Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja mam 2 przyjaciółki tzn chyba teraz jedną tylko z tą drugą bardzo rzadko się widzę bo się wyprowadziła a przez tel nie chce poruszać takich tematów ale ona też ma problem ten co my więc inaczej podchodzi do tego... A wiesz,że faktycznie może czegoś zazdrościć pamiętam jak się dziwnie zachowywała, jak kupowaliśmy mieszkanie... No ale niby to strawiła i było już normalnie ... oj już nawet nie chce mi się myśleć o tym
Koniec tematu nie ma co gdybać powiedziała co powiedziała trudno się mówi żyje się dalejMacierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Macierzanka:) wrote:Malinowa, juz wczoraj miałam pytać jak Ty to robisz?
Wczoraj siedziałaś na necie stojąc w korku, dzisiaj z kolejnej drogi? Ale to nie Ty siedzisz za kółkiem?
Pozdrawiam!
Całuje słonecznie !!!:*Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMagdas nie przejmuj się a koleżankę odstaw na bok
Macierzanko tak to już bywa kiedy ludziom zaczyna się lepiej powodzić a Tobie troszkę gorzej .. Wtedy stajesz się szarakiem zwykłym pionkiem ..
Malinowa odpoczywaj i relaksuj się ..
Musicie Mieć wesołoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 12:30
Macierzanka:), Magdas, Z. lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:Matko jakie kolejki ale przeżyłam wróciłam
Kasiu z domowych sposobów, który mi zawsze pomaga na zatoki to trzeba podprażyć sól na patelni i taką ciepła zawinąć w jakąś szmatkę i przykładać do zatok dopóki jest ciepłe. i tak kilka razy i zatoki powinny odpuścić.
no to teraz czas na pranie
Jestescie wszytkie kochane ze sie tak przejmujecie tymi nieszczesnymi moimi zatokami najgorzej jest jak sie poloze od razu nos zatkany mam nadzieje ze bedzie dobrze juz a jak nie to wyprobuje wszytkie sposoby po koleiMacierzanka:) wrote:No dokładnie! My jesteśmy najlepsze na biedę
Madzia, ja mam takie trzy najbliższe koleżanki, które naprawdę mega mnie wspierają, aż czasem za bardzo nawet
Ale ja wiem skąd takie teksty... musi Ci czegoś ewidentnie zazdrościć, może męża, może czegoś innego...
Ja moją wieloletnią przyjaciółkę straciłam z odwrotnego powodu...
odkąd jej się super powodzi materialnie nie odzywa się do mnie...
nie potrzebuje takiej klasy średniej ... a ja głupia cały czas szukałam konkatku...
Witam przy herbatce pysznej biedronkowej kardamon malina mniam mniam mniam
Malinowa zazdroszcze takiego wypadu...musze jakies hobby sobie znalezc moze wroce do puzzliMacierzanka:), Z., Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:Kasiu mówię Ci przyłóż tą sól a z zatok ładnie zejdzie wszystko i nie będziesz się męczyć
Macierzanka:), Magdas, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
(...) gdy żałujesz tych, z których nie masz nic,
jedno warto znać, jedno tylko wiedz (...)
(...)ważnych jest kilka tych chwil, tych na któe czekamy (...)
poleciałam Grecuhtą
Ja Kasiu już przestałam szukać... bo trochę to poniżające dla mnie się zrobiło, a ja taka głupia...
Wg powiedzenia:
im bardziej komuś wchodzisz w D. tym bardziej on Cię tam ma
No a poza tym, kurzu mam tyle, jakbym nie sprzątała w ogóle ! Masakra jakaś!
A codziennie prawie odkurzam, a wystarczyło, że słońce spod rolet zaświeciło...
No cóż... nie nudzi mi sięKaśka28, Magdas, Ania07, Lena87, Z., Laura lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Najlepiej to do Nosa powkładaj, jako tampony
Magdas, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hmmmmmm raczej sie nie zmiesci ale sobie to wyobrazilam hahahahahah padlam
Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej dziewczyny, ja po nocce jeszcze nie spałam, ale już leżę w łóżku. yliśmy u mego dziadka, w sumie zrobiłam 54km samochodem, mąż pasażer. Pogoda piękna. Nie idę za koleżankę, się odmieniło jej.
Co do przyjaciółek, to szkoda gadać. Z M. przyjaźniliśmy się z parą, mają syna i córke, ale oni obracają się od dłuższego czasu z bogatym towarzystwem, a my jesteśmy zbyt biedni, więc nawet nie raczą tel. odebrać,albo oddzwonić, więc nie szukamy kontaktu. Ciężko jest komu kolwiek zaufać, mamy znajomych, ale co raz częściej pojawiają się kiedy im coś trzeba, a tak to w dup*e mają. Więc z M. z nikim staramy się nie trzymać.
Hehe ja kiedyś miałam taki krwotok z nosa, że nie wytrzymałam z czekaniem aż przejdzie i wsadziłam tampon normal w dziurkę i tak chodziłam po domuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 12:52
Kaśka28, Macierzanka:), Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Oj Sara najgorsi są tacy co pojawiają się jak coś im trzeba... mieliśmy takich znajomych dzwonili, przychodzili i wogle jacy to oni nie mili ale tylko wtedy jak im kasę trzeba było pożyczyć. Raz zrobiliśmy ten błąd i im pożyczyliśmy a potem ciężko było z oddaniem... teraz czasem się z nimi widzimy bo mamy wspólnych znajomych ale trzymamy dystansW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualny
-
Zaglądam!
Nati, Tobie również słonecznego weekendu i udanej imprezki!
Magdas, współczuje Ci tej koleżanki, czasem nie ogarniam czemu niektórzy ludzie nie używają mózgu?
Lenka, ja Ci przesyłam słonko! Bo u mnie dziś pięknie! Mam nadzieję, że promyczki dolecą szybciutko i rozweselą Twój dzień
I wiecie co? Ja też nikomu nie mówię o staraniach, bo po co? Chociaż ostatnio zapomniałam folik z blatu schować jak znajomi byli. Ale może nikt się nie domyślił...
Viktoria, witaj
Monia, również miłego dnia!
Macierzanko, ja już bym mogła hasać po łąkach, dziś jest tak pięęęknie! Wyobraziłam sobie nawet jakieś bryku bryku na łonie natury hahha
Ale póki co zamiast skakania po łakach, umyłam okienka! Nareszcie są śliczne czyściusie a już nie mogłam na nie patrzeć
A ludzie którzy patrzą na innych przez pryzmat zasobności portfela to masakra. Przecież nie ważne ile mamy pieniędzy tylko jakimi jesteśmy ludźmi!
Ale wiecie? Są też tego pozytywy. Przynajmniej wie się po takich akcjach kto jest z nami naprawdę, i okazuje się na kogo można liczyć.
Malinowa, miłego odpoczynku, korzystaj z górskiego powietrza, i dzialajcie tam!
Aaaj taki spacerek po górach w sloneczku, bajka!
Kasia, dobry pomysł na hobby te puzzle, ale ja chyba bym nie miała cierpliwości! Jak sobie wyobraże jeszcze np takie 5 tys elementów i krajobraz woda, niebo, wszystkie niebieskie! Szału by można dostać
Btw. widzę, że gorącą młodą pałkę polecacie na wszystko! haha
Sara, to jak wolne masz, to odpocznij sobie wreszcie
Pozdrawiam Was ciepłoooo!Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z ja ukladalam 2tys i podobalo mi sie to ale zajmowalo mi to 2 tyg albo dluzej zalezy ile mialam czasu...a teraz na mieszkaniu nie mam za bardzo miejsca zeby ukladac tak dlugo...
Z., sara_nar lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magda, jak Ty mówisz że kolejki? Jak ja przed Tobą wyszłam i pół godziny temu wróciłam. A Tobie widzę zakupy tylko godzinkę zajęły !!!
A słoneczko suuuperowe. Nie ma to jak fuul wypaśne kanapeczki i kawka na balkonie. I kot się może w końcu powygrzewać.
Aaaaa puzle - ja kocham!!!!!
Macierzanko, Tobie też nagle kurze powyłaziły?! u mnie kurze z sierścia białego kota - od słońca się to chyba to mnoży - jest wszędzie!Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość