Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Ja w sumie w życiu byłam tylko na trzech panieńskich (w tym jeden mój). No i wiem, że są to wyjątkowe imprezyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:
Kasiu na bank będzie super i wyjątkowy
Bo w sumie Ty tam będziesz rozkręcać imprezę
aaaaale sie poryczalam!!!! ogladam the Voice....masakra!!!...jakie to zycie jest niesprawiedliwe!!!ajjjjjWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 21:57
sara_nar, Little Frog, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:hahahahahaha a tak naprawde to ja taka szara myszka jestem...i zanim sie otworze troche czasu mija...ale pozniej to leeeci
aaaaale sie poryczalam!!!! ogladam the Voice....masakra!!!...jakie to zycie jest niesprawiedliwe!!!ajjjjj
Kaśka .. ja wyje jak głupia ..
Aż mi serce ścisnęło .. ;( -
nick nieaktualny
-
a jakiś taki dziwny dzień. W pracy chu**wo, w domu też, to nie będę tutaj siedziała, bo jeszcze i tu za mną chu**owy nastrój przylezie
Dobrze, że od jutra clo, może trochę nadziei napełni mnie większym optymizmem i jutrzejszy dzień będzie lepszy"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:a jakiś taki dziwny dzień. W pracy chu**wo, w domu też, to nie będę tutaj siedziała, bo jeszcze i tu za mną chu**owy nastrój przylezie
Dobrze, że od jutra clo, może trochę nadziei napełni mnie większym optymizmem i jutrzejszy dzień będzie lepszyAnother lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Another wrote:W takim razie idę pod prysznic się ochłodzić i przyjdę na ploteczki
dziewczyny pewnie imprezuja bo przy sobocie to normalka ja ze mnie moze czerwone zalalo nawet poszalec nie moge hehe ale pracuje nad endometrium:Dsara_nar, Ania07, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Zastanawiam się dziewczyny co zrobić z tym clo. Mam brać od 5 do 9 dc. Ale mi w tym cyklu tak ciężko było określić początek, że masakra. I myślę czy nie lepiej wziąć już dzisiaj wieczorem, zamiast jutro rano. Dużo kobiet stosuje wcześniej niż od 5 do 9, ale mało która później. Bardzo dużo stosuje 3-7 dc,a tak to bym brała 4-8 dc (chociaż mam wrażenie, że cykl to ja jednak zaczęłam 1 kwietnia). Wrr, kolejny problem :F"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another no masz zagwozdke ale ja bym liczyla pierwszy dzien cyklu od krwawienia od momentu jak zauwazylas taka zywa krew nawet jak jej duzo nie bylo...a powiedz mi kiedy robilas tesciora?
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️