Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:hej :)ja też mam problem .. zawsze mierze o 7 temp ale teraz maż ma na rao do pracy i mmo woli sie budze, ale zostaje w łózku.. ok 20 miut gadam z im przez tel jak jedzie ale nadal z łózka i potem o 6 do 8 spie eszcze .. tylko co wpisac teraz .. temp z 5 wynosi36,30 a temp z 8 wynosi 36,47.. jestem w kropce bo będzie tak i cały przyszły tydzień a owulka a dniach.. co robić
? -
Przypomniało mi sie coś.
W pociągu w przedziale siedzi kobieta i mężczyzna.
Facet spogląda na kobietę uśmiecha się i mówi:
- co by pani zrobiła gdybym panią zaczął gwałcić?
- jak to co? krzyczałabym!
Jadą dalej i w pewnym momencie kobieta przeciągając się mówi:
- ale bym se pokrzyczała...
Magdas, Macierzanka:), dżona, Z., sara_nar, Another, Kaśka28, Ania07, Nati89 lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Przypomniało mi sie coś.
W pociągu w przedziale siedzi kobieta i mężczyzna.
Facet spogląda na kobietę uśmiecha się i mówi:
- co by pani zrobiła gdybym panią zaczął gwałcić?
- jak to co? krzyczałabym!
Jadą dalej i w pewnym momencie kobieta przeciągając się mówi:
- ale bym se pokrzyczała...
Laura lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ile tu propozycji obiadkowych
hmm chyba zrobię dziś jajo nie mam rybki a zjadłabym ale ktoś mi dziś lenia w tyłek wsadził i nie chce mi sie iść do sklepuKaśka28 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
dżona wrote:Wróciłam na sekundę z pytaniem Jak mąż dziś wróci i chciałby mnie dorwać i dorobić np. małemu uszka to mam mu pozwolić czy lepiej poczekać na rozwój sytuacji?? Co radzicie?
Niby radzi się, żeby się wstrzymać, no ale jak będziemy hamować popęd naszych panów, to nie dziwmy się, że później w trakcie owu jest na odwrót...Laura, dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Mi gin mówił,że można ale jak to powiedział: "bez szaleństw no wie Pani nie jakoś ostro " dokładnie tak mi odpowiedział na moje pytanie
Laura, dżona, Z. lubią tę wiadomość
dżona wrote:Wróciłam na sekundę z pytaniem Jak mąż dziś wróci i chciałby mnie dorwać i dorobić np. małemu uszka to mam mu pozwolić czy lepiej poczekać na rozwój sytuacji?? Co radzicie?
No chyba że będziecie ostrożni
a wykresik Twój jest naprawdę obiecujący
trzymam kcikaski Kochana
dżona lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Ja to samo z tym leniem co i u Ciebie Magda
Zabrałam się za porządki a pasuje coś upichcić. Myślę o jakiejś pizzy, dietetycznej oczywiście
hmm pizza o mamo mam smaka i na nią no ale powód jak wyżej nie chce mi się iść do sklepuLaura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Magdas wrote:ja myślałam,że lenia pogonię kawką a tu on jeszcze bardziej się zadomowił
hmm pizza o mamo mam smaka i na nią no ale powód jak wyżej nie chce mi się iść do sklepuMagdas lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Malinowa, ja mam BABY COMPA!
Jakieś pytania?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
hej kochaniutkie,przyszlam sie przywitac:)i zyczyc Wam wszystkim milego piateczku:)jutro juz weekendzik:)u mnie pogoda taka nie za fajna,zimno,wieje...i w ogole do d**y:(
Narazie nie czuje bolow zadnych,tylko piersi troche,ale to juz raczej na @...przychodz i spadaj...Laura, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Urządzenie jest bardzo rozbudowanym rodzajem elektronicznego termometru
A tak szczerze: ja jestem zachwycona. Mam go już od roku i pomaga mi w wyłapywaniu problemów z cyklem.
Pamięta bardzo dużo cykli wstecz (u mnie już 13), w każdej chwili możesz spojrzeć czy np. pojawiały się cykle bezowulacyjne.
bardzo duzo opowiadania o specyfikacji, i wszystkiego nie powtórzę, bo na pamić nie znam, ale podstawy:
- Codziennie rano pomiar trwa kilkadziesiąt sekund
- Wbudowany budzik budzi Cię na pomiar
- Masz +/- 3 h na pomiar. ja zwykle mierzę o 5:30, więc moje okienko jest od 2:30 do 8:30 (on już to sobie odpowiednio zinterpretuje)
- ma wgrane ponad milion cykli różnych kobiet w różnym wieku i z różnymi przypadłościami
- mierząc rano temperaturę masz sygnalizację: zielone (niepłodne) czerwone (płodne) żółte (uczę się,/problem)
0możesz sprawdzić prognozę na 6 dni wprzód (to się przydaje przed okresem, wiesz na kiedy prognozuje, że dostaniesz)
- wyznacza owulację (czerwona lampka miga)
pokazuje kiedy najlepiej współżyć, żeby był chłopiec (2-3 dni przed owulką), kiedy na dwoje babka wróżyła a kiedy na dziewczynkę
wprowadzasz mu hasło : współżycie
już po 4 dniach, jeśli istniały warunki, żeby doszło do zapłodnienia zaczynają migotać wszystkie światełka
po 2 tygodniach mrugają pulsacyjnie
a jeśli ciąża jest potwierdzona - zaświecą się wszystkie.
Koleżanka mi to poleciła - będzie już z tym sprzętem miała 2 synka
Laura, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kiedyś któraś pytała o grejpfruty
zobaczcie co znalazłam: Grejpfruty są bogate również w kwas foliowy, dlatego owoce te są wskazane kobietom w ciąży. Dla przypomnienia kwas foliowy to witamina o właściwościach krwiotwórczych, która wpływa na prawidłowy rozwój płodu i przebieg ciąży. Zapobiegają też infekcjom i przeziębieniom. Korzystnie wpływają na florę bakteryjną jelit, pobudzają ich perystaltykę. Zapobiegają w ten sposób zaparciom, co często ma miejsce w okresie ciążowym.Kobieta w ciąży powinna pamiętać, aby w tym szczególnym okresie odżywiać się kolorowo, smacznie i zdrowo. Grejpfruty powinny znaleźć się w jej diecie, gdyż prawidłowy sposób odżywiania w okresie płodowym ma kapitalne znaczenie nie tylko dla zdrowia, ale też wpływa na przyszły metabolizm dziecka.
Ja zajadam grejpfruta z powodów jelitowych i przyznam się szczerze że mi bardzo pomaga . Nie myślałam jednak że on ma takie wielkie znaczenie
Dlatego na wykresie jest grejpfrut do zaznaczenia
Także Kochane zajadajmy się grejfrucikamiMacierzanka:), Kaśka28, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
-
Wrocilam! Dostalam nowe lekarstwo do zabka, ale niestety musze go usunac. Doktorek mnie uspokoil, powiedzial, ze jest maly i bedzie maly korzen i ze w ciazy to znieczulenie jeat bezpieczne. Ide zas w poniedzialek, ale nie wiem czy juz rwac...pocieszam sie faktem,ze 2 zabki ktore usuwalam wczesniej wychodzily bez najmniejszego problemu. Pozostale zdrowe!
Ja tez dzis w planach jajo sadzone, z frytkami i jakas surowka.
Wieczorem znajomi przychodza z malenstwem
Ogladam chlopakow do wziecia. Haha uwielbiam ichAnia07 lubi tę wiadomość