Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak mi komp padł, to sobie wykres na kartce zrobiłam
Macierzanko, czasami przychodzą czarne myśli do głowy, ale trzeba je przepędzić i zastąpić czymś pozytywnym Czasami trudno to wykonać, ale ja w miarę możliwości staram się tak robićdżona, Nati89, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati nie wiem co mam Ci doradzić na temat malowania, jeśli miało by Ci to pomóc w samopoczuciu to dlaczego nie .. ale jeśli będziesz się spodziewała dziecka to znowu kolejny remont będziesz wtedy chciała zrobić ..
Wydaje Mi się, że ludzie którzy założyli taki portal - forum, mają kopie robione dziennie ..
Nie będą mogli pozwolić sobie na to aby utracić dane ..dżona, Laura lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Nati nie wiem co mam Ci doradzić na temat malowania, jeśli miało by Ci to pomóc w samopoczuciu to dlaczego nie .. ale jeśli będziesz się spodziewała dziecka to znowu kolejny remont będziesz wtedy chciała zrobić ..
Wydaje Mi się, że ludzie którzy założyli taki portal - forum, mają kopie robione dziennie ..
Nie będą mogli pozwolić sobie na to aby utracić dane ..
No właśnie chyba dlatego sie jeszcze wstrzymam, dam sobie czas do pół roku, jak coś to na jesień będę malować, bo wtedy już muszę rozjaśnić pokój, bo chyba w depresję popadnę, jak znowu będzie za oknem szaro buro i w domu ciemno.Lena87 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane,musze sie Wam pochwalic...wczoraj wieczor lezymy sobie w lozku i moj maz mnie tak mocno,przytulil i mowi do mnie tak...chyba cos ze mna jest nie tak...wiec pytam dlaczego...a on odpowiada ze im dluzej jest ze mna to tym bardziej mnie kocha,ze strasznie teskni jak jestem w pracy i ze ciagle jest mu mnie malo...prawie sie poplakalam...kocham go najmocniej na swiecie:)po prawie 9 latach zwiazku jeszcze potrafi mnie tak zaskoczyc,mam nadzieje ze tak zostanie na zawsze:)
Nati89, Little Frog, Laura, Lena87, dżona, santoocha, Macierzanka:), Kaśka28, Misty87, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Hej kochane,musze sie Wam pochwalic...wczoraj wieczor lezymy sobie w lozku i moj maz mnie tak mocno,przytulil i mowi do mnie tak...chyba cos ze mna jest nie tak...wiec pytam dlaczego...a on odpowiada ze im dluzej jest ze mna to tym bardziej mnie kocha,ze strasznie teskni jak jestem w pracy i ze ciagle jest mu mnie malo...prawie sie poplakalam...kocham go najmocniej na swiecie:)po prawie 9 latach zwiazku jeszcze potrafi mnie tak zaskoczyc,mam nadzieje ze tak zostanie na zawsze:)
Lena87, Maniuś, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Hej kochane,musze sie Wam pochwalic...wczoraj wieczor lezymy sobie w lozku i moj maz mnie tak mocno,przytulil i mowi do mnie tak...chyba cos ze mna jest nie tak...wiec pytam dlaczego...a on odpowiada ze im dluzej jest ze mna to tym bardziej mnie kocha,ze strasznie teskni jak jestem w pracy i ze ciagle jest mu mnie malo...prawie sie poplakalam...kocham go najmocniej na swiecie:)po prawie 9 latach zwiazku jeszcze potrafi mnie tak zaskoczyc,mam nadzieje ze tak zostanie na zawsze:)
Maniuś piękne i jakie słodkie to ale masz fajnego chłopa i jakie wsparcie Super
Maniuś lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
Lena szukałam ostatnio na weekendową @ właśnie Mogena - tyle o nim piszecie i nie mieli nigdzie, a najlepszy mąż - nie możesz kupić czegoś innego, przecież tyle ślubnego w szafce leży, czemu uparłaś sie akurat na to? i jak tu logicznie mu wytłumaczyć że mam ochote spróbować forumowego winka
Laura lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Ciesze sie ale tak po cichutku,ze trafilo mi sie takie szczescie...wiem ze tylko jednego szczescia nam tego wszystkiego potrzeba...a z reszta sobie jakos zawsze damy rade...tak ze przyjdz do nas nasz bobasku i nie pozwol na siebie za dlugo czekac:)
3mam kciuki za nas wszystkie:)i czekam na tego bocianka od Laury:)Laura, Nati89, Lena87, dżona, santoocha, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Dżona a jakie masz sklepy obok siebie ?
Real, Stokrotka, Nocny, Frac, Nocny... i Biedronka
a jakie sieciówki mogą go mieć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 20:07
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Świat alkoholi, Intermarche, Auchan ?
Trochę nie po drodze mam Auchana i Intermarche ale czego się nie robi dla przyjemności Pojade specjalnieLittle Frog lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl