Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka mam wyzsza temke i nigdy tak nie mialam i jak dzisiaj zobaczylam to na term to sie wkurzylam...bo wiem ze w ciazy nie ejstem!!!!! nie ma szan!!! pewnie jakas infkcja bo katar mnie w nocy strasznie meczyl...aaaa do dupy to wszytko jutro mialam miec @ ale ze ovulka sie przesunela to i pewnie @ przyjdze 2-3 dni pozniej...mam testy w domu ale zatestuje we wtorek dopiero o ile malpiszon nie uprzedzi...ale nie licze na nic...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dobra laseczki, ja idę się potulać do małża chwilkę i jedziemy na zakupy, może jeszcze takich tłumów nie będzie!
Życzę Wam wszystkim kochane dobrego dzionka!
Będę podglądaczem!
Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Kaśka28 wrote:Bursztynka mam wyzsza temke i nigdy tak nie mialam i jak dzisiaj zobaczylam to na term to sie wkurzylam...bo wiem ze w ciazy nie ejstem!!!!! nie ma szan!!! pewnie jakas infkcja bo katar mnie w nocy strasznie meczyl...aaaa do dupy to wszytko jutro mialam miec @ ale ze ovulka sie przesunela to i pewnie @ przyjdze 2-3 dni pozniej...mam testy w domu ale zatestuje we wtorek dopiero o ile malpiszon nie uprzedzi...ale nie licze na nic...
No właśnie, te wirusy to jakieś chorobowe mnie dopadły a nie ciążowe! Bo mnie trzeci dzień gardło boli
Składam reklamacje!
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Witam kochane słonecznego weekendu My dzisiaj się wybieramy na urodzinki a wcześniej ogarnę jakieś zakupy Słonko świeci jest gites
Another ja bedę zaczynać kolejny cykl z clo, ale to pewnie z końcem kwietnia dopeiro bo teraz mam 9 dc a cykle mam 35 dniowe, chyba, ze dzięki luteinię mi się skrócą, a zaczynam brać od 18 dc
Magdas mam nadzieję, ze to nie Twoja teściowa tak powiedziała, bo jak to były jej słowa, to Twój maż powinien się tam nie pokazywać i op..... matkę, a wiem, ze masz tesciowa podobna do mojej, ale moja, az tez bezszczelna nie jest
A właśnie zmykam sprzątaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:39
Z. lubi tę wiadomość
-
http://zapodaj.net/76271a0dd5f42.jpg.html
nasze wyniki, jakby ktoś chciał porównać, wyczytałam gdzieś że trzeba sobie policzyć: ilość wszystkich plemników z całej próbki * procent szybkich * procent prawidlowych
czyli u nas by wyszło 96mln*47%*4% = 1 804 800 prawidłowych ruchliwych plemników, albo gdyby wziąć pod uwagę tylko te szybkie to 652 800
mąż łyka fertilmen i od tego miesiąca łykaliśmy witaminę D, do tego skubiemy orzechy brazylijskie
ja folik i magneB6 i siemię nawet odpuściłam w tym cykluMacierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:http://zapodaj.net/76271a0dd5f42.jpg.html
nasze wyniki, jakby ktoś chciał porównać, wyczytałam gdzieś że trzeba sobie policzyć: ilość wszystkich plemników z całej próbki * procent szybkich * procent prawidlowych
czyli u nas by wyszło 96mln*47%*4% = 1 804 800 prawidłowych ruchliwych plemników, albo gdyby wziąć pod uwagę tylko te szybkie to 652 800
mąż łyka fertilmen i od tego miesiąca łykaliśmy witaminę D, do tego skubiemy orzechy brazylijskie
ja folik i magneB6 i siemię nawet odpuściłam w tym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:53
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nati89 wrote:Witam kochane słonecznego weekendu My dzisiaj się wybieramy na urodzinki a wcześniej ogarnę jakieś zakupy Słonko świeci jest gites
Another ja bedę zaczynać kolejny cykl z clo, ale to pewnie z końcem kwietnia dopeiro bo teraz mam 9 dc a cykle mam 35 dniowe, chyba, ze dzięki luteinię mi się skrócą, a zaczynam brać od 18 dc
Magdas mam nadzieję, ze to nie Twoja teściowa tak powiedziała, bo jak to były jej słowa, to Twój maż powinien się tam nie pokazywać i op..... matkę, a wiem, ze masz tesciowa podobna do mojej, ale moja, az tez bezszczelna nie jest
A właśnie zmykam sprzątaćLittle Frog, Nati89 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Bursztynka wrote:http://zapodaj.net/76271a0dd5f42.jpg.html
ja folik i magneB6 i siemię nawet odpuściłam w tym cykluW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Kaśka28 wrote:no to chociaz tyle!! czasami zaskakuja nas takie osoby u ktorych bysmy sie nie spodziewali prawda?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualnyDzień Dobry w ten ponury i beznadziejny dzień ..
Nati gdzie Ty masz słońce ? Jak ma mam pochmurno, mglisto, i pewnie jeszcze deszczowo będzie
Magdas, taką osobę od razu bym wyeliminowała ze swoich znajomych ..
A na koniec jeszcze pięknego liścia w ryj by dostała, żeby Ją to chodź troszkę zabolało i dotknęło tak jak Ciebie/ Mnie ..
Nie jestem skora do rękoczynów ale przy takich słowach wszystko co najgorsze gotuje się we Mnie ..
Bursztynko wiedziałam, że Ci się uda oddałam swoje testowanie Tobie i pomogło
Jeszcze raz Gratuluję Tobie i Mężowi ..
Katarzyno ! Rób inhalacje na te zatoki, żeby szybko już nie wróciły ..
Z, Misty, Dżona, Malinowa Miłego Udanego WeekenduZ., Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
kochana masz nas nam mozesz powiedziec o wszystkim i napewno znajdziesz zrozumienie i wsparcie wiem ze to nie to samo co na zywo ale napewn zlego slowa od nas nie uslyszysz trzymaj sieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka - 70zł podstawowe to były
Magda - trafiłam na tą panią co polecałaś - bardzo przyjemna i na luzie wyniki miałam po dwóch godzinach do odbioru
Lena - dziękuję z całego serducha za poświęcenie - niech Ci w dzieciach będzie wynagrodzone !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 10:08
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Dzień Dobry w ten ponury i beznadziejny dzień ..
Nati gdzie Ty masz słońce ? Jak ma mam pochmurno, mglisto, i pewnie jeszcze deszczowo będzie
Magdas, taką osobę od razu bym wyeliminowała ze swoich znajomych ..
A na koniec jeszcze pięknego liścia w ryj by dostała, żeby Ją to chodź troszkę zabolało i dotknęło tak jak Ciebie/ Mnie ..
Nie jestem skora do rękoczynów ale przy takich słowach wszystko co najgorsze gotuje się we Mnie ..
Bursztynko wiedziałam, że Ci się uda oddałam swoje testowanie Tobie i pomogło
Jeszcze raz Gratuluję Tobie i Mężowi ..
Katarzyno ! Rób inhalacje na te zatoki, żeby szybko już nie wróciły ..
Z, Misty, Dżona, Malinowa Miłego Udanego Weekendu
A tak w ogole to hej!!!! juz sie zastanawialam gdzie jestes:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:Kaśka - 70zł podstawowe to były
Magda - trafiłam na tą panią co polecałaś - bardzo przyjemna i na luzie wyniki miałam po dwóch godzinach do odbioru
Lena - dziękuję z całego serducha za poświęcenie - niech Ci w dzieciach będzie wynagrodzone !!!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dziękuję Wam dziewczyny ja na żywo już chyba nikomu nie powiem o naszym problemie bo po co mam słuchać tylko osoby z takim samym problemem zrozumieją co się czuje jakie myśli krążą w głowie...
Bursztynka no fajna ta kobitka, młoda i na luzie my mamy troszkę inne wyniki:)W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Kaśka28 wrote:Bursztynka teraz musisz przejechac cala Polske zeby do wszytkich wiruski dotarly tak bezposrednio alebo bedziesz miala nalot nas wszytskichW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.