Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a u mnie jaka temp. wysoka dzisiaj, szok!
Myślę że to może być spowodowane tym zastrzykiem dzień przed inseminacją...
Ovu nie wyznaczyło jeszcze owulki ale ja wiem że była wczorajKaśka28, dżona, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Dziewczynki ktoraś z WAs bierze wiesiołka..?
bo ja nie wiem jak go stosować, tzn wiem ze od początku cyklu, do owulacji...a potem kiedy zaczać brać znów?
Pomoże ktoś ? -
Laura wrote:Dziewczyny a u mnie jaka temp. wysoka dzisiaj, szok!
Myślę że to może być spowodowane tym zastrzykiem dzień przed inseminacją...
Ovu nie wyznaczyło jeszcze owulki ale ja wiem że była wczorajLaura lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Dziewczynki ktoraś z WAs bierze wiesiołka..?
bo ja nie wiem jak go stosować, tzn wiem ze od początku cyklu, do owulacji...a potem kiedy zaczać brać znów?
Pomoże ktoś ?dżona lubi tę wiadomość
-
Wróciłam na sekundę z pytaniem
Jak mąż dziś wróci i chciałby mnie dorwać i dorobić np. małemu uszka to mam mu pozwolić czy lepiej poczekać na rozwój sytuacji?? Co radzicie?
Laura, Magdas, Macierzanka:), Z., Misty87, sara_nar lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:Wróciłam na sekundę z pytaniem
Jak mąż dziś wróci i chciałby mnie dorwać i dorobić np. małemu uszka to mam mu pozwolić czy lepiej poczekać na rozwój sytuacji?? Co radzicie?
dżona lubi tę wiadomość
-
Z. wrote:Mi by się za to przydało przytyć, ale moja waga stoi na niziutkim poziomie od lat. Myślę też, że może dlatego moje starania mogą się wydłużyć. Ale badanie krwi mi wychodziły w normach więc myślałam zawsze, że taka moja natura.
Jestem z tych osób co ogólnie jak coś im siedzi w głowie jakieś stresy to mogłyby nie jeść wcale
I mam taką przemianę materii, że przelatuje przeze mnie w tempie błyskawicznym....
Ostatnio staram się w siebie wciskać jedzenie
Jak mówicie, że w ciąży nie ma się na nic ochoty to ja nie wiem co ja będę jadła jak już zajdę, chyba rurką jakąś będą we mnie wciskaća jak sie stresuje to bym wlasnie jadla i dlatego wygladam jak wygladam hehe
Malinowa Panienka wrote:u nas wieczorne serduszkowanie na zgodę byłociekawe co będzie bo owulkę miałam chyba z obu jajcorów bo najpierw napie... mnie lewy a później przed serduszkownaiem prawy i teraz prawy boli jeszcze...
nie nastawiam się bo gdyby z jednego serduszkowania dziecko było to chyba byłabym najszczęśliwsza na świecieZ. wrote:Misty, wiem właśnie, że co drugi teraz to Kubuś, ba nawet słyszałam, że większość tych Kubusiów to niezłe ziółka-rozrabiaki!Będę musiała to jeszcze raz przeanalizować
moge troche powiedziec o imionach i ich charakterach bo juz troszke dzieci "przewinelo" mie sie
Malinowa Panienka wrote:Hej znalazłam wynalazek - zna któraś?
komputer Baby-Comp (2499 zł). Jak się go używa? Codziennie rano trzeba zmierzyć temperaturę za pomocą specjalnego sensora, umieszczanego pod językiem. Po 30 sekundach Baby-Comp przeanalizuje cykl i wyświetli informację, w jakim jego momencie znajduje się użytkowniczka – za pomocą kolorowych lampek komputer wskaże dni płodne lub niepłodne oraz moment owulacji. Przedstawi też prognozę płodności na najbliższe sześć dni. Urządzenie dodatkowo pokazuje, kiedy jest większa szansa na poczęcie chłopca, a kiedy – dziewczynki. Pomiary są wiarygodne już od pierwszego zastosowania.santoocha wrote:Witam się wieczorkiem i zaraz mykam spać. Śpię ostatnio duuużo.
Pamiętajcie, że strona 300 zaraz do rozbicia- stawka TROJACZKI
Dobrej nocy! :*ale rozbilam chyba 200 takze luz
Melula wrote:to miało być dla ciebie!
PIERWSZA!rozwalilas 300strone:D
Ania07 wrote:To będzie teraz hymnplus pisior Laury
Zobaczycie jak tu się szybko zielono zrobiMalinowa Panienka wrote:hejki dziewczynynie rozumiem swojego wykresu, swojej temperatury - spadła po owulce... chciałabym nauczyć się organizmu swojego a tu dupa - nie da się, no po prostu się nie da
dobrze chociaż, że wiemy kiedy owulacja wypada
miłego dzionkasimcat86 wrote:Hejka!!!
Dziewczyny pomóżcie - mam śluzu płodny i to duuużooo a temp w ogóle nie rośnie! to mój pierwszy wykres i jeszcze nie wszystko ogarniama ovu moze byc nawet za kilka dni tylko monitpring jest w stanie na 100% okreslic kiedy jest lub byla ovulacja ewentualnie mozesz kupic sobie test ovulacyjny zrobic i od pozytywnego wyniku ovulka moze wystapic do 36 godzin:D
XxMoniaXx wrote:hej :)ja też mam problem .. zawsze mierze o 7 temp ale teraz maż ma na rao do pracy i mmo woli sie budze, ale zostaje w łózku.. ok 20 miut gadam z im przez tel jak jedzie ale nadal z łózka i potem o 6 do 8 spie eszcze .. tylko co wpisac teraz .. temp z 5 wynosi36,30 a temp z 8 wynosi 36,47.. jestem w kropce bo będzie tak i cały przyszły tydzień a owulka a dniach.. co robić
?Z. wrote:Dzień Doberek leniuuuuchy!
Życzę miłego dnia i ruszam kuper do roboty
Będę podglądać w mój "ulubiony" sposób tzn. z fona
P.S. Ja mam teraz 4 cykl mierzenia temperatury i zaczynam mieć to w nosie... Będzie co ma być. I za mężem też łazić w tym cyklu nie zamierzam. Jak będzie miał ochotę to niech się postara. Podobno tu działa natura w "tych dniach" i wtedy jedno do drugiego ciągnie - zobaczymyKoniec spinania pośladów, koniec stresowania, o. Nawet nie będę testować bo mi wypada na jakiś 3/4.05 a to majówencja więc będę się wyjazdować w tym czasie
Magdas wrote:dzień dobry
ale przyszłam w poręjak tu mowa u mnie
Magda testowała i ma I kreskę, tak jak mówiłaRudasek wrote:Dziewczynki ktoraś z WAs bierze wiesiołka..?
Pomoże ktoś ?Magdas wrote:co dzisiaj dobrego serwujecie na obiad?
szukam inspiracjidżona wrote:Wróciłam na sekundę z pytaniemJak mąż dziś wróci i chciałby mnie dorwać i dorobić np. małemu uszka to mam mu pozwolić czy lepiej poczekać na rozwój sytuacji?? Co radzicie?
hmmmm nie wiem ale jak macie ochote to czemu nie??
ok lece do pracymilego dnia u mnie jest slonecznie!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 11:45
Laura, dżona, Macierzanka:), Magdas, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️