X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trzeba żyć dalej wiadomo, ze czas robi swoje jednak strata rodzica to jest straszny cios :( teraz to orzynajmniej umiem juz o tym rozmawiac bo wczesniej od razu płacz

Kaśka28 lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Laura Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    straszna wiem cos o tym...ale niestety trzeba zyc dalej...jakos...bardzo ci wspolczuje tule mocno!!

A jesli chodzi o wino to ja tylko polslodkie...wytrawne i polwytrawne musze dosladzac bo sa cierpkie dla mnie brr a zas slodnie mula za szybko:D a jak mam wene ze tak powiem i dobry dzien do wina to moge i cala butle wlac hehe narano jak nowka:D
    No i dobrze Kasiu, relaxs....Weekend jest a jak!

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Magdas Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w planie w tym cyklu poprawiac endo winkiem :)
    Ale wcześniej trzeba coś zrobić zeby ten cykl sie zaczął.

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    No trzeba żyć dalej wiadomo, ze czas robi swoje jednak strata rodzica to jest straszny cios :( teraz to orzynajmniej umiem juz o tym rozmawiac bo wczesniej od razu płacz
    tule mocno!! ja sobie nie wyobrazam tego wszytjkiego

Magdas lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Rozumiem Cię ja też nie mam najważniejsej osoby w życiu "Mamy"
    Niby czasu potrzeba żeby dojść do siebie ale serce i tak tęskni bardzo tęskni :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 22:57

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Magdas Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Was Kasiu będzie dobrze u nas za późno wykryto i był za bardzo złośliwy atakował szybko wszystkie narządy lekarz powiedzial ze jeszcze nigdy nie widział tak wyniszczonego organizmu

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Ja mam w planie w tym cyklu poprawiac endo winkiem :)
    Ale wcześniej trzeba coś zrobić zeby ten cykl sie zaczął.
    A moze sie nie zacznie??

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak serce teskni ja wczesniej bez problemu mówiłam do teścia tato ale po śmierci mojego taty nie przechodzi mi to przez gardło tate ma sie jednego. Wytłumaczyłam teściowi o co chodzi i nie ma pretrnsji

• Magdas Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wiesz Kasiu ze ja juz zglupiałam... i nie wiem ale wydaje mi sie ze test juz by wyszedl

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    U Was Kasiu będzie dobrze u nas za późno wykryto i był za bardzo złośliwy atakował szybko wszystkie narządy lekarz powiedzial ze jeszcze nigdy nie widział tak wyniszczonego organizmu
    kochana calkiem niedawno jak dla mnie stracilam tez dziadzia kochanego tezx wszytko poszlo w kilka miesiecy i biedny sie meczyl...a szczegolnie jak musial lezec w szpitalu bo bal sie byc w domu a jednoczesni marzyl o tym czlowiek z sercem do kazdego na dloni az zal

no ale dziewczynki starajmy sie o dzidzie ktore moze nawziemyu na czesc wlasnie tych ludzi ktorych najbardziej nam brakuje:D

ok dziewczynki ja jednak myskam bo jak maz zacznie serenade to zapomnijmy o przytulaniu:D dobranoc wszystkim:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 23:05

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Kasiula <3

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Magdas Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zwijam żagle mąż wzywa :)
    Kolorowych snów

• Another Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam clo jednak dzisiaj wieczorem. Lecę spać. Dobrej nocy :*

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zmykam. Dobranoc i do jutra Kochane :)

• Laura Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc wszystkim <3
    Do juterka :)

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i znow jestem sama... sama i smutna. Rzucilam wszystko i pobieglam do przyjaciolki...po wiadomosci, ze sie rozstaje z mezem...po kilku mc od slubu...maja 3mc synka :( plakalam razem z nia...eh! :(

sara_nar lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Misty ja jestem. Mam nockę w pracy, fatalnie się czuję w dodatku znów mam plamienie jakieś :/
    heh powiem Ci, że ja z moim M. mało co przed samym ślubem się rozstaliśmy. Nie wiem co jest powodem rozstania Twojej przyjaciółki, ale czasem lepsze to niż piekło w domu, tym bardziej, że jest małe dziecko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 23:51

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Sara! Kiedy masz wizyte u gin? Jak te Twoje plamienia wygladaja?

Wiesz powod rozstania...ogolnie brak porozumienia, zaborczosc i chora zazdrosc z jego strony itp. Duzo by opowiadac, ale nie chce, bo to ich zycie...
    Ogolnie smutno mi, caly czas o nich mysle :( taka ladna rodzinka...

1usahdgeb3da0ojs.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizytę mam w środę na 18. I sama pewnie pojadę bo teściowa akurat po 18 wraca z Holandii. Plamienia takie jak czasem przed @ krew ze śluzem.
    Opis męża przyjaciółki, jakbym czytała o moim M. ... masakra nawet tel wyłączył pewnie żebym nie dzwoniła i nie pisała, bo powiedziałam co myślę i że czasem przesadza... Kuzynka urodziła ponad 10 godzin temu, ta co rok temu poroniła. Dowiedziałam się przypadkiem przez fb, bo koleżanka jej jakaś napisała gratulacje na fb. Masakra, przykro mi jak nie wiem co. A chciałam jej napisać, że wreszcie nam się udało, ale widzę, że nie warto. Jednak nie jestem dla niej tak bliską osobą jak ona dla mnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 00:15

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, jak jest z tymi plamieniami. Mi gin powiedziala,ze zadne nie jest normalne w ciazy. Ja mialam niewiele,ale przez kilka dni, jakby zabarwiowy na brazowo sluz, nigdy nie bylo swiezej krwi. Gin powiedziala,ze to stara krew...
    Kiedy mialas miec @?

Czesto tak jest,ze zaskakuja nas 'najblizsze osoby'... nie warto sie przejmowac takimi ludzmi... nie smuc sie :* mysl o swoim szczesciu :)

1usahdgeb3da0ojs.png
‹‹ 329 330 331 332 333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ