Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no idę na konsultację w środę i zobaczymy co powie... problem w tym, że ja muszę to ustrojstwo brać ale może zmieni mi na inny?
no to tempka czekam - może faktycznie dziś owu a wczoraj zapowiedź była?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hej Wam
ja zaraz zmykam do dentysty, sprawdzic jak tam moja wredna 8ka
Jak czytam, co piszecie o facetach, to po raz kolejny stwierdzam,ze wszyscy identycznina mojego jak wyjade z zalami, poplacze itp to on cos mruknie,ze przesadzam,ze o co mi chodzi, zawija zagiel i w 2min zasypia. Rzadko, ale sie zdarzylo,ze przytulil i powiedzial przepraszam. No coz
faceci to proste urzadzenia, ale niezbyt latwe dla nas do rozgryzienia czasem
na szczescie od poczatku ciazy nie mamy spiec...odpukac!
Zmykam kochaniutkie, bo nie zdaze
Magdas, dżona, sara_nar, Laura, Z., Maniuś, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Hej Złota, nie wiem na któym miejscu skończyłaś wczoraj
Czekam z Tobą te 3 dniZobaczymy co tam jest
a nie wiecie czy Magda testowała?
Skończyłam wczoraj o 15:00
Zobaczymy, zobaczymy, ale pewnie 1 kreskę. Kupię dziś test, popatrzę na niego, zrobię w niedzielę możesara_nar, dżona lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Skończyłam wczoraj o 15:00
Zobaczymy, zobaczymy, ale pewnie 1 kreskę. Kupię dziś test, popatrzę na niego, zrobię w niedzielę możeZłota lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
sara_nar wrote:A ja wypiłam kawę i mnie pogoniło
Piękna pogoda, nie wiem czy dam radę iść na tą rozmowę do biedro[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Macierzanka:) wrote:
Hej Dżona! POdoba mi się i to bardzo Twój wykres!
hehe 'wszystko się może zdarzyć':)po prostu czekam na rozwój sytuacji
Macierzanka:), Lena87, Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Złota wrote:Dżona, chciałabym mieć taki wykres jak Ty
w ciągu roku już chyba cztery podobne takie miałam
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Misty powodzenia
I masz absolutną rację, no cóż faceci są nieskomplikowani, a my za to złożone i nawet wiedząc o tym potrafimy czsem wbić szpilę! Taki urok życia w związku
Złota no to nie wiem jak tam na godziny jest, ale MałaMi ma przyrost bety, a Laura czuła jak jej pęka pęcherzyk i kibicowałyśmy jej żołnierzom, a tak to gadałyśmy tylko o życiu
i trochę o piciu
A Ty może jednak zobaczysz dwie!
Nawet nie wiecie jak ja Wam kibicuję tutaj!
Wstaję rano i sie zastanawiam, kto dziś miał testować!
Magdas no właśnie byłam zerknąć pod Twój wykres...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 10:30
dżona, Laura, Z., Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
dżona wrote:w ciągu roku już chyba cztery podobne takie miałam
czego Ci bardzo życzę
dżona, Macierzanka:), Laura, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Macierzanka:) wrote:Misty powodzenia
I masz absolutną rację, no cóż faceci są nieskomplikowani, a my za to złożone i nawet wiedząc o tym potrafimy czsem wbić szpilę! Taki urok życia w związku
Złota no to nie wiem jak tam na godziny jest, ale MałaMi ma przyrost bety, a Laura czuła jak jej pęka pęcherzyk i kibicowałyśmy jej żołnierzom, a tak to gadałyśmy tylko o życiu
i trochę o piciu
Magdas no właśnie byłam zerknąć pod Twój wykres...
O życiu i piciu?Fajne tematy
dżona, Laura lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Misty powodzenia
I masz absolutną rację, no cóż faceci są nieskomplikowani, a my z to złożone i nawet wiedząc o tym potrfimy czsem wbić szpilę! Taki urok życia w związku
Złota no to nie wiem jak tam na godziny jest, ale MałaMi ma przyrost bety, a Laura czuła jak jej pęka pęcherzyk i kibicowałyśmy jej żołnierzom, a tak to gadałyśmy tylko o życiui trochę o piciu
Magdas no właśnie byłam zerknąć pod Twój wykres...także ani mnie to nie zasmuciło ani nic... no może tak ociupinkę
Ale ale w następnym cyklu tuczę pęcherzyki i endometrium i walczymy dalejważne,że w końcu wiem jaka przyczyna nie powodzeń i jak temu można zaradzić
teraz oby clo zadziałało i moje magiczne pęcherzyki 13 mm podtuczyło i będę zadowolonadżona, Laura, Z., Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
Magdas wrote:Ja wiedziałam,że tak będzie
także ani mnie to nie zasmuciło ani nic... no może tak ociupinkę
Ale ale w następnym cyklu tuczę pęcherzyki i endometrium i walczymy dalejważne,że w końcu wiem jaka przyczyna nie powodzeń i jak temu można zaradzić
teraz oby clo zadziałało i moje magiczne pęcherzyki 13 mm podtuczyło i będę zadowolonadżona, Magdas, Laura, Z. lubią tę wiadomość