Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Wrocilam! Dostalam nowe lekarstwo do zabka, ale niestety musze go usunac. Doktorek mnie uspokoil, powiedzial, ze jest maly i bedzie maly korzen i ze w ciazy to znieczulenie jeat bezpieczne. Ide zas w poniedzialek, ale nie wiem czy juz rwac...pocieszam sie faktem,ze 2 zabki ktore usuwalam wczesniej wychodzily bez najmniejszego problemu. Pozostale zdrowe!
Ja tez dzis w planach jajo sadzone, z frytkami i jakas surowka.
Wieczorem znajomi przychodza z malenstwem
Ogladam chlopakow do wziecia. Haha uwielbiam ichWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 13:03
-
A sama nie wiem,chyba czuje @ juz po kosciach:( cyce zaczely bolec,wiec jest tak jak zawsze,przyjdzie w niedziele...no ale nic nie poddam sie...zaczniemy 12 cykl,pojde na badania hormonow i moze sie czegos dowiem wiecej...a Ty,przepraszam Wy:) jak tam?
-
Dziekuje Wam, u mnie na prawde lajt! Taka ciaza to marzenie! Oby sie nie zmienilo ide odpukac w niemalowane
Cyce juz przestaja tak bolec mocno jak z poczatku
We wtorek wizytka i USG
Manius ja wciaz licze na Ciebie,ze niebawem w PL sie spotkamy obie z brzuszkami!
Rudasek a Ty jak tam??Laura, Maniuś, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Oj Misty...nadzieja umiera ostatnia,ale jednak rozsadek mowi mi...nie nakrecaj sie,bo bedzie zas placz jak nie wyjdzie:/ Tak ze czekam na rozwoj sytuacji...a w Pl to mysle ze sie spotkac mozemy,bez wzgledu na to czy zaciaze czy nie:)
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Hejka dziewczyny Ja dzisiaj serwuje rybkę i warzywa na patelnie Odebrałam moją cytrynke Pekł przewód paliwowy... mój małżonek pocieszył mnie mówiąc, dobrze, że nie wybuchło...
Wydaje mi się że marka nie ma znaczenia. -
Magdas wrote:kurczę Złota fajne ale jaka cena
widzę,że dziś jajka żądzą
Mi zafundował Mąż, bo miałam od zawsze problemy z cyklami. Przy tym zanurzeniu, jak miałam cykl cały na czerwono (to znak, ze cykl jest bezowulacyjny), mimo że były skok temperatury i gin kazał na karteczkach zaznaczać itp., to zmieniłam gina i się okazało, że faktycznie, rozjechane hormony, problemy z tarczycą i zanik owulacji. I BC bardzo pomógł mi w rozgryzaniu cyklu. W tym ma biedak pod górkę, bo wzięłam lutkę wcześniej i zgłupiał Powinien już pytać czy mam okres (zaczyna 3 dni wcześniej), a dalej strzela zieleńcami:)/ Nadrobi w przyszłym cyklu.
A na obiad u mnie rybka!Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Oj Misty...nadzieja umiera ostatnia,ale jednak rozsadek mowi mi...nie nakrecaj sie,bo bedzie zas placz jak nie wyjdzie:/ Tak ze czekam na rozwoj sytuacji...a w Pl to mysle ze sie spotkac mozemy,bez wzgledu na to czy zaciaze czy nie:)
-
Misty87 wrote:Wrocilam! Dostalam nowe lekarstwo do zabka, ale niestety musze go usunac. Doktorek mnie uspokoil, powiedzial, ze jest maly i bedzie maly korzen i ze w ciazy to znieczulenie jeat bezpieczne. Ide zas w poniedzialek, ale nie wiem czy juz rwac...pocieszam sie faktem,ze 2 zabki ktore usuwalam wczesniej wychodzily bez najmniejszego problemu. Pozostale zdrowe!
Ja tez dzis w planach jajo sadzone, z frytkami i jakas surowka.
Wieczorem znajomi przychodza z malenstwem
Ogladam chlopakow do wziecia. Haha uwielbiam ich
Misty, mi dentystka mówiła, ze jeśli z ciążą wszystko w porządku to wyrywać zęba można w II trymestrze. W I i III nie wolno. W pierwszym może to wywołać poronienie, a w trzecim przedwczesny poród.
-
nick nieaktualnyWitam się ponownie już po wizycie ..
Tak więc tak jak mówiłam wizyta nie potrzebna bo " gówno widziała " ani jednego pęcherzyka ..
Kazała mi przyjść znowu w poniedziałek może się jakieś pokażą ..
Tomkowi przepisała antybiotyk na bakterie i leukocyty,
Wyniki ma rewelacyjne może całe miasto zapłodnić ..
A ja mam przyjść w poniedziałek, chodź i tak nadal twierdzę że to za wcześnie będzie
Po 20 dniu zbadać progresteron ..
Duphaston odłożyć - więc nie wiadomo kiedy @ przyjdzie ..
Kremowy śluz brak śluzu - brak owulacji ..
Kolejny cykl obesrwacja jeśli też się nic nie będzie działo to czerwcowy cykl z CLO a jeśli to nie pomoże to tylko klinika .. -
Manius masz racje, ja tak jak Ci pisalam, bylam bardzo spokojna. Nie wierzylam,ze uda sie od razu, ale mialam cicha nadzieje. Tak, koniecznie musimy sie spotkac najlepiej Deja vu
Rudasku, mam w suwaczku wszystkoManiuś lubi tę wiadomość
-
Zlota kazdy gin mowi inaczej mi w poniedzialek zaczyna sie 13tc wiec prawie II trym... ten dentysta to syn mojej ginekolog
Zobacze, co mi powie w pon, czy da lek,czy juz rwanko. Jestem dobrej mysli. -
Misty87 wrote:Manius masz racje, ja tak jak Ci pisalam, bylam bardzo spokojna. Nie wierzylam,ze uda sie od razu, ale mialam cicha nadzieje. Tak, koniecznie musimy sie spotkac najlepiej Deja vu
Rudasku, mam w suwaczku wszystko
Laurus nie mam wykresu,dzialamy na lighcie:) od dwoch cykli...Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Witam się ponownie już po wizycie ..
Tak więc tak jak mówiłam wizyta nie potrzebna bo " gówno widziała " ani jednego pęcherzyka ..
Kazała mi przyjść znowu w poniedziałek może się jakieś pokażą ..
Tomkowi przepisała antybiotyk na bakterie i leukocyty,
Wyniki ma rewelacyjne może całe miasto zapłodnić ..
A ja mam przyjść w poniedziałek, chodź i tak nadal twierdzę że to za wcześnie będzie
Po 20 dniu zbadać progresteron ..
Duphaston odłożyć - więc nie wiadomo kiedy @ przyjdzie ..
Kremowy śluz brak śluzu - brak owulacji ..
Kolejny cykl obesrwacja jeśli też się nic nie będzie działo to czerwcowy cykl z CLO a jeśli to nie pomoże to tylko klinika ..
Lena nie trać nadziei a nóż coś będzie
a jak nie to clo Ci pomoże zobaczysz będzie dobrzeW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.