X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w brzuchu gra...trzeba jakieś śniadanko zjeść...lecę więc do kuchni...
    miłego dnia..:)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Temperatura spada to nie ma sie co łudzic choc wiedziałam,ze nic nie bedzie to cien nadziei mialam :)
    Another ja z Toba zaczne cykl z clo nie bedziesz sama :) jeszcze Złota chyba dalej bedzie brała.
    Bursztynka jak tam badania?

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej z rana!

U mnie wczoraj przeboje...po naszych forumowych rozmowach o zebach moja 8ka postanowila walczyc ze mna :( noc pelna bolu i placzu. Zab, glowa i promieniowalo do oka, ucha!
    Piatek ciezki, ale do przezycia. Mialam nadzieje, ze przejdzie. Niestety o polnocy wyladowalam na pogotowiu dentystycznym. Z bolu wylam, wiec nie bylo co ryzykowac dluzej. Dostalam miejscowe znieczulenie, zabek ogarniety, wsadzone lekarstwo. Jak reka odjal...
    Nic doktorka nie rozumialam! Mowil z predkoscia swiatla, nie mialam sily prosic o powtorzenie. Grunt, ze nie boli :D

Little Frog, Z., Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo? jestem, one, te kreski też są...

Little Frog, Z., Malenq, santoocha, Macierzanka:), Ania07, AnusiaM lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty oj z tymi zębami to sie mamy... współczuje przeżyć dla mnie ból zęba to najgorsze co może być ale dobrze, że już lepiej

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    halo? jestem, one, te kreski też są...
    No to chyba można oficjalnie gratulować. Moj zapas testów jeszcze poczeka:)
    Ale Bursztynko strasznie sie ciesze teraz musze i js zafasolkować no przecież miałyśmy się ścigać wózkami pamietasz?

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/e1ad7d53a9cb7.jpg.html

http://zapodaj.net/03f7b9db6b98c.jpg.html

słabe, ale są tam, w rzeczywistości bardziej widoczne niż na zdjęciu

Misty87, Z., Lena87, Macierzanka:), Ania07, dżona lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sa sa:) to teraz tylko sie cieszyć:)

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynko na prawde???
    Nie bylo mnie wczoraj, nic nie wiem...
    GRATULUJE! Witaj wsrod mamusiek! :*

Magdas, nie ma nic gorszego niz bol zeba...
    Balam sie o malenstwa. A z racji,ze apap po prostu nie dzialal to przemoglam strach i cale szczescie.

Z. lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ja mam w poniedziałek dentystę, bo mnie ząb boli - mogę mieć znieczulenie? a jak będzie kanałowe?

i miałam dziś malować włosy - wczoraj kupiłam farbę - mogę pomalować?

duphaston muszę chyba łykać

aaaaa szok

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Ja już po śniadanku. Za momencik lecę pod prysznic.
    Wczoraj zaliczyłam lekkie spięcie z mężem, ale dziś już jest ok :)
    Bursztynko, jeszcze słabiutkie te kreseczki, ale pewnie, że są! :):)
    Misty, biedaczku dobrze, że że masz to już za sobą. Zęby mało kiedy tak po prostu przestają boleć...

• Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co wczoraj sie dowiedziałam, że czrkam na leki bo jestem taka nie udolna,że nie umiem zajść bez pomocy:(
    Ale co ja mam zrobic? Nie brac lekow i dalej liczyc na cud?nie potrzebnie sie wyzalilam jednej osobie ale myslalam ze jej moge zaufac

• Bursztynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badanko nasienia nam poszło dobrze wczoraj. Dowiezione w 30 minut. Wyniki jak widać potwierdzają że jest w porządku. Mieliśmy tylko 4% prawidłowych plemników i już zaczęłam się martwić. Potem jak chcecie to wam wrzucę nasze wyniki z nasionka.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    ej ja mam w poniedziałek dentystę, bo mnie ząb boli - mogę mieć znieczulenie? a jak będzie kanałowe?

i miałam dziś malować włosy - wczoraj kupiłam farbę - mogę pomalować?

duphaston muszę chyba łykać

aaaaa szok
    Co do zębów to nie wiem...
    Jeżeli chodzi o farbowanie włosów, to czytałam kiedyś i nawet ostatnio słyszałam w programie "O matko, jestem w ciąży!" (nie wiem czy dobrze pamiętam tytuł), że można bez obaw farbować włosy podczas ciąży, bo obecne farby nie są szkodliwe tak jak były kiedyś :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Wiecie co wczoraj sie dowiedziałam, że czrkam na leki bo jestem taka nie udolna,że nie umiem zajść bez pomocy:(
    Ale co ja mam zrobic? Nie brac lekow i dalej liczyc na cud?nie potrzebnie sie wyzalilam jednej osobie ale myslalam ze jej moge zaufac
    Matko :/ Ktoś musiał być nie tylko bez serca, ale też bez mózgu! :/
    Niech się ten ktoś cieszy, że nie miał problemów z zajściem w ciążę (przypuszczam, że nie miał(a), bo kompletnie nie rozumie sytuacji).

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, jaka nieudolna? Weź przestań. Przecież nie staracie się nie wiadomo ile! Ja mam chyba PCO, estradiol podobno za niski, prolaktyna podwyższona. I co? owulacja musiała być raczej. A jeden lekarz mówił mi że słabo widzi moje szanse do zajścia w ciążę.

Żabko, słabiutkie kreski mam, bo ja powinnam testować w poniedziałek - wtorek - tak miałam planowaną @

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynko ja wlasnie chcialam, zeby 8ka zaczekala do II trym, ale nie! Byla uparta! W ankiecie wypelnilam pole, ze jestem w ciazy no i w ktorym tyg. Nie wiem, jak tu w DE ale znieczulenie punktowe dostalam. Co do Twojego kanalu to radze przelozyc na pozniejsze tyg. Chyba, ze chcesz na zywca...
    Co do wlosow, ja zrezygnowalam z pasemek rozjasniaczem, odrost mam na pol lba, ale nieistotne :) zdania sa podzielone. Chodzi glownie o wdychanie tej chemii...
    Zabko nie klocic sie tam prosze! :)
    Magdas, tule mocno! Absolutnie tak nie mozna mowic! :*

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:

Żabko, słabiutkie kreski mam, bo ja powinnam testować w poniedziałek - wtorek - tak miałam planowaną @
    Tak, tak. Wiem :D Wyrwałaś się przed szereg :D

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, dzięki. Pójdę w poniedziałek do tej dentystki i powiem jak sytuacja wygląda. Kanałów na żywca żywcem nie przeżyję :D

Misty87 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Bursztynko ja wlasnie chcialam, zeby 8ka zaczekala do II trym, ale nie! Byla uparta! W ankiecie wypelnilam pole, ze jestem w ciazy no i w ktorym tyg. Nie wiem, jak tu w DE ale znieczulenie punktowe dostalam. Co do Twojego kanalu to radze przelozyc na pozniejsze tyg. Chyba, ze chcesz na zywca...
    Co do wlosow, ja zrezygnowalam z pasemek rozjasniaczem, odrost mam na pol lba, ale nieistotne :) zdania sa podzielone. Chodzi glownie o wdychanie tej chemii...
    Zabko nie klocic sie tam prosze! :)
    Magdas, tule mocno! Absolutnie tak nie mozna mowic! :*
    No i ja nie dopisałam. Jeżeli o mnie chodzi, to ja bym też nie zafarbowała :) Jestem panikarą i wolałabym wszystko, co potencjalnie może zaszkodzić, omijać szerokim łukiem :)
    Dobrze, proszę Pani! :D Już nie będziemy się sprzeczać :D

Z., Z., Misty87 lubią tę wiadomość

‹‹ 220 221 222 223 224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ