Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko mnie tu nie nakręcać proszę
Jak się nic nie zmieni będe się zastanawiać w poniedziałek
Koniec tematu
Idę popracować, żeby mniej myśleć
Laura, Macierzanka:), Z., Ania07 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Macierzanka:) wrote:I tu dobrze gadasz! Najważniejsze znać dokładną przyczynę, bo gorzej jak sie próbuje wyeliminować kilka i nie wiadomo w którą celować najbardziej
poszukałam usg z tamtego roku i zobaczyłam,że na 3 wykonane w 14 dc miałam pęcherzyk 13 mm i nikt nigdy nic nie mówił,że za małe.. teraz to czwarte było w tym msc i znów w 14 dc 13 mm i jakoś ten gin mógł powiedzieć,że to za mało i,że należy im pomóc no ale jest gin i gin niestety...
Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
a dziewczyny na endometrium wiem,że dobre jest wino czerwone ale to musi być wytrawne? nie może być np półsłodkie? a może wiecie jakie wina są dobre w smaku? bo ja za winami nie przepadam ale jak ma pomóc to będę pić może się nie uzależnię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 10:39
Z. lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:a dziewczyny na endometrium wiem,że dobre jest wino czerwone ale to musi być wytrawne? nie może być np półsłodkie? a może wiecie jakie wina są dobre w smaku? bo ja za winami nie przepadam ale jak ma pomóc to będę pić może się nie uzależnię
MOGEN DAVID
Cześć wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 10:42
Laura, sara_nar, Macierzanka:), Kaśka28, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:MOŻE DAVIS
heh widzę,że poprawiłaśhmm szukałam go kiedyś jak tak się rozpisywałyście o nim i nie znalazłam
ale skoczę może do świata alkoholi i może tam będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 10:43
nick nieaktualny
-
ale se znalazłam zajęcie
szukam na allegro testów ciążowych
oczywiście na przyszły cykl
i o bobo test kosztuje 3,59 a ja wczoraj zapłaciłam 13 zł w aptece ...
Magdas wrote:ale se znalazłam zajęcie
szukam na allegro testów ciążowych
oczywiście na przyszły cykl
i o bobo test kosztuje 3,59 a ja wczoraj zapłaciłam 13 zł w aptece ...
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
e tam zobacz np Bursztynce ładnie wyszedł
no ze mną se w kulki poleciałale i tak chyba zamówię bo przydałoby mi się znowu testy owulacyjne zakupić to i odrazu testy ciążowe będą
sara_nar lubi tę wiadomość
Magdas widziałam na dozie jest promocja na testy.
Ja się cieszę z klawiatury w tablecie, bo bym już dawno nim o podłogę walnęła. nie mam cierpliwości do `dotykowych` cacek.
Mogena bym się napiła, ale niestety, jedynie karmi zostało, ale też lubię
Czytam opis testu "charakteryzuje go wysoka czyłość 25mlU/ml ".... dobre sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 10:58
Magdas, dżona, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Magdas widziałam na dozie jest promocja na testy.
Ja się cieszę z klawiatury w tablecie, bo bym już dawno nim o podłogę walnęła. nie mam cierpliwości do `dotykowych` cacek.
Mogena bym się napiła, ale niestety, jedynie karmi zostało, ale też lubięa zawsze mogę lapa sobie odpalić
ja się przyzwyczaiłam do dotykowego telefonu - już kilka ładnych lat mam taki
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
hej Lena, usłyszałam Mogen i odrazu mnie przywiało
!!! I też mam zamiar dzisiaj pracować nad moim endo
Sara, ale masz awatar! HAHA banan ekshibicjonista
Też sobie muszę te nieszczęsne testy zakupić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 10:57
sara_nar, Laura, Z., Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość