i gorzej triglicerydy bo 249 w poniedziałek idzie do lekarza, zobaczymy jaką dietę dostanie.Z., Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:A ja już mam weekend bo jutro wzięliśmy wolne. Juuuupi. Mój się śmieje że jeszcze tylko jutro potrze alladyna i też free
Jadę jutro do naszej nowej galerii w lbn, tydzień temu otwarta, może coś ciekawego na wiosnę upatrzę. W końcu jutro wypłata no a na pewno odwiedzę super pharm i troszkę kosmetyków złowię. Nowe lakiery do pazurów może wypatrzę.
A tak pozatym to mój odebrał dziś wyniki z labo i ma cholesterol 204 czyli ponad normę trochę i gorzej triglicerydy bo 249 w poniedziałek idzie do lekarza, zobaczymy jaką dietę dostanie. -
kasia_czarna wrote:a gdzie jedziecie??? a leze najedzona... sama w domu[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150