X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka mam wyzsza temke i nigdy tak nie mialam i jak dzisiaj zobaczylam to na term to sie wkurzylam...bo wiem ze w ciazy nie ejstem!!!!! nie ma szan!!! pewnie jakas infkcja bo katar mnie w nocy strasznie meczyl...aaaa do dupy to wszytko jutro mialam miec @ ale ze ovulka sie przesunela to i pewnie @ przyjdze 2-3 dni pozniej...mam testy w domu ale zatestuje we wtorek dopiero o ile malpiszon nie uprzedzi...ale nie licze na nic...

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laseczki, ja idę się potulać do małża chwilkę i jedziemy na zakupy, może jeszcze takich tłumów nie będzie!

Życzę Wam wszystkim kochane dobrego dzionka! :)

Będę podglądaczem! :D :D

<3

Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Z. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Bursztynka mam wyzsza temke i nigdy tak nie mialam i jak dzisiaj zobaczylam to na term to sie wkurzylam...bo wiem ze w ciazy nie ejstem!!!!! nie ma szan!!! pewnie jakas infkcja bo katar mnie w nocy strasznie meczyl...aaaa do dupy to wszytko jutro mialam miec @ ale ze ovulka sie przesunela to i pewnie @ przyjdze 2-3 dni pozniej...mam testy w domu ale zatestuje we wtorek dopiero o ile malpiszon nie uprzedzi...ale nie licze na nic...

No właśnie, te wirusy to jakieś chorobowe mnie dopadły a nie ciążowe! Bo mnie trzeci dzień gardło boli :D

Składam reklamacje! :D

<3

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia Z:D ja korzystam ze moj czeka na kwalifikacje F1 to mam spokoj ale zaraz bedzie mnie gonil do sprzatania pewnie :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane :):) słonecznego weekendu :) My dzisiaj się wybieramy na urodzinki a wcześniej ogarnę jakieś zakupy :) Słonko świeci jest gites ;)
    Another ja bedę zaczynać kolejny cykl z clo, ale to pewnie z końcem kwietnia dopeiro bo teraz mam 9 dc a cykle mam 35 dniowe, chyba, ze dzięki luteinię mi się skrócą, a zaczynam brać od 18 dc
    Magdas mam nadzieję, ze to nie Twoja teściowa tak powiedziała, bo jak to były jej słowa, to Twój maż powinien się tam nie pokazywać i op..... matkę, a wiem, ze masz tesciowa podobna do mojej, ale moja, az tez bezszczelna nie jest
    A właśnie zmykam sprzątać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:39

Z. lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/76271a0dd5f42.jpg.html

nasze wyniki, jakby ktoś chciał porównać, wyczytałam gdzieś że trzeba sobie policzyć: ilość wszystkich plemników z całej próbki * procent szybkich * procent prawidlowych
    czyli u nas by wyszło 96mln*47%*4% = 1 804 800 prawidłowych ruchliwych plemników, albo gdyby wziąć pod uwagę tylko te szybkie to 652 800 :)

mąż łyka fertilmen i od tego miesiąca łykaliśmy witaminę D, do tego skubiemy orzechy brazylijskie

ja folik i magneB6 i siemię nawet odpuściłam w tym cyklu

Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:

nasze wyniki, jakby ktoś chciał porównać, wyczytałam gdzieś że trzeba sobie policzyć: ilość wszystkich plemników z całej próbki * procent szybkich * procent prawidlowych
    czyli u nas by wyszło 96mln*47%*4% = 1 804 800 prawidłowych ruchliwych plemników, albo gdyby wziąć pod uwagę tylko te szybkie to 652 800 :)

mąż łyka fertilmen i od tego miesiąca łykaliśmy witaminę D, do tego skubiemy orzechy brazylijskie

To widze ze mieliscie bardzo dobre wyniki:D o czym oczywiscie swiadczy twoja fasola w brzuszku :D widze tez ze mieliscie takie szczegolowe badania zrobione a ile placiliscie za to?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:53

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Witam kochane :):) słonecznego weekendu :) My dzisiaj się wybieramy na urodzinki a wcześniej ogarnę jakieś zakupy :) Słonko świeci jest gites ;)
    Another ja bedę zaczynać kolejny cykl z clo, ale to pewnie z końcem kwietnia dopeiro bo teraz mam 9 dc a cykle mam 35 dniowe, chyba, ze dzięki luteinię mi się skrócą, a zaczynam brać od 18 dc
    Magdas mam nadzieję, ze to nie Twoja teściowa tak powiedziała, bo jak to były jej słowa, to Twój maż powinien się tam nie pokazywać i op..... matkę, a wiem, ze masz tesciowa podobna do mojej, ale moja, az tez bezszczelna nie jest
    A właśnie zmykam sprzątać :)
    Nie na szczęście to nie teściowa ;) jakby ona tak powiedzieła to moja noga już by tam chyba nie stanęła. Moja teściowa mnie szokuje bo mój mąż powiedział,że mamy problem i teściowa do mnie powiedziała,że mnie wspiera i kibicuje i czeka na wieści,że będzie babcią :) aż innym okiem na nią spojrzałam ;p

Little Frog, Nati89 lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to chociaz tyle!! czasami zaskakuja nas takie osoby u ktorych bysmy sie nie spodziewali prawda?

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:

ło pięknie:)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    no to chociaz tyle!! czasami zaskakuja nas takie osoby u ktorych bysmy sie nie spodziewali prawda?
    a no i prawda...zabolało mnie to bo jak ona miała problemy to ja ją wspierałam nigdy złego słowa jej nie powiedziałam. Zawsze jak coś się jej działo to przylatywała do mnie lub dzwoniła i tak mi się odwdzięczyła...dzisiaj mi wysłała smsa,że przeprasza nie pomyślała co mówi...to odpisałam, że mówią,że myślenie nie boli i jakby miała trochę taktu i wyczucia to by nic nie powiedziała i narazie muszę ochłonąć i pewnie mi przejdzie ale napewno nigdy jej się już nie zwierzę. Niestety..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry w ten ponury i beznadziejny dzień ..

Nati gdzie Ty masz słońce ? Jak ma mam pochmurno, mglisto, i pewnie jeszcze deszczowo będzie :O

Magdas, taką osobę od razu bym wyeliminowała ze swoich znajomych ..
    A na koniec jeszcze pięknego liścia w ryj by dostała, żeby Ją to chodź troszkę zabolało i dotknęło tak jak Ciebie/ Mnie ..
    Nie jestem skora do rękoczynów ale przy takich słowach wszystko co najgorsze gotuje się we Mnie ..

Bursztynko wiedziałam, że Ci się uda :) oddałam swoje testowanie Tobie i pomogło ;)
    Jeszcze raz Gratuluję Tobie i Mężowi ..

Katarzyno ! Rób inhalacje na te zatoki, żeby szybko już nie wróciły ..

Z, Misty, Dżona, Malinowa Miłego Udanego Weekendu :)

Z., Misty87, dżona lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana masz nas nam mozesz powiedziec o wszystkim i napewno znajdziesz zrozumienie i wsparcie wiem ze to nie to samo co na zywo ale napewn zlego slowa od nas nie uslyszysz trzymaj sie

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka - 70zł podstawowe to były

Magda - trafiłam na tą panią co polecałaś - bardzo przyjemna i na luzie :) wyniki miałam po dwóch godzinach do odbioru

Lena - dziękuję z całego serducha za poświęcenie - niech Ci w dzieciach będzie wynagrodzone !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 10:08

Lena87 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Dzień Dobry w ten ponury i beznadziejny dzień ..

Nati gdzie Ty masz słońce ? Jak ma mam pochmurno, mglisto, i pewnie jeszcze deszczowo będzie :O

Magdas, taką osobę od razu bym wyeliminowała ze swoich znajomych ..
    A na koniec jeszcze pięknego liścia w ryj by dostała, żeby Ją to chodź troszkę zabolało i dotknęło tak jak Ciebie/ Mnie ..
    Nie jestem skora do rękoczynów ale przy takich słowach wszystko co najgorsze gotuje się we Mnie ..

Bursztynko wiedziałam, że Ci się uda :) oddałam swoje testowanie Tobie i pomogło ;)
    Jeszcze raz Gratuluję Tobie i Mężowi ..

Katarzyno ! Rób inhalacje na te zatoki, żeby szybko już nie wróciły ..

Z, Misty, Dżona, Malinowa Miłego Udanego Weekendu :)
    Robie kochana ale nie pomaga a dzisiaj w nocy mnie zalpaly i wyprobuje ten twoj sposob mowisz zalac wrzatkiem cebule?

A tak w ogole to hej!!!! juz sie zastanawialam gdzie jestes:D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Kaśka - 70zł podstawowe to były

Magda - trafiłam na tą panią co polecałaś - bardzo przyjemna i na luzie :) wyniki miałam po dwóch godzinach do odbioru

Lena - dziękuję z całego serducha za poświęcenie - niech Ci w dzieciach będzie wynagrodzone !!!
    Bursztynka teraz musisz przejechac cala Polske zeby do wszytkich wiruski dotarly tak bezposrednio alebo bedziesz miala nalot nas wszytskich :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Viktoria Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszystkim:) życzę miłego dzionka:):)

Lena87, Macierzanka:), Z., dżona lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam dziewczyny :) ja na żywo już chyba nikomu nie powiem o naszym problemie bo po co mam słuchać tylko osoby z takim samym problemem zrozumieją co się czuje jakie myśli krążą w głowie...

Bursztynka no fajna ta kobitka, młoda i na luzie :) my mamy troszkę inne wyniki:)

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viktoria wrote:
    cześć wszystkim:) życzę miłego dzionka:):)
    hej Viktoria witamy w naszym gronie powiedz cos o sobie :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Bursztynka teraz musisz przejechac cala Polske zeby do wszytkich wiruski dotarly tak bezposrednio alebo bedziesz miala nalot nas wszytskich :D
    Popieram :D

‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ