Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idziemy dziś na imprezkę i miałam kolor na włosach dziś odświeżyć :) no nic poczekam. W poniedziałek pójdę na betę. Kurcze dwa testy na raz chyba mają małe prawdopodobieństwo że się mylą...

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiecie ta osoba nie miała problemów i powiedziała,że współczuje mojemu mężowi,że wziął sobie taki problem na głowę ;( normalnie aż się popłakałam mężowi i pytałam czy uważa mnie za problem. Ja wiem,że on pragnie mocno dziecka mam nadzieję,że nam się uda. Dobra już się pożaliłam nie będę zamulać Wam słońce świeci trzeba brać się za jakąś robotę to nie będe myśleć.

Bursztynko testy napewno się nie mylą :)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, no weź. Mądra dziewucha jesteś to nie przejmuj się takim gadaniem. Zobacz jakie nam na lubelszczyźnie słoneczko ładne świeci. Mój od rana tez już nie śpi, bo oczywiście od razu do niego poczłapałam z tymi testami :) pojechał zmienić opony. Ja się muszę ogarnąć bo w proszku siedzę. I jakieś porządeczki ogarnę.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty - mogę wypić kawę?

wczoraj wypiłam jedno piwko - na naszą półrocznicę ślubu - czyżby to było moje ostatnie piwko?

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas nie wiesz,ze swiat pelny idiotow? Wazne, abys miala wsparcie meza! :*

Kochane zmykam... mdli mnie. Malo jadlam... prawie nic od wczorajszego popoludnia!
    Kolezanka zaraz na weekend wbija, malo bede z Wami.

Buziaki i pieknego dnia wszystkim!

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    No wiecie ta osoba nie miała problemów i powiedziała,że współczuje mojemu mężowi,że wziął sobie taki problem na głowę ;( normalnie aż się popłakałam mężowi i pytałam czy uważa mnie za problem. Ja wiem,że on pragnie mocno dziecka mam nadzieję,że nam się uda. Dobra już się pożaliłam nie będę zamulać Wam słońce świeci trzeba brać się za jakąś robotę to nie będe myśleć.

Bursztynko testy napewno się nie mylą :)
    Ja pieprzę!!!!!!! Sorry, ale muszę to napisać - niektórzy ludzie to wredne, bezmózgowe gnoje!! Kim trzeba być, żeby coś takiego powiedzieć?! Osobiście strzeliłabym w pysk takiego kogoś :/ No cóż, widocznie empatia dla kogoś takiego, to kolejne trudne i niezrozumiałe słówko, którego znaczenia nawet nie chce mu się szukać w słowniku :/
    Magda, pewnie! Ładna pogoda, trzeba się z niej cieszyć. Olejmy opinie głupców! :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Misty - mogę wypić kawę?

wczoraj wypiłam jedno piwko - na naszą półrocznicę ślubu - czyżby to było moje ostatnie piwko?

Ja kawy nie pijam wcale, ani przed ani teraz :) wiec nie mam tego dylematu. Nie wiem, czy mozna... :)

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Magda, no weź. Mądra dziewucha jesteś to nie przejmuj się takim gadaniem. Zobacz jakie nam na lubelszczyźnie słoneczko ładne świeci. Mój od rana tez już nie śpi, bo oczywiście od razu do niego poczłapałam z tymi testami :) pojechał zmienić opony. Ja się muszę ogarnąć bo w proszku siedzę. I jakieś porządeczki ogarnę.

Oj staram się nie przejmować ale w głowie gdzieś mi siedzi to wszystko chyba walne wino dziś choć mąż mi pewnie nie pozwoli bo ma nadzieję,że udało się..cały czas sprowadzam go na ziemię a on swoje...

no ale słoneczko piękne ;)a Twojemu mężowi się nie dziwię ja sama jakbym zobaczyła II kreseczki to chodziłabym jak nakręcona :D

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Magdas nie wiesz,ze swiat pelny idiotow? Wazne, abys miala wsparcie meza! :*

Kochane zmykam... mdli mnie. Malo jadlam... prawie nic od wczorajszego popoludnia!
    Kolezanka zaraz na weekend wbija, malo bede z Wami.

Buziaki i pieknego dnia wszystkim!
    To przyjemnego weekendu :) Pa! :)

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, ja to z wrażenia nie wiem czy coś zjem :)
    Udanego dnia życzę!

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ja pieprzę!!!!!!! Sorry, ale muszę to napisać - niektórzy ludzie to wredne, bezmózgowe gnoje!! Kim trzeba być, żeby coś takiego powiedzieć?! Osobiście strzeliłabym w pysk takiego kogoś :/ No cóż, widocznie empatia dla kogoś takiego, to kolejne trudne i niezrozumiałe słówko, którego znaczenia nawet nie chce mu się szukać w słowniku :/
    Magda, pewnie! Ładna pogoda, trzeba się z niej cieszyć. Olejmy opinie głupców! :)

nie cytujcie tego bo zaraz usunę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 08:36

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z, co tam u Ciebie? :) Jak poranek mija? :D

Magda, myślę że w tej sytuacji żaden komentarz nie odda tego, co teraz myślę o tym kimś...

Lecę pod prysznic. zw :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 08:34

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, wypij lampkę wina dla zdrowotności! raz dwa! w poniedziałek jak zrobię betę i wiruski będą pewniejsze to pamiętaj że lokalnie pierwsza je wciągasz! Ja swoje chyba faktycznie złapałam od Santoochy :D

Kaśka28, santoocha, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Magda, wypij lampkę wina dla zdrowotności! raz dwa! w poniedziałek jak zrobię betę i wiruski będą pewniejsze to pamiętaj że lokalnie pierwsza je wciągasz! Ja swoje chyba faktycznie złapałam od Santoochy :D
    Akurat w poniedziałek powinnam mieć @ to na świeżo wciągnę :D 10 km nas dzieli to dadzą radę :D oooooo ja w poniedziałek będę w Ł. to z bliska wciągnę :D

Bursztynka, santoocha lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Z, co tam u Ciebie? :) Jak poranek mija? :D

Magda, myślę że w tej sytuacji żaden komentarz nie odda tego, co teraz myślę o tym kimś...

Lecę pod prysznic. zw :D
    Mi ręce opadły ma się czym chwalić naprawdę...

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka kawe jedna dziennie spokojnie mozesz pic :)

nxbhnwz.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa, dzięki :D do tej pory piłam jedną dziennie więc na jedną małą się przestawię dziennie

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pilam 3-4 z expresu :) teraz pije mniej ale przez to ze mi mniej smakuje.
    Najbardziej teraz mi pasuja woda i soki.

nxbhnwz.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe jednak mój mąż umie mnie pocieszyć :) podszedł do mnie popukał do brzucha i mówi: ej nie baw się z nami właź tam i siedź 9 msc mama i tata czekają... aż mi łzy w oczach się zakręciły ;)i dodał : ja mam czuja,że jak nie ten to następny miesiąc nasz patrz odżywiam plemniczki i pokazuje mi pestki dyni :D padłam ;p

Little Frog, Z., Bursztynka, Kaśka28, Lena87, Macierzanka:), Ania07, dżona lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    niecierpliwa, dzięki :D do tej pory piłam jedną dziennie więc na jedną małą się przestawię dziennie
    Ooo Bursztynka w czwartek jak byłam w Ł. to tak sobie pomyślałam,że my to zapewne tysiące razy się mijałyśmy :D zwłaszcza,że nasze bloki dopóki mieszkałam w Ł. były nie daleko :D

‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ