X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka mam wyzsza temke i nigdy tak nie mialam i jak dzisiaj zobaczylam to na term to sie wkurzylam...bo wiem ze w ciazy nie ejstem!!!!! nie ma szan!!! pewnie jakas infkcja bo katar mnie w nocy strasznie meczyl...aaaa do dupy to wszytko jutro mialam miec @ ale ze ovulka sie przesunela to i pewnie @ przyjdze 2-3 dni pozniej...mam testy w domu ale zatestuje we wtorek dopiero o ile malpiszon nie uprzedzi...ale nie licze na nic...

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laseczki, ja idę się potulać do małża chwilkę i jedziemy na zakupy, może jeszcze takich tłumów nie będzie!

Życzę Wam wszystkim kochane dobrego dzionka! :)

Będę podglądaczem! :D :D

<3

Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Z. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Bursztynka mam wyzsza temke i nigdy tak nie mialam i jak dzisiaj zobaczylam to na term to sie wkurzylam...bo wiem ze w ciazy nie ejstem!!!!! nie ma szan!!! pewnie jakas infkcja bo katar mnie w nocy strasznie meczyl...aaaa do dupy to wszytko jutro mialam miec @ ale ze ovulka sie przesunela to i pewnie @ przyjdze 2-3 dni pozniej...mam testy w domu ale zatestuje we wtorek dopiero o ile malpiszon nie uprzedzi...ale nie licze na nic...

No właśnie, te wirusy to jakieś chorobowe mnie dopadły a nie ciążowe! Bo mnie trzeci dzień gardło boli :D

Składam reklamacje! :D

<3

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia Z:D ja korzystam ze moj czeka na kwalifikacje F1 to mam spokoj ale zaraz bedzie mnie gonil do sprzatania pewnie :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane :):) słonecznego weekendu :) My dzisiaj się wybieramy na urodzinki a wcześniej ogarnę jakieś zakupy :) Słonko świeci jest gites ;)
    Another ja bedę zaczynać kolejny cykl z clo, ale to pewnie z końcem kwietnia dopeiro bo teraz mam 9 dc a cykle mam 35 dniowe, chyba, ze dzięki luteinię mi się skrócą, a zaczynam brać od 18 dc
    Magdas mam nadzieję, ze to nie Twoja teściowa tak powiedziała, bo jak to były jej słowa, to Twój maż powinien się tam nie pokazywać i op..... matkę, a wiem, ze masz tesciowa podobna do mojej, ale moja, az tez bezszczelna nie jest
    A właśnie zmykam sprzątać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:39

Z. lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/76271a0dd5f42.jpg.html

nasze wyniki, jakby ktoś chciał porównać, wyczytałam gdzieś że trzeba sobie policzyć: ilość wszystkich plemników z całej próbki * procent szybkich * procent prawidlowych
    czyli u nas by wyszło 96mln*47%*4% = 1 804 800 prawidłowych ruchliwych plemników, albo gdyby wziąć pod uwagę tylko te szybkie to 652 800 :)

mąż łyka fertilmen i od tego miesiąca łykaliśmy witaminę D, do tego skubiemy orzechy brazylijskie

ja folik i magneB6 i siemię nawet odpuściłam w tym cyklu

Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:

nasze wyniki, jakby ktoś chciał porównać, wyczytałam gdzieś że trzeba sobie policzyć: ilość wszystkich plemników z całej próbki * procent szybkich * procent prawidlowych
    czyli u nas by wyszło 96mln*47%*4% = 1 804 800 prawidłowych ruchliwych plemników, albo gdyby wziąć pod uwagę tylko te szybkie to 652 800 :)

mąż łyka fertilmen i od tego miesiąca łykaliśmy witaminę D, do tego skubiemy orzechy brazylijskie

To widze ze mieliscie bardzo dobre wyniki:D o czym oczywiscie swiadczy twoja fasola w brzuszku :D widze tez ze mieliscie takie szczegolowe badania zrobione a ile placiliscie za to?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:53

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Witam kochane :):) słonecznego weekendu :) My dzisiaj się wybieramy na urodzinki a wcześniej ogarnę jakieś zakupy :) Słonko świeci jest gites ;)
    Another ja bedę zaczynać kolejny cykl z clo, ale to pewnie z końcem kwietnia dopeiro bo teraz mam 9 dc a cykle mam 35 dniowe, chyba, ze dzięki luteinię mi się skrócą, a zaczynam brać od 18 dc
    Magdas mam nadzieję, ze to nie Twoja teściowa tak powiedziała, bo jak to były jej słowa, to Twój maż powinien się tam nie pokazywać i op..... matkę, a wiem, ze masz tesciowa podobna do mojej, ale moja, az tez bezszczelna nie jest
    A właśnie zmykam sprzątać :)
    Nie na szczęście to nie teściowa ;) jakby ona tak powiedzieła to moja noga już by tam chyba nie stanęła. Moja teściowa mnie szokuje bo mój mąż powiedział,że mamy problem i teściowa do mnie powiedziała,że mnie wspiera i kibicuje i czeka na wieści,że będzie babcią :) aż innym okiem na nią spojrzałam ;p

Little Frog, Nati89 lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to chociaz tyle!! czasami zaskakuja nas takie osoby u ktorych bysmy sie nie spodziewali prawda?

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:

ło pięknie:)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    no to chociaz tyle!! czasami zaskakuja nas takie osoby u ktorych bysmy sie nie spodziewali prawda?
    a no i prawda...zabolało mnie to bo jak ona miała problemy to ja ją wspierałam nigdy złego słowa jej nie powiedziałam. Zawsze jak coś się jej działo to przylatywała do mnie lub dzwoniła i tak mi się odwdzięczyła...dzisiaj mi wysłała smsa,że przeprasza nie pomyślała co mówi...to odpisałam, że mówią,że myślenie nie boli i jakby miała trochę taktu i wyczucia to by nic nie powiedziała i narazie muszę ochłonąć i pewnie mi przejdzie ale napewno nigdy jej się już nie zwierzę. Niestety..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry w ten ponury i beznadziejny dzień ..

Nati gdzie Ty masz słońce ? Jak ma mam pochmurno, mglisto, i pewnie jeszcze deszczowo będzie :O

Magdas, taką osobę od razu bym wyeliminowała ze swoich znajomych ..
    A na koniec jeszcze pięknego liścia w ryj by dostała, żeby Ją to chodź troszkę zabolało i dotknęło tak jak Ciebie/ Mnie ..
    Nie jestem skora do rękoczynów ale przy takich słowach wszystko co najgorsze gotuje się we Mnie ..

Bursztynko wiedziałam, że Ci się uda :) oddałam swoje testowanie Tobie i pomogło ;)
    Jeszcze raz Gratuluję Tobie i Mężowi ..

Katarzyno ! Rób inhalacje na te zatoki, żeby szybko już nie wróciły ..

Z, Misty, Dżona, Malinowa Miłego Udanego Weekendu :)

Z., Misty87, dżona lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana masz nas nam mozesz powiedziec o wszystkim i napewno znajdziesz zrozumienie i wsparcie wiem ze to nie to samo co na zywo ale napewn zlego slowa od nas nie uslyszysz trzymaj sie

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka - 70zł podstawowe to były

Magda - trafiłam na tą panią co polecałaś - bardzo przyjemna i na luzie :) wyniki miałam po dwóch godzinach do odbioru

Lena - dziękuję z całego serducha za poświęcenie - niech Ci w dzieciach będzie wynagrodzone !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 10:08

Lena87 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Dzień Dobry w ten ponury i beznadziejny dzień ..

Nati gdzie Ty masz słońce ? Jak ma mam pochmurno, mglisto, i pewnie jeszcze deszczowo będzie :O

Magdas, taką osobę od razu bym wyeliminowała ze swoich znajomych ..
    A na koniec jeszcze pięknego liścia w ryj by dostała, żeby Ją to chodź troszkę zabolało i dotknęło tak jak Ciebie/ Mnie ..
    Nie jestem skora do rękoczynów ale przy takich słowach wszystko co najgorsze gotuje się we Mnie ..

Bursztynko wiedziałam, że Ci się uda :) oddałam swoje testowanie Tobie i pomogło ;)
    Jeszcze raz Gratuluję Tobie i Mężowi ..

Katarzyno ! Rób inhalacje na te zatoki, żeby szybko już nie wróciły ..

Z, Misty, Dżona, Malinowa Miłego Udanego Weekendu :)
    Robie kochana ale nie pomaga a dzisiaj w nocy mnie zalpaly i wyprobuje ten twoj sposob mowisz zalac wrzatkiem cebule?

A tak w ogole to hej!!!! juz sie zastanawialam gdzie jestes:D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Kaśka - 70zł podstawowe to były

Magda - trafiłam na tą panią co polecałaś - bardzo przyjemna i na luzie :) wyniki miałam po dwóch godzinach do odbioru

Lena - dziękuję z całego serducha za poświęcenie - niech Ci w dzieciach będzie wynagrodzone !!!
    Bursztynka teraz musisz przejechac cala Polske zeby do wszytkich wiruski dotarly tak bezposrednio alebo bedziesz miala nalot nas wszytskich :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Viktoria Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszystkim:) życzę miłego dzionka:):)

Lena87, Macierzanka:), Z., dżona lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam dziewczyny :) ja na żywo już chyba nikomu nie powiem o naszym problemie bo po co mam słuchać tylko osoby z takim samym problemem zrozumieją co się czuje jakie myśli krążą w głowie...

Bursztynka no fajna ta kobitka, młoda i na luzie :) my mamy troszkę inne wyniki:)

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viktoria wrote:
    cześć wszystkim:) życzę miłego dzionka:):)
    hej Viktoria witamy w naszym gronie powiedz cos o sobie :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Bursztynka teraz musisz przejechac cala Polske zeby do wszytkich wiruski dotarly tak bezposrednio alebo bedziesz miala nalot nas wszytskich :D
    Popieram :D

‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ