Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Temperatura spada to nie ma sie co łudzic choc wiedziałam,ze nic nie bedzie to cien nadziei mialam
Another ja z Toba zaczne cykl z clo nie bedziesz samajeszcze Złota chyba dalej bedzie brała.
Bursztynka jak tam badania?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej z rana!
U mnie wczoraj przeboje...po naszych forumowych rozmowach o zebach moja 8ka postanowila walczyc ze mnanoc pelna bolu i placzu. Zab, glowa i promieniowalo do oka, ucha!
Piatek ciezki, ale do przezycia. Mialam nadzieje, ze przejdzie. Niestety o polnocy wyladowalam na pogotowiu dentystycznym. Z bolu wylam, wiec nie bylo co ryzykowac dluzej. Dostalam miejscowe znieczulenie, zabek ogarniety, wsadzone lekarstwo. Jak reka odjal...
Nic doktorka nie rozumialam! Mowil z predkoscia swiatla, nie mialam sily prosic o powtorzenie. Grunt, ze nie boli
Little Frog, Z., Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:halo? jestem, one, te kreski też są...
Ale Bursztynko strasznie sie ciesze teraz musze i js zafasolkować no przecież miałyśmy się ścigać wózkami pamietasz?Macierzanka:) lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Bursztynko na prawde???
Nie bylo mnie wczoraj, nic nie wiem...
GRATULUJE! Witaj wsrod mamusiek! :*
Magdas, nie ma nic gorszego niz bol zeba...
Balam sie o malenstwa. A z racji,ze apap po prostu nie dzialal to przemoglam strach i cale szczescie.Z. lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Ja już po śniadanku. Za momencik lecę pod prysznic.
Wczoraj zaliczyłam lekkie spięcie z mężem, ale dziś już jest ok
Bursztynko, jeszcze słabiutkie te kreseczki, ale pewnie, że są!
Misty, biedaczku dobrze, że że masz to już za sobą. Zęby mało kiedy tak po prostu przestają boleć... -
Wiecie co wczoraj sie dowiedziałam, że czrkam na leki bo jestem taka nie udolna,że nie umiem zajść bez pomocy:(
Ale co ja mam zrobic? Nie brac lekow i dalej liczyc na cud?nie potrzebnie sie wyzalilam jednej osobie ale myslalam ze jej moge zaufacW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Bursztynka wrote:ej ja mam w poniedziałek dentystę, bo mnie ząb boli - mogę mieć znieczulenie? a jak będzie kanałowe?
i miałam dziś malować włosy - wczoraj kupiłam farbę - mogę pomalować?
duphaston muszę chyba łykać
aaaaa szok
Jeżeli chodzi o farbowanie włosów, to czytałam kiedyś i nawet ostatnio słyszałam w programie "O matko, jestem w ciąży!" (nie wiem czy dobrze pamiętam tytuł), że można bez obaw farbować włosy podczas ciąży, bo obecne farby nie są szkodliwe tak jak były kiedyś -
Magdas wrote:Wiecie co wczoraj sie dowiedziałam, że czrkam na leki bo jestem taka nie udolna,że nie umiem zajść bez pomocy:(
Ale co ja mam zrobic? Nie brac lekow i dalej liczyc na cud?nie potrzebnie sie wyzalilam jednej osobie ale myslalam ze jej moge zaufacKtoś musiał być nie tylko bez serca, ale też bez mózgu!
Niech się ten ktoś cieszy, że nie miał problemów z zajściem w ciążę (przypuszczam, że nie miał(a), bo kompletnie nie rozumie sytuacji).Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Magda, jaka nieudolna? Weź przestań. Przecież nie staracie się nie wiadomo ile! Ja mam chyba PCO, estradiol podobno za niski, prolaktyna podwyższona. I co? owulacja musiała być raczej. A jeden lekarz mówił mi że słabo widzi moje szanse do zajścia w ciążę.
Żabko, słabiutkie kreski mam, bo ja powinnam testować w poniedziałek - wtorek - tak miałam planowaną @ -
Bursztynko ja wlasnie chcialam, zeby 8ka zaczekala do II trym, ale nie! Byla uparta! W ankiecie wypelnilam pole, ze jestem w ciazy no i w ktorym tyg. Nie wiem, jak tu w DE ale znieczulenie punktowe dostalam. Co do Twojego kanalu to radze przelozyc na pozniejsze tyg. Chyba, ze chcesz na zywca...
Co do wlosow, ja zrezygnowalam z pasemek rozjasniaczem, odrost mam na pol lba, ale nieistotnezdania sa podzielone. Chodzi glownie o wdychanie tej chemii...
Zabko nie klocic sie tam prosze!
Magdas, tule mocno! Absolutnie tak nie mozna mowic! :* -
Misty87 wrote:Bursztynko ja wlasnie chcialam, zeby 8ka zaczekala do II trym, ale nie! Byla uparta! W ankiecie wypelnilam pole, ze jestem w ciazy no i w ktorym tyg. Nie wiem, jak tu w DE ale znieczulenie punktowe dostalam. Co do Twojego kanalu to radze przelozyc na pozniejsze tyg. Chyba, ze chcesz na zywca...
Co do wlosow, ja zrezygnowalam z pasemek rozjasniaczem, odrost mam na pol lba, ale nieistotnezdania sa podzielone. Chodzi glownie o wdychanie tej chemii...
Zabko nie klocic sie tam prosze!
Magdas, tule mocno! Absolutnie tak nie mozna mowic! :*Jestem panikarą i wolałabym wszystko, co potencjalnie może zaszkodzić, omijać szerokim łukiem
Dobrze, proszę Pani!Już nie będziemy się sprzeczać
Z., Z., Misty87 lubią tę wiadomość