X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Z. Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    hello ponownie ;)
    już się ogarnęłam nie będę smęcić :D
    ja dziś jadę do mamy ;)
    Bursztynka będę w Ł. ślij wiruski :D !!

A smęć do woli!
    Wychodzę z założenia, że kiszenie złych emocji w sobie nie służy zdrowiu :D
    Życzę udanego dnia u mamy! :)

Little Frog, Magdas, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    hmm chyba namówię męża na <3 może przepcha :D :D :D ale teraz wredota jeszcze śpi :P
    Hehehhehe :D Niech przepycha :D
    Z. wrote:
    U mnie też jakoś szaro-buro.
    W planach kościółek, obiadek i podcięcie moich piór :D
    Mam ochotę na baraszkowanko, ale morze czerwone nie chce sobie ode mnie pójść, ble :D

Dziewczyny chyba pobalowały wczoraj bo ciszaaaa tu, że hoho :)
    Ja też mam wtedy największą ochotę :D

Z., dżona lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś w tym jest ja jak mam @ to bym chętnie cały czas <3 ale no nie mogę jakoś :P

Z. lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    A smęć do woli!
    Wychodzę z założenia, że kiszenie złych emocji w sobie nie służy zdrowiu :D
    Życzę udanego dnia u mamy! :)
    no nie służy ale pogonicie mnie w końcu za marudzenie :D potem mężowi pomarudzę może znów mnie na lody zabierze ;)

Z., Little Frog, Laura, dżona lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Z. Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O proszę, myślałam, że to tylko ja tak mam :D
    Taki zakazany owoc trochę :D :D
    I ja też nie wyobrażam sobie w trakcie @. Ale znam takich co im nie przeszkadza O.o :)

Magdas, dobra, dobra, jak będziesz przeginać to Cię ogarniemy :D :D Ale troszeczkę pomarudzić to chyba każda lubi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 08:55

Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. ja też nie mogę w @ jakoś mnie to obrzydza no ale zawsze jaka radość jak już można :D

Eee no trochę tak :D ale w sumie wymarudze się Wam i nic nie zostanie dla męża :D a tak on zawsze chce mnie zadowolić i a to zakupki a to lody oooooooooo a dziś chyba powiem,że chcę na pizze :D

Little Frog, Z., dżona lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym nie mogła w czasie @. Jak mam już takie resztki, że czasem jeszcze jakaś plamka się pojawi, a czasem już nie, to co innego, ale tak w trakcie @ to nie ma możliwości. Nawet w wyobraźni nie dopuszczam do takich scen :D

Magda, to Cię mężuś rozpuszcza ;] Nic tylko narzekać :D

Z., Magdas, dżona lubią tę wiadomość

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) U mnie niedziela zapowiada sie całkiem nieźle, słońce się przebija :) za godz jadę z meżem na mecz siatki bo gra i chce zebym mu kibicowała :D A później się zobaczy :)
    Wczoraj kupiłam sobie prostownicę niby z jakąs keratyniną, no cóż muszę ją wypróbować. Niestety moje włosy bez tego urządzenia nie funkcjonują :)

Kaśka masz zdolności artystyczne!! Supr wykonanie :)
    Madzia przykro mi wiem co czujesz, mój dziadek umarł 5 lat temu, z mtórym byłam związana bardzo emocjonalnie, anjgorsze było to, ze zmarł nie wiadomo z czego, wstał rano z łózka poszedł do kuchni, upadł i koniec .. ale nie poruszajmy tego tematu juz ..

W ogóle piersi mnie bolą, sutki mnie swędza, nie wiem czy to swiadczy o zblizajacej sie ovu .. tamten cykl byl bez owulacyjny i piersi mnie w ogoloe nie bolaly..

Laura, dżona lubią tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog no przyznam po cichu ,że czasem wykorzystuję i pomarudzę bez powodu ale ciii ;)

Nati przykro mi :(
    moje włosy bez prostownicy też nie chcą funkcjonować ;P prostownica to moje podstawowe urządzenie :D mąż się śmieje,że jak gdzieś jedziemy to ja zamiast bielizny pierwsze pakuję prostownicę :D

Nati89, Z., Kaśka28, Laura, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heehe to tak jak u mnie :) Moja stara działa bez zarzutu dobre 4 czy 5 lat, ale mąż dostał bony na agd więc wykorzystałam, a starą prostownice zawiozę do mamy :)

Laura, dżona lubią tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Nadrobiłam ,ale nie az tak dokladnie,nigdy nie byłam pilna uczennica ;-)
    Wczoraj zniknełam odrazu i nawet nie mogłam dac znac bo neta nie miałam .
    Leże w łozeczku jeszcze,moj juz jedzie,bedzie ok 17.Kawka wypita i zaraz ide jakies sniadanko zrobic

dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim :*

Ciezka noc...malo spalam, co sie przebudzilam na siku, pozniej nie moglam zasnac, bo w myslach przyjaciolka.

Dzis piekny dzien! Na 11 do niemieckiego kosciola, bo w pl biezmowanie i zapowiada sie msza 2godz...
    Pozniej wbijamy na flohmarkt, wiosna, wiec coraz ich wiecej organizuja :) bedzie mi tego baaardzo w PL brakowalo :(

Zabko tez kawki nie pijasz? Ja nie, ale na taka mrozona z lodami to bym sie skusila!

Sara, moja bratowa jak juz w pracy powiedziala,ze jest w ciazy (recepcja w hotelu) to nie mogla wiecej na nocki robic. Takie prawo.

Laseczki, nie smutac tu z rana! Bo po dupsku wystrzelam!
    1580468j19m0wxvya.gif

Little Frog, Z., Laura, dżona, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    No i znow jestem sama... sama i smutna. Rzucilam wszystko i pobieglam do przyjaciolki...po wiadomosci, ze sie rozstaje z mezem...po kilku mc od slubu...maja 3mc synka :( plakalam razem z nia...eh! :(
    no co ty a dlaczego co sie stalo? moze to tylko taki przejsciowy okres...
    sara_nar wrote:
    Obyś miała rację, bo jeszcze trochę i wyprowadzam się do siostry.Chłop 37 lat, a gorzej niż dziecko.
    Zawsze mi powtarzał, że bardzo chce mieć dziecko i jakby się udało, to by mnie na rękach nosił ze szczęścia, a tu jakoś tego nie widzę. Z drugiej strony wiem, że się martwi, wiadomo dziecko to wydatek, teraz też, to wizyty u ginekologa częstrze,to nie wiadomo jak z pracą jak długo dam radę pracować na te nocki po 12h, tym bardziej, że on sam przed sobą ma operację kręgosłupa którą i tak już odwleka zaraz będzie rok czasu.
    Dobrej nocy Misty :) ja po nocy pewnie cały dzień prześpię.
    kochana wszytko sie ulozy trzymam kciuki badz dobrej m ysli
    Z. wrote:
    Boziu jak ja bym chciała być w ciąży. Instynkt macierzyński mnie boli fizycznie :(

Dołek? Przepraszam za smęta...
    kochana kazda ma gorszy i lepszy dzien ja tez mimo ze staram sie trzymac to w sobie ewentualnie wam sie wyzale bo kto lepiej mnie zrozumie jak nie wy:D ty nie przepraszaj ttylko wyrzuc z siebie to co ci siedzi na watrobie bedzie ci lzej
    Z. wrote:
    U mnie też jakoś szaro-buro.
    W planach kościółek, obiadek i podcięcie moich piór :D
    Mam ochotę na baraszkowanko, ale morze czerwone nie chce sobie ode mnie pójść, ble :D

Dziewczyny chyba pobalowały wczoraj bo ciszaaaa tu, że hoho :)
    hahahah fakt wczorajsze winko scielo mnie z nog hehe ostatnio w ogole alkohol mi nie sluzy tak chcxe mi sie piwka przy grilu a pozniej rano umieram dzisiaj po wczorajszym winie wstalam z bolem glowy...maz uciekl mi z lozka-myslalam ze zrobi mi sniadanko no chociaz kawke a ten czekal az wstane i ogladal tv..obudzil mnie dopiero jak szedl do kibelka...mysllam ze mnie budzi na sniadanie ale nieee no to musialoby byc swieto hehe...wiec wstalam on pomyl gary a ja robilam snmiadanie chociaz nie...kawe mi zrobil bo widzial ze ja sniadanko pykam hehe ale ogolnie pozytywnie bo sloneczko swieci:D
    Magdas wrote:
    Coś w tym jest ja jak mam @ to bym chętnie cały czas <3 ale no nie mogę jakoś :P
    oooo nie a ja myslalam ze tylko ja tak mam hehe ale sie nie umiem przemoc i nie przemoge sie ooooo niee :D
    Z. wrote:
    O proszę, myślałam, że to tylko ja tak mam :D
    Taki zakazany owoc trochę :D :D
    I ja też nie wyobrażam sobie w trakcie @. Ale znam takich co im nie przeszkadza O.o :)

Magdas, dobra, dobra, jak będziesz przeginać to Cię ogarniemy :D :D Ale troszeczkę pomarudzić to chyba każda lubi :D
    noo ja tez nie moge a niktorzy mowia ze dobry kon to i ptrzez bloto przejdzie hehe

ja tez bez prostownicy ani rusz...zamiast boba mialabym afro albo kazde w inna strone hhe

Little Frog, Z., Laura, dżona lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Marimiko Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! dziś 30 dc mojego cyklu. Cykle mam 31-34 dniowe. Obserwuje tempkę i utrzymuje się ponad linią...nie chciałam sobie niczego wmawiać, ale wiecie jak to jest...zrobiłam dzisiaj rano test. Zrobiłam zdjęcie - czy myślicie że się udało? CZy to już jest pozytywny test?

http://wrzucaj.net/images/2014/04/06/testKstza.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 09:43

Misty87, Little Frog, alka89, Z., Malinowa Panienka, Lena87, dżona, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość

ex2b3e5e3suplzeq.png
    7v8r3e3kfd3wkgo4.png
    22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) <3 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
    01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci <3
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem Kasiu,czy przejsciowy. Chcialabym... ale widzialam, jak ona cierpi. Jak mi opowiedziala niektore jego akcje i teksty do niej, to zadna z Was nie chcialaby takiego faceta... generalnie bylam w szoku. Ale po cichu licze,ze dojda do porozumienia, a on w koncu dojrzeje!

A Tobie jak zwykle humorek dopisuje! I tak trzymac! :*

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak najbardziej widzę gigantyczną krechę :) Gratuluję! :)

*oczywiście drugą krechę! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 09:52

Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj chyba za duże zdjęcie bo widać tylko palce przynajmniej ja tak widzę :)

Cześć Misty i Kasia :)

o teraz widzę :)
    Grarulacje!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 09:44

• Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana musisz zmniejszyc zdjecie bo jak pewnie sama zauwazylas widac tylko twoja raczke a testu wcale:D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • alka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do wczorajszych tematow to wspolczuje chorob bo mojego ojciec zmarł na raka,pozno sie dowiedział i nie bylo szans,wszedzie przerzuty. Mieszkał tylko z nim całe zycie,wiec do dzis to przezywa,chociaz kontakt mieli bardzo zły i mineło juz 2 lata...
    Rozstania...ah,u nas tez było ciagle pod gorke,ja zazdrosna jak smok,wkrecałam sobie ,chociaz on mnie nigdy nie zdradził,tylko wiedziałam co wyrabiał z poprzednimi dziewczynami...jeju,prawie tez sie rozeszlismy. Robiłam mu sceny,jak gdzies poszedł to ja odrazu za nim,jak wariatka jakas. Teraz zaczał wyjezdzac tak na kilka dni,tydzien za granice to dopiero zobaczyłam jak jest dobrze,tesknimy za soba,on tez pokazuje uczucia,czego nie było wczesniej. Teraz jak sie udało to juz w ogole super,aha no i dodam,ze to moja pierwsza miłosc. Uciekłam z domu dla niego jak byłam niepełnoletnia,potem nawet jak juz nie ukladało sie to nie mialam powrotu,wiec tak mieszkalismy razem i udało sie. Przetrwalismy!!
    Aha,no i nie wiem czy Wam mowiłam,ale nie jestesmy małzenstwem,tak sobie tuptamy na ,kocia lape,;-)
    sorki,rozpisaalam sie

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marimiko wrote:
    Cześć dziewczyny! dziś 30 dc mojego cyklu. Cykle mam 31-34 dniowe. Obserwuje tempkę i utrzymuje się ponad linią...nie chciałam sobie niczego wmawiać, ale wiecie jak to jest...zrobiłam dzisiaj rano test. Zrobiłam zdjęcie - czy myślicie że się udało? CZy to już jest pozytywny test?

http://wrzucaj.net/images/2014/04/06/testKstza.jpg

To jest jak najbardziej pozytywny test! GRATULUJE!!!!

1usahdgeb3da0ojs.png
‹‹ 331 332 333 334 335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ