Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka wrote:Magda, jak Ty mówisz że kolejki? Jak ja przed Tobą wyszłam i pół godziny temu wróciłam. A Tobie widzę zakupy tylko godzinkę zajęły !!!
A słoneczko suuuperowe. Nie ma to jak fuul wypaśne kanapeczki i kawka na balkonie. I kot się może w końcu powygrzewać.
Aaaaa puzle - ja kocham!!!!!
Macierzanko, Tobie też nagle kurze powyłaziły?! u mnie kurze z sierścia białego kota - od słońca się to chyba to mnoży - jest wszędzie!W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:u Mnie też w końcu wyszło, a nie zapowiadało się z rana ...
A widzisz promyczki doleciały!
Kasia, ja kiedyś układałam puzzle z mamą (znaczy się bardziej ona ). I później całość naklejaliśmy na tekturę i wieszaliśmy na ścianieDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ja w mieszkaniu mam dwie takie wielkie pleksy wlasnie z ulozonymi puzzlami:D jedna wisi w salonie drugie w przedpokoju:D
Chcialam pokazac zdjecia ale jakos nie wychodzi mi to no nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 14:47
Z., Laura lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
A mam jeszcze pytanko bo wlansie pije kawusie i moj pyta ile kawy i czy w ogole moze pic bo mu zapachnialo i tez chce
Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kaśka, mój w sumie pił kawkę przed badaniem nasionka i zobacz jakie wyszły. Dawaj mu kawkę śmiało.
Ja się drzemnęłam godzinę. Jak nigdy tego w dzień nie robię tak poczułam nagłą potrzebę i zaległam
Laura, ja też jeszcze nic nie zrobiłam w domu. A kurze patrzą się na mnie z daleka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 15:58
-
AnusiaM wrote:Witam się
Przepraszam za wczoraj
Kaśka kiedy testujesz??
i nie masz za co przepraszac kazdy moze miec gorszy dzien ale pamietaj tu sa naparwde wartosciowe dziewczyny ale czasami sie zdzaza ze po prostu nie mamy zdania w jakims temacie nie znamy sie itp...a jakby kazda na kazdy post odpisala sory ale nie wiem to i tak nic by ci nie pomoglo prawda? ja wiem ze bylas podlamana trzeba bylo z nami zostac pogadac moze odstresowaabys sie troszke
a jak dzisiaj humorek?Laura, AnusiaM lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:Kurzyki na mnie też z dala patrzą tym bardziej że mój królas gubi strasznie sierść....
Także nic tylko dupke trzeba podnieść i w garść się wziąćDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Aniusia nie ma sprawy kochana
każdy ma prawo mieć chwilę załamania....Głowa do góry, będzie dobrze
Jak się masz dzisiaj?
dzisiaj w miare
ale gin wczoraj powiedział że mam duzo małych pecherzyków wiec wyglada jaby po owu była, sluz biały to tez jakby po owu była a temperatura niska
więc owu nie ma i nie bedzie
mam we wtorek i piatek monitoring u swojego gina zobaczymy co bedzie na jajnikach widać -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:kochana w prima aprilis ale nie licze ze cos bedzie
i nie masz za co przepraszac kazdy moze miec gorszy dzien ale pamietaj tu sa naparwde wartosciowe dziewczyny ale czasami sie zdzaza ze po prostu nie mamy zdania w jakims temacie nie znamy sie itp...a jakby kazda na kazdy post odpisala sory ale nie wiem to i tak nic by ci nie pomoglo prawda? ja wiem ze bylas podlamana trzeba bylo z nami zostac pogadac moze odstresowaabys sie troszke
a jak dzisiaj humorek?
mnie później nie było bo mi net w telefonie kiepsko działa
pisałam z wi fi z pizza hut a później już w domu z łóżka
w drodze z poznania spałam, bolała mnie głowa i mnie mdliło