Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w brzuchu gra...trzeba jakieś śniadanko zjeść...lecę więc do kuchni...
    miłego dnia..:)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Temperatura spada to nie ma sie co łudzic choc wiedziałam,ze nic nie bedzie to cien nadziei mialam :)
    Another ja z Toba zaczne cykl z clo nie bedziesz sama :) jeszcze Złota chyba dalej bedzie brała.
    Bursztynka jak tam badania?

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej z rana!

U mnie wczoraj przeboje...po naszych forumowych rozmowach o zebach moja 8ka postanowila walczyc ze mna :( noc pelna bolu i placzu. Zab, glowa i promieniowalo do oka, ucha!
    Piatek ciezki, ale do przezycia. Mialam nadzieje, ze przejdzie. Niestety o polnocy wyladowalam na pogotowiu dentystycznym. Z bolu wylam, wiec nie bylo co ryzykowac dluzej. Dostalam miejscowe znieczulenie, zabek ogarniety, wsadzone lekarstwo. Jak reka odjal...
    Nic doktorka nie rozumialam! Mowil z predkoscia swiatla, nie mialam sily prosic o powtorzenie. Grunt, ze nie boli :D

Little Frog, Z., Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo? jestem, one, te kreski też są...

Little Frog, Z., Malenq, santoocha, Macierzanka:), Ania07, AnusiaM lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty oj z tymi zębami to sie mamy... współczuje przeżyć dla mnie ból zęba to najgorsze co może być ale dobrze, że już lepiej

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    halo? jestem, one, te kreski też są...
    No to chyba można oficjalnie gratulować. Moj zapas testów jeszcze poczeka:)
    Ale Bursztynko strasznie sie ciesze teraz musze i js zafasolkować no przecież miałyśmy się ścigać wózkami pamietasz?

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/e1ad7d53a9cb7.jpg.html

http://zapodaj.net/03f7b9db6b98c.jpg.html

słabe, ale są tam, w rzeczywistości bardziej widoczne niż na zdjęciu

Misty87, Z., Lena87, Macierzanka:), Ania07, dżona lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sa sa:) to teraz tylko sie cieszyć:)

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynko na prawde???
    Nie bylo mnie wczoraj, nic nie wiem...
    GRATULUJE! Witaj wsrod mamusiek! :*

Magdas, nie ma nic gorszego niz bol zeba...
    Balam sie o malenstwa. A z racji,ze apap po prostu nie dzialal to przemoglam strach i cale szczescie.

Z. lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ja mam w poniedziałek dentystę, bo mnie ząb boli - mogę mieć znieczulenie? a jak będzie kanałowe?

i miałam dziś malować włosy - wczoraj kupiłam farbę - mogę pomalować?

duphaston muszę chyba łykać

aaaaa szok

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Ja już po śniadanku. Za momencik lecę pod prysznic.
    Wczoraj zaliczyłam lekkie spięcie z mężem, ale dziś już jest ok :)
    Bursztynko, jeszcze słabiutkie te kreseczki, ale pewnie, że są! :):)
    Misty, biedaczku dobrze, że że masz to już za sobą. Zęby mało kiedy tak po prostu przestają boleć...

• Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co wczoraj sie dowiedziałam, że czrkam na leki bo jestem taka nie udolna,że nie umiem zajść bez pomocy:(
    Ale co ja mam zrobic? Nie brac lekow i dalej liczyc na cud?nie potrzebnie sie wyzalilam jednej osobie ale myslalam ze jej moge zaufac

• Bursztynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badanko nasienia nam poszło dobrze wczoraj. Dowiezione w 30 minut. Wyniki jak widać potwierdzają że jest w porządku. Mieliśmy tylko 4% prawidłowych plemników i już zaczęłam się martwić. Potem jak chcecie to wam wrzucę nasze wyniki z nasionka.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    ej ja mam w poniedziałek dentystę, bo mnie ząb boli - mogę mieć znieczulenie? a jak będzie kanałowe?

i miałam dziś malować włosy - wczoraj kupiłam farbę - mogę pomalować?

duphaston muszę chyba łykać

aaaaa szok
    Co do zębów to nie wiem...
    Jeżeli chodzi o farbowanie włosów, to czytałam kiedyś i nawet ostatnio słyszałam w programie "O matko, jestem w ciąży!" (nie wiem czy dobrze pamiętam tytuł), że można bez obaw farbować włosy podczas ciąży, bo obecne farby nie są szkodliwe tak jak były kiedyś :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Wiecie co wczoraj sie dowiedziałam, że czrkam na leki bo jestem taka nie udolna,że nie umiem zajść bez pomocy:(
    Ale co ja mam zrobic? Nie brac lekow i dalej liczyc na cud?nie potrzebnie sie wyzalilam jednej osobie ale myslalam ze jej moge zaufac
    Matko :/ Ktoś musiał być nie tylko bez serca, ale też bez mózgu! :/
    Niech się ten ktoś cieszy, że nie miał problemów z zajściem w ciążę (przypuszczam, że nie miał(a), bo kompletnie nie rozumie sytuacji).

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, jaka nieudolna? Weź przestań. Przecież nie staracie się nie wiadomo ile! Ja mam chyba PCO, estradiol podobno za niski, prolaktyna podwyższona. I co? owulacja musiała być raczej. A jeden lekarz mówił mi że słabo widzi moje szanse do zajścia w ciążę.

Żabko, słabiutkie kreski mam, bo ja powinnam testować w poniedziałek - wtorek - tak miałam planowaną @

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynko ja wlasnie chcialam, zeby 8ka zaczekala do II trym, ale nie! Byla uparta! W ankiecie wypelnilam pole, ze jestem w ciazy no i w ktorym tyg. Nie wiem, jak tu w DE ale znieczulenie punktowe dostalam. Co do Twojego kanalu to radze przelozyc na pozniejsze tyg. Chyba, ze chcesz na zywca...
    Co do wlosow, ja zrezygnowalam z pasemek rozjasniaczem, odrost mam na pol lba, ale nieistotne :) zdania sa podzielone. Chodzi glownie o wdychanie tej chemii...
    Zabko nie klocic sie tam prosze! :)
    Magdas, tule mocno! Absolutnie tak nie mozna mowic! :*

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:

Żabko, słabiutkie kreski mam, bo ja powinnam testować w poniedziałek - wtorek - tak miałam planowaną @
    Tak, tak. Wiem :D Wyrwałaś się przed szereg :D

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, dzięki. Pójdę w poniedziałek do tej dentystki i powiem jak sytuacja wygląda. Kanałów na żywca żywcem nie przeżyję :D

Misty87 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Bursztynko ja wlasnie chcialam, zeby 8ka zaczekala do II trym, ale nie! Byla uparta! W ankiecie wypelnilam pole, ze jestem w ciazy no i w ktorym tyg. Nie wiem, jak tu w DE ale znieczulenie punktowe dostalam. Co do Twojego kanalu to radze przelozyc na pozniejsze tyg. Chyba, ze chcesz na zywca...
    Co do wlosow, ja zrezygnowalam z pasemek rozjasniaczem, odrost mam na pol lba, ale nieistotne :) zdania sa podzielone. Chodzi glownie o wdychanie tej chemii...
    Zabko nie klocic sie tam prosze! :)
    Magdas, tule mocno! Absolutnie tak nie mozna mowic! :*
    No i ja nie dopisałam. Jeżeli o mnie chodzi, to ja bym też nie zafarbowała :) Jestem panikarą i wolałabym wszystko, co potencjalnie może zaszkodzić, omijać szerokim łukiem :)
    Dobrze, proszę Pani! :D Już nie będziemy się sprzeczać :D

Z., Z., Misty87 lubią tę wiadomość

‹‹ 220 221 222 223 224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ