Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDlatego w życiu codziennym nikomu się nie zwierzam ze swoich problemów, bo nie ma takiej osoby której bym mogła wyżalić się ..
Gdy koleżanka poroniła, nie potrafiła zajść w ciąże pocieszałam jak tylko mogłam, stawałam na głowie by wszystko było w porządku aby się podniosła ..
Płacz, żale zgrzytanie zębów .. w styczniu ukazały się jej dwie kreski ..
A gdy ja jej ostatnio napisałam że znowu @ przyszła to usłyszałam :
Szkoda, a ja za 6 tygodni będę miała półmetek ..
Bardzo pocieszające ..
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Dlatego w życiu codziennym nikomu się nie zwierzam ze swoich problemów, bo nie ma takiej osoby której bym mogła wyżalić się ..
Gdy koleżanka poroniła, nie potrafiła zajść w ciąże pocieszałam jak tylko mogłam, stawałam na głowie by wszystko było w porządku aby się podniosła ..
Płacz, żale zgrzytanie zębów .. w styczniu ukazały się jej dwie kreski ..
A gdy ja jej ostatnio napisałam że znowu @ przyszła to usłyszałam :
Szkoda, a ja za 6 tygodni będę miała półmetek ..
Bardzo pocieszające ..
o no bardzonaprawdę niektórzy nie liczą sie z innymi ale jak im coś się dzieje to cały świat ma stanąć na głowie i im współczuć, pomagać...ja też już nic nie powiem bo to nie ma sensu
Victoria witam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 10:22
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Nooo tacy ludzie sa najgorsi nie maja wyczucia..egoisci kurcze zero empatii achh
Ja sie niby zwierzylam ale na odleglosc bo nie mam przy sobie tych osob...niby nie napisaly nic zlego takze moze wspeiraja ale tak osobiscie tez nikomu nie gadam moze jak juz dojdzie do etapu walki o adopcje to wtedy cos powiemy ale tak wczesniej to nie mam zamiaru...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja też tylko tu z wami gaworzę.
Mnie cycki nie bolą, ale za to brzuch jak na @ wczoraj i dziś czasami.
Lena - masz nas! Tutaj nikt Ci tak nie powie.
Tymczasem zmywam się na zakupy zanim mi mięcho w stokrotce wykupiąMagdas, Lena87, Ania07, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Nie zdążyłam wsyztskiego wyłapać, ale parę słów napiszę
Lena, witam, jak dzisiaj u Ciebie? Skoro u Ciebie ponuro, to ja Ci wysyłam moje słońce! Mam go dosyć sporo! Dołączam z kawą!
Magdas, Lena ma absolutną rację, ja po takim tekście sukcesywnie bym taką osobę eliminowała ze swojego otoczenia, ale nie ręczyłabym za swoją reakcję po usłyszeniu czegoś takiego! Nie wolno nikomu tak mówić!
Chamstwo w biały dzień!
Bursztynko!Kreski są i już nie znikną!
poza tym fajne wyniki nasienia! Gratulajcje!
Viktoria, witamy u nas
Kasiu, ja nie znam domowego sposobu na zatoki, ale ptrzeciwbólowo łykałam ibuprom zatoki swego czasu... ae przy staraniach to wiadomo...
Monia, miłego dnia!
Żaba, ja też miałam specie z mężem, któe zakończyło się na szczęście
P.S. Kaczucha zajefajna
Z. a Ty mam nadzieję, że nie będziesz musiała iść, a raczej mąż na badania! To prawda, wiosna sprzyja amorom i już sobie wyobrażam, jak niektóre z nas hasają po łąkach
Misty, cieszę się, że problem z ósemką zażegnany!A ból zęba to jeden z najgorszych...
Malenq, kawa o 5.30, no nieźleJa muszę poczekać zawsze jak wstanę aż mi się żołądek rozkręci
Sara, trzymaj się tam! Jesteś hardcorem, ja nie wiem czy bym podołała na nocne zmiany... choć pewnie gdybym musiała to pewnie tak
Nati, Tobie również życzę słonecznego weekendu! U mnie też słońce daje po oczachWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 11:12
Little Frog, Malenq, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Hej ja,mam zasięg tylko na,drodze
pozdrawiam z gór :*
Lena87, Ania07, Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Matko jakie kolejki
ale przeżyłam wróciłam
Kasiu z domowych sposobów, który mi zawsze pomaga na zatoki to trzeba podprażyć sól na patelni i taką ciepła zawinąć w jakąś szmatkę i przykładać do zatok dopóki jest ciepłe. i tak kilka razy i zatoki powinny odpuścić.
no to teraz czas na pranieLena87, Macierzanka:), Kaśka28, Z., dżona lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Macierzanka:) wrote:Dzień dobry! Nie zdążyłam wsyztskiego wyłapać, ale parę słów napiszę
Lena, witam, jak dzisiaj u Ciebie? Skoro u Ciebie ponuro, to ja Ci wysyłam moje słońce! Mam go dosyć sporo! Dołączam z kawą!
Magdas, Lena ma absolutną rację, ja po takim tekście sukcesywnie bym taką osobę eliminowała ze swojego otoczenia, ale nie ręczyłabym za swoją reakcję po usłyszeniu czegoś takiego! Nie wolno nikomu tak mówić!
Chamstwo w biały dzień!
Oj ja straciłam ochotę na spotkania z nią niestety a znamy się kuuuuuuuupę czasu ale cóż prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzieMacierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
No dokładnie! My jesteśmy najlepsze na biedę
Madzia, ja mam takie trzy najbliższe koleżanki, które naprawdę mega mnie wspierają, aż czasem za bardzo nawet
Ale ja wiem skąd takie teksty... musi Ci czegoś ewidentnie zazdrościć, może męża, może czegoś innego...
Ja moją wieloletnią przyjaciółkę straciłam z odwrotnego powodu...
odkąd jej się super powodzi materialnie nie odzywa się do mnie...
nie potrzebuje takiej klasy średniej... a ja głupia cały czas szukałam konkatku...
Lena87, Z., Malenq lubią tę wiadomość