Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
No trzeba żyć dalej wiadomo, ze czas robi swoje jednak strata rodzica to jest straszny cios
teraz to orzynajmniej umiem juz o tym rozmawiac bo wczesniej od razu płacz
Kaśka28 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Kaśka28 wrote:straszna wiem cos o tym...ale niestety trzeba zyc dalej...jakos...bardzo ci wspolczuje tule mocno!!
A jesli chodzi o wino to ja tylko polslodkie...wytrawne i polwytrawne musze dosladzac bo sa cierpkie dla mnie brr a zas slodnie mula za szybko:D a jak mam wene ze tak powiem i dobry dzien do wina to moge i cala butle wlac hehe narano jak nowka:D -
Magdas wrote:No trzeba żyć dalej wiadomo, ze czas robi swoje jednak strata rodzica to jest straszny cios
Magdas lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:No trzeba żyć dalej wiadomo, ze czas robi swoje jednak strata rodzica to jest straszny cios
Niby czasu potrzeba żeby dojść do siebie ale serce i tak tęskni bardzo tęskniWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 22:57
-
U Was Kasiu będzie dobrze u nas za późno wykryto i był za bardzo złośliwy atakował szybko wszystkie narządy lekarz powiedzial ze jeszcze nigdy nie widział tak wyniszczonego organizmuW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:Ja mam w planie w tym cyklu poprawiac endo winkiem
Ale wcześniej trzeba coś zrobić zeby ten cykl sie zaczął.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
O tak serce teskni ja wczesniej bez problemu mówiłam do teścia tato ale po śmierci mojego taty nie przechodzi mi to przez gardło tate ma sie jednego. Wytłumaczyłam teściowi o co chodzi i nie ma pretrnsjiW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:U Was Kasiu będzie dobrze u nas za późno wykryto i był za bardzo złośliwy atakował szybko wszystkie narządy lekarz powiedzial ze jeszcze nigdy nie widział tak wyniszczonego organizmu
no ale dziewczynki starajmy sie o dzidzie ktore moze nawziemyu na czesc wlasnie tych ludzi ktorych najbardziej nam brakuje:D
ok dziewczynki ja jednak myskam bo jak maz zacznie serenade to zapomnijmy o przytulaniu:D dobranoc wszystkim:DWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 23:05
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
No i znow jestem sama... sama i smutna. Rzucilam wszystko i pobieglam do przyjaciolki...po wiadomosci, ze sie rozstaje z mezem...po kilku mc od slubu...maja 3mc synka
plakalam razem z nia...eh!
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Hej Misty ja jestem. Mam nockę w pracy, fatalnie się czuję w dodatku znów mam plamienie jakieś
heh powiem Ci, że ja z moim M. mało co przed samym ślubem się rozstaliśmy. Nie wiem co jest powodem rozstania Twojej przyjaciółki, ale czasem lepsze to niż piekło w domu, tym bardziej, że jest małe dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 23:51
-
Hej Sara! Kiedy masz wizyte u gin? Jak te Twoje plamienia wygladaja?
Wiesz powod rozstania...ogolnie brak porozumienia, zaborczosc i chora zazdrosc z jego strony itp. Duzo by opowiadac, ale nie chce, bo to ich zycie...
Ogolnie smutno mi, caly czas o nich mysletaka ladna rodzinka...
-
Wizytę mam w środę na 18. I sama pewnie pojadę bo teściowa akurat po 18 wraca z Holandii. Plamienia takie jak czasem przed @ krew ze śluzem.
Opis męża przyjaciółki, jakbym czytała o moim M. ... masakra nawet tel wyłączył pewnie żebym nie dzwoniła i nie pisała, bo powiedziałam co myślę i że czasem przesadza... Kuzynka urodziła ponad 10 godzin temu, ta co rok temu poroniła. Dowiedziałam się przypadkiem przez fb, bo koleżanka jej jakaś napisała gratulacje na fb. Masakra, przykro mi jak nie wiem co. A chciałam jej napisać, że wreszcie nam się udało, ale widzę, że nie warto. Jednak nie jestem dla niej tak bliską osobą jak ona dla mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 00:15
-
Nie wiem, jak jest z tymi plamieniami. Mi gin powiedziala,ze zadne nie jest normalne w ciazy. Ja mialam niewiele,ale przez kilka dni, jakby zabarwiowy na brazowo sluz, nigdy nie bylo swiezej krwi. Gin powiedziala,ze to stara krew...
Kiedy mialas miec @?
Czesto tak jest,ze zaskakuja nas 'najblizsze osoby'... nie warto sie przejmowac takimi ludzmi... nie smuc sie :* mysl o swoim szczesciu