Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:A wiesz, że zaczynając moją przygodę z OF nie wiedziałam co to jest ta beta?
Znałam hcg, ale nad betą musiałam się zastanowić, żeby to połączyć
wszystkie bym Was do siebie wzięła
Laura, potforzasta, dżona, santoocha, Little Frog lubią tę wiadomość
-
dżona wrote:Dokładnie tak jest u mnie - identycznie I najgorsze że nie mam pomysłu jak z tego wybrnąć.
Coś dziwnego się z Nami dzieje Jakaś epidemia słabych bateriidżona lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:No to chyba jak każdy... Ja jak zaczynałam starania to miałam problem z zapamiętaniem nazwy prolaktyna a teraz śmigam... nawet tak sobie pomyślałam, co by było jakbym ginekolożką została
wszystkie bym Was do siebie wzięłaLaura, Macierzanka:), dżona, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Potforzasta, jakbym się na tym znała, to na pewno! bo wiem, czego może oczekiwać taka osóbka jak każda z nas tutaj i stanęłabym na głowie żeby pomóc!
Ok, juz nic nie mówię. No ja raczej nie dopuszczam myśli, że nie zajdę tak tylko sobie głośno myślę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 18:48
Laura lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Dżona, jeśli masz obniżone wsk czerwonokrwinkowe to poproś lekarza o coś p/anemicznego. A chorujesz często, jakieś przeziębienia, infekcje (pytam w kontekście obniżonych WBC) ?
Trochę mam słabe te wyniki ale w normie tak jak pisałam, nie chorowałam ostatnio w ogóle, przez jesień i zimę ani raz nie byłam nawet przeziębiona a od poowły grudnia ta ospałość, zmęczenie i brak energii. Zastanowie się czy się udać do lekarz100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Kaśka28 wrote:To zakladam i spadam bo musze uciekac do pracy zobacze wieczorkiem czy sie wam taki styl watku podoba najwyzej zginie teamcik buziaczki kochane
Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Ok, juz nic nie mówię. No ja raczej nie dopuszczam myśli, że nie zajdę tak tylko sobie głośno myślę
Oj Ty, Oj Ty, mozesz głośno myśleć ale nie za często, najlepiej wcale nie dopuszczaj takich myśli do realizacji nawet i nie waż się głośno o tym mówić
Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Nati89 wrote:Wiecie co ja bym chciała żeby ktoś mi pwoiedział, ze na 100 % bede mieć dziecko, tyle by mi wystarczyło, nie ważne kiedy, ale że w ogóle będzie.
mnie też by taka wiadomość bardzo uspokoiłaLaura lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
nick nieaktualny
-
Miałam zamiar malowac pokój na święta i miałam nadzieję, ze będę juz w ciązy to zrobiłabym juz bardziej generalny remont z przemeblowaniem, itp, i teraz zastanawiam się czy opłaca mi się malować ten pokój przesuwać meble czy jeszcze się wstrzymać. Malowałam dwa lata temu, ie jest brudno tylko za ciemno trochę dla mnie, chciałam rozjaśnić, ale myślę, czy się jeszcze wstrzymać
-
Dziewczyny, dzisiaj kupiłam taki kalendarz torebkowy, żeby pisać sobie w nim tempki, śluz i szyjkę (jak uda się ją zbadać). W empiku jest wyprzedaż, wszystkie za 2.99 albo 5 zł i pomyślałam, że sobie założę taki. Jakby kiedyśs ovu wyłączyli, albo straciliby bazę danych, to zawsze mam jakąś historię swoich cykli. Co o tym sądzicie? Przesadzam?
Laura lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Dziewczyny, dzisiaj kupiłam taki kalendarz torebkowy, żeby pisać sobie w nim tempki, śluz i szyjkę (jak uda się ją zbadać). W empiku jest wyprzedaż, wszystkie za 2.99 albo 5 zł i pomyślałam, że sobie założę taki. Jakby kiedyśs ovu wyłączyli, albo straciliby bazę danych, to zawsze mam jakąś historię swoich cykli. Co o tym sądzicie? Przesadzam?
Kiedyś mi takie zapiski do głowy przyszły, chciałam nawet drukować te cykle, ale odpusciłam, stwierdziłam ze w dzisiejszych czasach baza danych od tak nie zniknie chyba W sumie to drukowanie może to nie jest głupi pomysł? Mi się juz trochę tych wykresów nazbierałoLaura lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Laura wrote:Nati my tez generalny remont zamierzamy robic w domku we Wrześniu, ja już z myślą że do Września będę w ciąży
Nie wiem jak wolisz ale może wstrzymaj się jeszcze trochę, zaraz zaciążysz i może wtedy
Tak też właśnie myślę, że chyba poczekam, jeszcze się pomęczę, troszkę mam za ciemno, ale przeżyje Jak się dowiem o radosnej nowinie to wtedy przemebluje pokój pod dzieciaczka Źle zaplanowałam, od początku jak się wporwadzałam, za duzo mebli, ale już zlikwidowałam biurko i mam zamair zlikwidować stolik rtv, a tv powiesicdżona, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość