Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia kochana, to nie ma co się załamywać tylko brać za leczenie, suplementów jest tysiące, zdrowa dieta, ruch, brak stresu, badania żeby wiedzieć czy coś leczyć . Załamanie się jest najgorsze! Walczcie o Wasze szczęście! Patrz taka Skrzynecka co 5 razy poroniła,miała zerowe szanse i co?? Ma córeczkę!! Głowa do góry, wydłuży Wam się okres starań ale nie jest to nierealne! Jesteście razem,wspieracie się i kochacie a miłość góry przenosi! Do dzieła a my trzymamy kciuki i wierzymy że za jakiś czas czy krótszy czy dłuższy będziemy się cieszyć raZem z Wami dwiema kreskami na teście:)
Laura, dżona, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Monia, dziewczyny mają racje - nie uciekaj, to nie jest najlepsze rozwiązanie. D Skonsultujcie się jeszcze z innym lekarzem, albo dwoma, do skutku, aż któryś będzie chciał wam pomóc. Jak się drzwiami nie da to oknem!
Wspieram mocno Dużo siły życzęZ., Lena87, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnyWitam Was Kochane późnym wieczorem
Jak Was tutaj czytam to aż miło na serduszku w końcu normalny wątek. Doszłam do wniosku dzisiaj, że zadomawiam się tu. Tamtego nawet mi się czytać nie chce po tym wszystkim.
U mnie piękna pogoda przez cały dzień. Niestety jestem osłabiona od rana.
Jak Wam wieczorek mija?
Another bardzo dobry pomysł. Sama bym sobie taki kupiła
Monia mocno przytulam, ale nie możesz się załamywać. Mi lekarz powiedział, że mogę zapomnieć o dzieciach i co? Pójdziecie na wizytę do urologa i wszystko się wyjaśni. Dostanie suplementy i na pewno nasienie się poprawi. Nie poddawajcie się, bo walczycie o coś najpiękniejszego! Jesteśmy z Tobą!
Lena dzisiejszy test ewidentnie pozytywny. Nic tylko działać a śluzem się nie przejmuj, bo ja też miałam tylko i wyłącznie kremowy. Wiesiołek i siemię powinno pomóc. Poza tym widziałam tu nie jeden wykres z kremowym śluzem podczas owu zakończony zieloną kropką
Laura, dzielna kobitka z Ciebie
Misty gratuluję raz jeszcze! Złoty strzał za pierwszym razem i podwójne szczęście dbaj o Was! Dużo zdrówka ;*
Ania wykres masz ładny i owulka dobrze wyznaczona kłucia są normalne więc nie masz się czym martwićZ., dżona, Lena87, Little Frog, Laura, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Monia Kochana nie uciekaj, nie załamuj się....
Mój mąż 10 lat temu miał podobne wyniki jak twoj. I co? tydzień temu na badankach okazało się że plemniczki są perfekt.
Mój mąż rzucił palenie 7 lat temu, bardzo ograniczył picie piwa które lubi.
Cały czas od kilku miesięcy bierze kwas foliowy i witamine C.
Kochana nie załamuj się, skoro u nas się poprawiło to u was też się poprawi.
Trzymam kciuki Kochana! -
Witaj zielona Aniu
Ania07, Laura lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnyAniu dobrze, że jesteś ..
Mam nadzieję, że więcej dziewczyn przyjdzie tutaj do Nas i poczuje się jak u Siebie
Tyle ciepła od Was bije, że forum to Mój drugi dom a raczej Wy - Wirtualna rodzinaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 21:03
Ania07, Little Frog, dżona, Z., Laura, Macierzanka:), Kaśka28, Misty87, Nati89 lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Witam Was Kochane późnym wieczorem
Jak Was tutaj czytam to aż miło na serduszku w końcu normalny wątek. Doszłam do wniosku dzisiaj, że zadomawiam się tu. Tamtego nawet mi się czytać nie chce po tym wszystkim.
U mnie piękna pogoda przez cały dzień. Niestety jestem osłabiona od rana.
Jak Wam wieczorek mija?
Another bardzo dobry pomysł. Sama bym sobie taki kupiła
Monia mocno przytulam, ale nie możesz się załamywać. Mi lekarz powiedział, że mogę zapomnieć o dzieciach i co? Pójdziecie na wizytę do urologa i wszystko się wyjaśni. Dostanie suplementy i na pewno nasienie się poprawi. Nie poddawajcie się, bo walczycie o coś najpiękniejszego! Jesteśmy z Tobą!
Lena dzisiejszy test ewidentnie pozytywny. Nic tylko działać a śluzem się nie przejmuj, bo ja też miałam tylko i wyłącznie kremowy. Wiesiołek i siemię powinno pomóc. Poza tym widziałam tu nie jeden wykres z kremowym śluzem podczas owu zakończony zieloną kropką
Laura, dzielna kobitka z Ciebie
Misty gratuluję raz jeszcze! Złoty strzał za pierwszym razem i podwójne szczęście dbaj o Was! Dużo zdrówka ;*
Ania wykres masz ładny i owulka dobrze wyznaczona kłucia są normalne więc nie masz się czym martwić
Ojej a dalczego Wam tak lekarz powiedział? Dobrze, że sie pomylił! Ci lekarze to naprawdę, strach się bać, gadają co im ślina na język przyniesie... i do tego mijają się z prawdą...
XxMoniaXx wrote:to znaczy ze sie staracie 10 lat ? w życiu tyle nie wytrzymam.
Bo na pewno nie będzie to tyle trwało! Wiara czyni cuda...Ja w to wierze, może spórbuj i Ty? Choć wiem, że ciężko...Lena87, Laura lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj mam zamiar zapolować znowu na męża mam tak naładowane akumulatory po wizycie małych laleczek że chyba na najbliższy miesiąc. A jajnik lewy zaczyna dawać znać o sobie
Lena87, Laura, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
-
Ania bo tutaj jest lepiej przede wszystkim zostawiłyśmy tam te kłótnie i spory
Lena87, Ania07, Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia, ale to na razie tylko wyniki. Nie znacie przyczyny. Pójdziecie do urologa, zrobią Twojemu usg jąder, bardziej szczegółowe badania, dowiedzą się w czym problem i coś na to poradzą!
Wiem, że jest Wam ciężko, ale jestem pewna, że jak minie szok, to odnajdziecie siły do walki. Tego Wam życzę! :*Little Frog, dżona, Lena87, Z., Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Monia my od 14 lat nie mamy dzidzi jeszcze....
nie napieraliśmy tak na staranka za bardzo, ale od 3 miesięcy postanowiliśmy że już czas na nas i chęć posiadania bobaska się nasilił
Od 2 tyg robimy wszystkie badania.
(jestem po ciąży pozamacicznej) więc nasze szanse są tylko 50% ponieważ nie mam jajowodu jednego.
Laura ja Cię podziwiam, naprawdę. Mimo tylu lat starań i braku jajowodu jest w Tobie tyle wiary i optymizmu a przede wszystkim najpiękniejsze jest to, że się nie poddajesz Z całego serca życzę, aby badania wyszły dobre i żebyś doczekała się upragnionego maleństwaLaura, dżona, Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny