Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
a znalazłam dziś odpowiedź na moje temperatury niskie
Jeśli stale masz niską temperaturę ciała i zawsze jest Ci zimno, nawet przy ciepłej pogodzie i w ogrzewanych pomieszczeniach, sprawdź czy nie masz niedoczynności tarczycy. Innymi objawami niedoczynności tarczycy mogą być: suchość skóry i włosów, chrypka, zmęczenie, skurcze mięśni, wysoki poziom cholesterolu oraz tycie i trudności ze schudnięciem
ale ja durna pała jestem żeby zapomnieć o swojej niedoczynnościMacierzanka:) lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:a znalazłam dziś odpowiedź na moje temperatury niskie
Jeśli stale masz niską temperaturę ciała i zawsze jest Ci zimno, nawet przy ciepłej pogodzie i w ogrzewanych pomieszczeniach, sprawdź czy nie masz niedoczynności tarczycy. Innymi objawami niedoczynności tarczycy mogą być: suchość skóry i włosów, chrypka, zmęczenie, skurcze mięśni, wysoki poziom cholesterolu oraz tycie i trudności ze schudnięciem
ale ja durna pała jestem żeby zapomnieć o swojej niedoczynności -
Malinowa Panienka wrote:a znalazłam dziś odpowiedź na moje temperatury niskie
ale ja durna pała jestem żeby zapomnieć o swojej niedoczynnościDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:Kasia tez chetnie bem zobaczyła
ja ostatnio koleżance z okazji urodzenia dzieciaczka zrobiłam tort z pampersów
zaraz wkleje:DWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 20:09
Little Frog, Laura, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:niedoczynność? a co wskazuje na niedoczynność?
przede wszystkim u mnie była senność i wiecznie zimno mi było. oprócz tego tyłam i nie chudłam mimo zawodowego uprawiania sportu...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyHej po raz drugi dzisiaj
Mi już lepiej. Zrobiłam ciasto krówkęaaa normalnie niebo w gębie
tak mi się słodkiego chciało, że szok!
Leżę sobie grzecznie przed TV, oglądam jakąś bajkę i podczytuję Was na spokojnieLaura, sara_nar, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda, to fajowe zakupki. Ja wygrałam na Facebooku bon 125zł na zakupy w Tesco na F&F
a dawno już nie kupowałam sobie nic, bo ciągle gin i badania pochłaniają moje nadwyżki finansowe.
Dziewczyny, myślałam że trochę dziś z wami posiedzę. Ale ogarnęłam z deczka domek a i tak mąż zajął się praniem i niestety kłuje mnie coś w brzuchu i muszę się położyć.sara_nar, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:a jak zaszłaś?
tzn. zaraz przed?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Kaśka prezent genialny
szkoda, że moja siostra jeszcze nie myśli o małżeństwie
A ja na noc w pracy i zła jestem, bo koleżanka jedna jedzie już 11go do niemiec do pracy i będziemy musiały siedzieć praktycznie non stop w pracy. Ja najczęściej będę miała trzy dni dzień, dzień wolnego i tak w kółko... a już święta i tak pracujące wypadają i jedyny poniedziałe lany co miałam mieć nockę, też na dzieńgreat kurdę.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 20:31
Malinowa Panienka, sara_nar, Little Frog, Laura, Misty87, Ania07, Bursztynka, Lena87, Z., Macierzanka:), Nati89, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️