X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Z. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Z, co tam u Ciebie? :) Jak poranek mija? :D

Magda, myślę że w tej sytuacji żaden komentarz nie odda tego, co teraz myślę o tym kimś...

Lecę pod prysznic. zw :D

Dzień dobry wszystkim :)
    Słoneczko świeci, kawa jest. Niebawem trzeba zabrać się za sprzątanie... ale mi się nie chce :D

A jak tam Twój poranek? :)

Little Frog lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już po śniadanku, po prysznicu i powoli budzę się do życia :)
    Niebo bezchmurne, weekend.....czego chcieć więcej? :D

Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    A ja już po śniadanku, po prysznicu i powoli budzę się do życia :)
    Niebo bezchmurne, weekend.....czego chcieć więcej? :D

Czego? Pozytywnego testu bo zrobiłam i negatyw. No cóż na prawie jazdy pozytywny zobaczyłam za piątym razem, ciekawe kiedy tu się uda :D

No ale humor jest okej :) Gorzej pewnie będzie jak już @ przyjdzie :D

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, widzisz jaki dobry maż. I jego się trzymaj. Pewnie kiedyś tam mogłyśmy się minąć :)

Magdas lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Magda, widzisz jaki dobry maż. I jego się trzymaj. Pewnie kiedyś tam mogłyśmy się minąć :)

A Ty zaznaczaj ZIELONĄ KROPĘ NA WYKRESIE! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:02

Bursztynka, Kaśka28 lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Czego? Pozytywnego testu bo zrobiłam i negatyw. No cóż na prawie jazdy pozytywny zobaczyłam za piątym razem, ciekawe kiedy tu się uda :D

No tak! Tu się jak najbardziej zgodzę! :) Ale skoro humor dopisuje, to jeszcze można dodać trochę cierpliwości i będzie super! :D
    A ja trzymam kciuki, żeby wcześniej był pozytywny niż za 5 razem! :)

Z. lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. jakżeś zrobiła zieloną czcionkę???????
    pozwólcie że zaznaczę jak zrobię betę

Z. lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Bursztynko skad jestes ? Czyzby Ł. To Łódź ? :)

nxbhnwz.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [ color=green] Tutututu piszesz [/color] oczywiście bez spacji na początku po nawiasie :D

Kaśka28 lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa no tak przecież :)
    niecierpliwa ja rzut beretem od Lublina jestem

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZIELONO mi
    i grubo będzie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:11

Z., Kaśka28, Macierzanka:), Malinowa Panienka, Ania07 lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie dziewczynki coś na poprawę humoru :D
    Już w takim wiosenno-wielkanocnym klimacie :D

http://www.youtube.com/watch?v=KCg5zc-DLv0

Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi niebawem będzie czerwono :D i z czego ja się cieszę hah

Ale mój małż wyraził gotowość do ewentualnych badań więc to pozytyw :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:13

Little Frog, Kaśka28, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. u nas badania poszły sprawnie, ale mąż powiedział że gdyby nie można było dowieźć to nie zrobił by tego na miejscu

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Z. u nas badania poszły sprawnie, ale mąż powiedział że gdyby nie można było dowieźć to nie zrobił by tego na miejscu

Mój by zrobił bo wie, że to badanie jak każde inne, które ma jakiś cel. Więc jak mus to mus :)
    Ale to jeszcze czas, teraz był 3 cs. Daje sobie jeszcze ewentualnie dwa nie udane i ja idę zrobić badanie hormonów i jak wyjdą ok to wtedy on do badania.
    Miejmy nadzieję, że nie będzie takiej konieczności :)

Zresztą teraz wiooosna, większa ochota na amoryyy, mniej spiny, więcej luziku i będzie good! No bo musi nie? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:18

Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniusia tez mysle zeby osc do innego lekarza jeszcze i zobaczyc co on mowi i zdecydowac sie na tego ktory tobie wydaje sie najbardziej kompetentny albo znajdz jakiegos endo-gina bo on i na hormonach i na ginekologii sie zna wiec powinien byc w stanie lepiej pomoc...a moze zrob testa jeszcze w miedzyczasie bo to ty mialas to plamienie co uznalas za @???

0Macierzanka ja nie pilam mogena tylko moje ulubione imiglykos :) chociaz mogen smaczny ale jak dla mnie ciut za slodki:D

Misty trzymaj sie kochana z tym zabolkiem mam nadzieje ze juz wszytko bedzie dobrze

Bursztynka serdecznie gratuluje juz oficjalnie :D c na to mąż?
    i chetnie kukne na te wyniki badanka
    Magdas wrote:
    No wiecie ta osoba nie miała problemów i powiedziała,że współczuje mojemu mężowi,że wziął sobie taki problem na głowę ;( normalnie aż się popłakałam mężowi i pytałam czy uważa mnie za problem. Ja wiem,że on pragnie mocno dziecka mam nadzieję,że nam się uda. Dobra już się pożaliłam nie będę zamulać Wam słońce świeci trzeba brać się za jakąś robotę to nie będe myśleć.

Bursztynko testy napewno się nie mylą :)
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,22_5z_orig.gif jak mozna byc takim bezmozgiem i tak nieczulym!!!! i ona jest matka?? to ja wspolczuje jej dziecku bo ma matke debilke!!!!
    Magdas nie przejmuj sie nia nie gadaj znia olej ja cieplym moczem!!!ahhhhh ze tacy ludzie w ogole sie rodza a potem jeszcze maja dzieci...
    Bursztynka wrote:
    Misty - mogę wypić kawę?

wczoraj wypiłam jedno piwko - na naszą półrocznicę ślubu - czyżby to było moje ostatnie piwko?
    No kochana na 2 lata odstawiasz alkohol no chyba ze nie bedziesz karmic piersia to wczesniej sie napijesz:D aaaa i ja przyjezdzam po zapas slubny twoj:D bede pierwsza hehe tobie juz nie potrezbny nooo moze zostawie kilka flaszek dla twojego meza na pepkowe a reszta moja :D
    Misty87 wrote:
    Magdas nie wiesz,ze swiat pelny idiotow? Wazne, abys miala wsparcie meza! :*

Kochane zmykam... mdli mnie. Malo jadlam... prawie nic od wczorajszego popoludnia!
    Kolezanka zaraz na weekend wbija, malo bede z Wami.

Buziaki i pieknego dnia wszystkim!
    milego dnia kochana i trzymaj sie tam a raczej trzymajcie :*
    Bursztynka wrote:
    Magda, wypij lampkę wina dla zdrowotności! raz dwa! w poniedziałek jak zrobię betę i wiruski będą pewniejsze to pamiętaj że lokalnie pierwsza je wciągasz! Ja swoje chyba faktycznie złapałam od Santoochy :D
    a mysmy mialy sie trzymac razem kurcze to ja jeszcze sobie poczekam moze ktos w okolicy wiruski rozesle to sie zalapie :D
    Z. wrote:
    Dzień dobry wszystkim :)
    Słoneczko świeci, kawa jest. Niebawem trzeba zabrać się za sprzątanie... ale mi się nie chce :D

A jak tam Twój poranek? :)
    hahaha to cos jak u mnie tylko ja pol nocy nie spalam bo zas mnie katarzysko lapie achhhh nieznosze swoich zatok!!!co chwilka sie odnawiaja...w sumie wszytko przez dzieci chore w przedszkolu...niektorzy rodzice mysla ze my naprawde glupie jetesmy ale co zrobic....
    Z. wrote:

ejjjjjjj cos wystartowala!!!!!!! mialas czekac!!!! czy tylko a bede czekala z tymi testami?? moze i ja zrobie i przynajmniej sie juz ludzic nie bede?

a tak w ogole to witam sie z rana k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,007_9R_orig.gif

Z., Magdas lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie, ja też się spodziewałam że dłużej niż 3cs nam zejdzie a tu bach ciach

i tak położyłam się przy mężu i pytam - co teraz? :D

Wszystkim wam życzę takiej radości jak się widzi te dwie kreseczki na teście. Ja najpierw sprawdziłam czy na pewno wzięłam hcg test no i zrobić zdjęcie to wyczyn. Tak mi się ręce trzęsły!

Z., Magdas, Macierzanka:), Malinowa Panienka lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Mój by zrobił bo wie, że to badanie jak każde inne, które ma jakiś cel. Więc jak mus to mus :)
    Ale to jeszcze czas, teraz był 3 cs. Daje sobie jeszcze ewentualnie dwa nie udane i ja idę zrobić badanie hormonów i jak wyjdą ok to wtedy on do badania.
    Miejmy nadzieję, że nie będzie takiej konieczności :)

Zresztą teraz wiooosna, większa ochota na amoryyy, mniej spiny, więcej luziku i będzie good! No bo musi nie? :)
    pewnie ze musi byc dobrze Z :D a moj byl na badankach i musial oddac material w pieknym pokoiku pokazywalam go wam pamietacie co?? taki hardcore ze szok...nas to smieszylo ale teraz jak wiemy jakie mamy wyniki to za jakis czas mysle nie pojdzie nam tak dobrze jak ostatnio...

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    pewnie ze musi byc dobrze Z :D a moj byl na badankach i musial oddac material w pieknym pokoiku pokazywalam go wam pamietacie co?? taki hardcore ze szok...nas to smieszylo ale teraz jak wiemy jakie mamy wyniki to za jakis czas mysle nie pojdzie nam tak dobrze jak ostatnio...

Widziałam, widziałam ten Wasz składzik na miotły z jakimiś przedmiotami gospodarczymi typu drabina! :D

U mojego te wyniki powinny być dobre - nie pije praktycznie, nie pali, ćwiczy regularnie. Ale nie mogę go namówić na spanie bez boksów! haha :D

Kaśka28 lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kej Kaśka - no zostały nam same łiskacze i koniaczki ślubne :p
    no Z. też wcześniej wystartowała z testowaniem

Kaśka ty masz tempkę 37,16 !!! to ja miałam dziś rano 37,25. No no no fiu fiu fiu ;)

Wogóle to powiem wam że w tym cyklu starałam się nie fiksować i nie nakręcać. Wiem że ciężko, wiem że trudno. Ale nastawiłąm się już na te CLO. Rano budzik i z automatu mierzenie tempki. Zapisałam i tyle. Mierzyłam żeby zerknąć czy będzie skok tempki. Serduchowanie wogóle nie celowane w dni płodne, bo nie sprawdzałam wogóle żadnego śluzu, nic a nic. Przyznam się wam że jak zauważyłam ten spadek wśród tych wysokich tempek to mnie coś podkusiło zatestować. Bo wcześniej nie miałam takiego dołka w drugiej fazie. Tempka była jednostajna.

Nie mam bolących cycków, nic nie jest innego niż było w poprzednich cyklach. Nie wiem czy wczesnym objawem może być fakt że ciągle mnie ssie z głodu. Wogóle to uwierzę jak zrobię kilka razy pod rząd betę i będzie rosła.

Z., Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
‹‹ 222 223 224 225 226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ