X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam 2 przyjaciółki tzn chyba teraz jedną :/ tylko z tą drugą bardzo rzadko się widzę bo się wyprowadziła a przez tel nie chce poruszać takich tematów ale ona też ma problem ten co my więc inaczej podchodzi do tego... A wiesz,że faktycznie może czegoś zazdrościć pamiętam jak się dziwnie zachowywała, jak kupowaliśmy mieszkanie... No ale niby to strawiła i było już normalnie ... oj już nawet nie chce mi się myśleć o tym :/

Koniec tematu nie ma co gdybać powiedziała co powiedziała trudno się mówi żyje się dalej

Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Malinowa, juz wczoraj miałam pytać jak Ty to robisz? :D
    Wczoraj siedziałaś na necie stojąc w korku, dzisiaj z kolejnej drogi? Ale to nie Ty siedzisz za kółkiem? ;)
    Pozdrawiam! :)
    Tu sa zbyt kręte drogi ale w korku piszę jak stoję :D itak stoję to co mam się nudzić :P wracamy że sklepu i idziemy w góry 8 ludzi nas i 6 psów :D napisz mi na priv kto zielony proszę bo nie wiem kiedy zajrze i zasięg będę mieć.

Całuje słonecznie !!!:*

Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas nie przejmuj się ;) a koleżankę odstaw na bok ;)

Macierzanko tak to już bywa kiedy ludziom zaczyna się lepiej powodzić a Tobie troszkę gorzej .. Wtedy stajesz się szarakiem zwykłym pionkiem ..

Malinowa odpoczywaj i relaksuj się .. :D
    Musicie Mieć wesoło ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 12:30

Macierzanka:), Magdas, Z. lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Matko jakie kolejki :/ ale przeżyłam wróciłam :D
    Kasiu z domowych sposobów, który mi zawsze pomaga na zatoki to trzeba podprażyć sól na patelni i taką ciepła zawinąć w jakąś szmatkę i przykładać do zatok dopóki jest ciepłe. i tak kilka razy i zatoki powinny odpuścić.

no to teraz czas na pranie :D
    ooo prosze tego jeszcze nie slyszalam
    Jestescie wszytkie kochane ze sie tak przejmujecie tymi nieszczesnymi moimi zatokami najgorzej jest jak sie poloze od razu nos zatkany mam nadzieje ze bedzie dobrze juz a jak nie to wyprobuje wszytkie sposoby po kolei :D
    Macierzanka:) wrote:
    No dokładnie! My jesteśmy najlepsze na biedę :D

Madzia, ja mam takie trzy najbliższe koleżanki, które naprawdę mega mnie wspierają, aż czasem za bardzo nawet :P
    Ale ja wiem skąd takie teksty... musi Ci czegoś ewidentnie zazdrościć, może męża, może czegoś innego...

Ja moją wieloletnią przyjaciółkę straciłam z odwrotnego powodu...
    odkąd jej się super powodzi materialnie nie odzywa się do mnie...
    nie potrzebuje takiej klasy średniej :D... a ja głupia cały czas szukałam konkatku...
    Powiem ci ze ja mam tak samo...i ciagle szukam kontaktu zal mi tych kilkunastu lat ale coraz zadziej zaluje...

Witam przy herbatce pysznej biedronkowej kardamon malina mniam mniam mniam :D
    Malinowa zazdroszcze takiego wypadu...musze jakies hobby sobie znalezc moze wroce do puzzli :D

Macierzanka:), Z., Misty87 lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu mówię Ci przyłóż tą sól a z zatok ładnie zejdzie wszystko :) i nie będziesz się męczyć :)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja Was witam ponownie z melisą z pigwą :D

Lena87 lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Kasiu mówię Ci przyłóż tą sól a z zatok ładnie zejdzie wszystko :) i nie będziesz się męczyć :)
    teraz jest ok nawet normalnie oddycham ale gorzej bedzie wieczorem to sobie oklad z soli a potem z goracej mlodej palki zasrewuje:D

Macierzanka:), Magdas, Z. lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    goracej mlodej palki zasrewuje:D

Najlepiej to do Nosa powkładaj, jako tampony ;) k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,016_br_orig.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 12:40

Macierzanka:), Z., Laura lubią tę wiadomość

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    (...) gdy żałujesz tych, z których nie masz nic,
    jedno warto znać, jedno tylko wiedz (...)
    :D
    (...)ważnych jest kilka tych chwil, tych na któe czekamy (...)

poleciałam Grecuhtą :P

Ja Kasiu już przestałam szukać... bo trochę to poniżające dla mnie się zrobiło, a ja taka głupia...

Wg powiedzenia:
    im bardziej komuś wchodzisz w D. tym bardziej on Cię tam ma :D

No a poza tym, kurzu mam tyle, jakbym nie sprzątała w ogóle :D! Masakra jakaś!
    A codziennie prawie odkurzam, a wystarczyło, że słońce spod rolet zaświeciło...
    No cóż... nie nudzi mi się

Kaśka28, Magdas, Ania07, Lena87, Z., Laura lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Najlepiej to do Nosa powkładaj, jako tampony ;) k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,016_br_orig.gif
    hmmmmmm raczej sie nie zmiesci :D ale sobie to wyobrazilam hahahahahah padlam

Magdas, Z. lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jedziecie z tematem :D haha

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    mój mąż by Ci odpowiedział jak się popieści to się wszystko zmieści :D

Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja po nocce jeszcze nie spałam, ale już leżę w łóżku. yliśmy u mego dziadka, w sumie zrobiłam 54km samochodem, mąż pasażer. Pogoda piękna. Nie idę za koleżankę, się odmieniło jej.
    Co do przyjaciółek, to szkoda gadać. Z M. przyjaźniliśmy się z parą, mają syna i córke, ale oni obracają się od dłuższego czasu z bogatym towarzystwem, a my jesteśmy zbyt biedni, więc nawet nie raczą tel. odebrać,albo oddzwonić, więc nie szukamy kontaktu. Ciężko jest komu kolwiek zaufać, mamy znajomych, ale co raz częściej pojawiają się kiedy im coś trzeba, a tak to w dup*e mają. Więc z M. z nikim staramy się nie trzymać.
    Hehe ja kiedyś miałam taki krwotok z nosa, że nie wytrzymałam z czekaniem aż przejdzie i wsadziłam tampon normal w dziurkę i tak chodziłam po domu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 12:52

Kaśka28, Macierzanka:), Lena87, Z. lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Sara najgorsi są tacy co pojawiają się jak coś im trzeba... mieliśmy takich znajomych dzwonili, przychodzili i wogle jacy to oni nie mili ale tylko wtedy jak im kasę trzeba było pożyczyć. Raz zrobiliśmy ten błąd i im pożyczyliśmy a potem ciężko było z oddaniem... teraz czasem się z nimi widzimy bo mamy wspólnych znajomych ale trzymamy dystans ;)

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara testowalas??

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:

Ha ha ha, no to nozdrzy nie przeczyścisz wyciorem :D

Kaśka28 lubi tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaglądam! :D

Nati, Tobie również słonecznego weekendu i udanej imprezki! :)

Magdas, współczuje Ci tej koleżanki, czasem nie ogarniam czemu niektórzy ludzie nie używają mózgu?

Lenka, ja Ci przesyłam słonko! Bo u mnie dziś pięknie! Mam nadzieję, że promyczki dolecą szybciutko i rozweselą Twój dzień :)

I wiecie co? Ja też nikomu nie mówię o staraniach, bo po co? Chociaż ostatnio zapomniałam folik z blatu schować jak znajomi byli. Ale może nikt się nie domyślił...

Viktoria, witaj :)

Monia, również miłego dnia! :)

Macierzanko, ja już bym mogła hasać po łąkach, dziś jest tak pięęęknie! Wyobraziłam sobie nawet jakieś bryku bryku na łonie natury hahha :D
    Ale póki co zamiast skakania po łakach, umyłam okienka! Nareszcie są śliczne czyściusie a już nie mogłam na nie patrzeć :D
    A ludzie którzy patrzą na innych przez pryzmat zasobności portfela to masakra. Przecież nie ważne ile mamy pieniędzy tylko jakimi jesteśmy ludźmi!
    Ale wiecie? Są też tego pozytywy. Przynajmniej wie się po takich akcjach kto jest z nami naprawdę, i okazuje się na kogo można liczyć.

Malinowa, miłego odpoczynku, korzystaj z górskiego powietrza, i dzialajcie tam! :)
    Aaaj taki spacerek po górach w sloneczku, bajka! :)

Kasia, dobry pomysł na hobby te puzzle, ale ja chyba bym nie miała cierpliwości! Jak sobie wyobraże jeszcze np takie 5 tys elementów i krajobraz woda, niebo, wszystkie niebieskie! Szału by można dostać :D
    Btw. widzę, że gorącą młodą pałkę polecacie na wszystko! haha :D

Sara, to jak wolne masz, to odpocznij sobie wreszcie :)

Pozdrawiam Was ciepłoooo! <3

Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ja ukladalam 2tys i podobalo mi sie to ale zajmowalo mi to 2 tyg albo dluzej zalezy ile mialam czasu...a teraz na mieszkaniu nie mam za bardzo miejsca zeby ukladac tak dlugo...

Z., sara_nar lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, jak Ty mówisz że kolejki? Jak ja przed Tobą wyszłam i pół godziny temu wróciłam. A Tobie widzę zakupy tylko godzinkę zajęły !!!

A słoneczko suuuperowe. Nie ma to jak fuul wypaśne kanapeczki i kawka na balkonie. I kot się może w końcu powygrzewać.

Aaaaa puzle - ja kocham!!!!!

Macierzanko, Tobie też nagle kurze powyłaziły?! u mnie kurze z sierścia białego kota - od słońca się to chyba to mnoży :) - jest wszędzie!

Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I u mnie sloneczkow wyszlo:D :D

Z. lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
‹‹ 225 226 227 228 229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ