Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdas wrote:hello ponownie
już się ogarnęłam nie będę smęcić
ja dziś jadę do mamy
Bursztynka będę w Ł. ślij wiruski !!
A smęć do woli!
Wychodzę z założenia, że kiszenie złych emocji w sobie nie służy zdrowiu
Życzę udanego dnia u mamy!
Little Frog, Magdas, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Magdas wrote:hmm chyba namówię męża na może przepcha ale teraz wredota jeszcze śpiZ. wrote:U mnie też jakoś szaro-buro.
W planach kościółek, obiadek i podcięcie moich piór
Mam ochotę na baraszkowanko, ale morze czerwone nie chce sobie ode mnie pójść, ble
Dziewczyny chyba pobalowały wczoraj bo ciszaaaa tu, że hohoZ., dżona lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:A smęć do woli!
Wychodzę z założenia, że kiszenie złych emocji w sobie nie służy zdrowiu
Życzę udanego dnia u mamy!Z., Little Frog, Laura, dżona lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
O proszę, myślałam, że to tylko ja tak mam
Taki zakazany owoc trochę
I ja też nie wyobrażam sobie w trakcie @. Ale znam takich co im nie przeszkadza
Magdas, dobra, dobra, jak będziesz przeginać to Cię ogarniemy Ale troszeczkę pomarudzić to chyba każda lubiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 08:55
Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. ja też nie mogę w @ jakoś mnie to obrzydza no ale zawsze jaka radość jak już można
Eee no trochę tak ale w sumie wymarudze się Wam i nic nie zostanie dla męża a tak on zawsze chce mnie zadowolić i a to zakupki a to lody oooooooooo a dziś chyba powiem,że chcę na pizzeLittle Frog, Z., dżona lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ja też bym nie mogła w czasie @. Jak mam już takie resztki, że czasem jeszcze jakaś plamka się pojawi, a czasem już nie, to co innego, ale tak w trakcie @ to nie ma możliwości. Nawet w wyobraźni nie dopuszczam do takich scen
Magda, to Cię mężuś rozpuszcza ;] Nic tylko narzekaćZ., Magdas, dżona lubią tę wiadomość
-
Hej kochane U mnie niedziela zapowiada sie całkiem nieźle, słońce się przebija za godz jadę z meżem na mecz siatki bo gra i chce zebym mu kibicowała A później się zobaczy
Wczoraj kupiłam sobie prostownicę niby z jakąs keratyniną, no cóż muszę ją wypróbować. Niestety moje włosy bez tego urządzenia nie funkcjonują
Kaśka masz zdolności artystyczne!! Supr wykonanie
Madzia przykro mi wiem co czujesz, mój dziadek umarł 5 lat temu, z mtórym byłam związana bardzo emocjonalnie, anjgorsze było to, ze zmarł nie wiadomo z czego, wstał rano z łózka poszedł do kuchni, upadł i koniec .. ale nie poruszajmy tego tematu juz ..
W ogóle piersi mnie bolą, sutki mnie swędza, nie wiem czy to swiadczy o zblizajacej sie ovu .. tamten cykl byl bez owulacyjny i piersi mnie w ogoloe nie bolaly..Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
Little Frog no przyznam po cichu ,że czasem wykorzystuję i pomarudzę bez powodu ale ciii
Nati przykro mi
moje włosy bez prostownicy też nie chcą funkcjonować ;P prostownica to moje podstawowe urządzenie mąż się śmieje,że jak gdzieś jedziemy to ja zamiast bielizny pierwsze pakuję prostownicęNati89, Z., Kaśka28, Laura, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
Hej dziewczyny. Nadrobiłam ,ale nie az tak dokladnie,nigdy nie byłam pilna uczennica
Wczoraj zniknełam odrazu i nawet nie mogłam dac znac bo neta nie miałam .
Leże w łozeczku jeszcze,moj juz jedzie,bedzie ok 17.Kawka wypita i zaraz ide jakies sniadanko zrobicdżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Dzien dobry wszystkim :*
Ciezka noc...malo spalam, co sie przebudzilam na siku, pozniej nie moglam zasnac, bo w myslach przyjaciolka.
Dzis piekny dzien! Na 11 do niemieckiego kosciola, bo w pl biezmowanie i zapowiada sie msza 2godz...
Pozniej wbijamy na flohmarkt, wiosna, wiec coraz ich wiecej organizuja bedzie mi tego baaardzo w PL brakowalo
Zabko tez kawki nie pijasz? Ja nie, ale na taka mrozona z lodami to bym sie skusila!
Sara, moja bratowa jak juz w pracy powiedziala,ze jest w ciazy (recepcja w hotelu) to nie mogla wiecej na nocki robic. Takie prawo.
Laseczki, nie smutac tu z rana! Bo po dupsku wystrzelam!
Little Frog, Z., Laura, dżona, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:No i znow jestem sama... sama i smutna. Rzucilam wszystko i pobieglam do przyjaciolki...po wiadomosci, ze sie rozstaje z mezem...po kilku mc od slubu...maja 3mc synka plakalam razem z nia...eh!sara_nar wrote:Obyś miała rację, bo jeszcze trochę i wyprowadzam się do siostry.Chłop 37 lat, a gorzej niż dziecko.
Zawsze mi powtarzał, że bardzo chce mieć dziecko i jakby się udało, to by mnie na rękach nosił ze szczęścia, a tu jakoś tego nie widzę. Z drugiej strony wiem, że się martwi, wiadomo dziecko to wydatek, teraz też, to wizyty u ginekologa częstrze,to nie wiadomo jak z pracą jak długo dam radę pracować na te nocki po 12h, tym bardziej, że on sam przed sobą ma operację kręgosłupa którą i tak już odwleka zaraz będzie rok czasu.
Dobrej nocy Misty ja po nocy pewnie cały dzień prześpię.Z. wrote:Boziu jak ja bym chciała być w ciąży. Instynkt macierzyński mnie boli fizycznie
Dołek? Przepraszam za smęta...Z. wrote:U mnie też jakoś szaro-buro.
W planach kościółek, obiadek i podcięcie moich piór
Mam ochotę na baraszkowanko, ale morze czerwone nie chce sobie ode mnie pójść, ble
Dziewczyny chyba pobalowały wczoraj bo ciszaaaa tu, że hohoMagdas wrote:Coś w tym jest ja jak mam @ to bym chętnie cały czas ale no nie mogę jakośZ. wrote:O proszę, myślałam, że to tylko ja tak mam
Taki zakazany owoc trochę
I ja też nie wyobrażam sobie w trakcie @. Ale znam takich co im nie przeszkadza
Magdas, dobra, dobra, jak będziesz przeginać to Cię ogarniemy Ale troszeczkę pomarudzić to chyba każda lubi
ja tez bez prostownicy ani rusz...zamiast boba mialabym afro albo kazde w inna strone hheLittle Frog, Z., Laura, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Cześć dziewczyny! dziś 30 dc mojego cyklu. Cykle mam 31-34 dniowe. Obserwuje tempkę i utrzymuje się ponad linią...nie chciałam sobie niczego wmawiać, ale wiecie jak to jest...zrobiłam dzisiaj rano test. Zrobiłam zdjęcie - czy myślicie że się udało? CZy to już jest pozytywny test?
http://wrzucaj.net/images/2014/04/06/testKstza.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 09:43
Misty87, Little Frog, alka89, Z., Malinowa Panienka, Lena87, dżona, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Nie wiem Kasiu,czy przejsciowy. Chcialabym... ale widzialam, jak ona cierpi. Jak mi opowiedziala niektore jego akcje i teksty do niej, to zadna z Was nie chcialaby takiego faceta... generalnie bylam w szoku. Ale po cichu licze,ze dojda do porozumienia, a on w koncu dojrzeje!
A Tobie jak zwykle humorek dopisuje! I tak trzymac! :* -
oj chyba za duże zdjęcie bo widać tylko palce przynajmniej ja tak widzę
Cześć Misty i Kasia
o teraz widzę
Grarulacje!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 09:44
co do wczorajszych tematow to wspolczuje chorob bo mojego ojciec zmarł na raka,pozno sie dowiedział i nie bylo szans,wszedzie przerzuty. Mieszkał tylko z nim całe zycie,wiec do dzis to przezywa,chociaz kontakt mieli bardzo zły i mineło juz 2 lata...
Rozstania...ah,u nas tez było ciagle pod gorke,ja zazdrosna jak smok,wkrecałam sobie ,chociaz on mnie nigdy nie zdradził,tylko wiedziałam co wyrabiał z poprzednimi dziewczynami...jeju,prawie tez sie rozeszlismy. Robiłam mu sceny,jak gdzies poszedł to ja odrazu za nim,jak wariatka jakas. Teraz zaczał wyjezdzac tak na kilka dni,tydzien za granice to dopiero zobaczyłam jak jest dobrze,tesknimy za soba,on tez pokazuje uczucia,czego nie było wczesniej. Teraz jak sie udało to juz w ogole super,aha no i dodam,ze to moja pierwsza miłosc. Uciekłam z domu dla niego jak byłam niepełnoletnia,potem nawet jak juz nie ukladało sie to nie mialam powrotu,wiec tak mieszkalismy razem i udało sie. Przetrwalismy!!
Aha,no i nie wiem czy Wam mowiłam,ale nie jestesmy małzenstwem,tak sobie tuptamy na ,kocia lape,
sorki,rozpisaalam sieTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Marimiko wrote:Cześć dziewczyny! dziś 30 dc mojego cyklu. Cykle mam 31-34 dniowe. Obserwuje tempkę i utrzymuje się ponad linią...nie chciałam sobie niczego wmawiać, ale wiecie jak to jest...zrobiłam dzisiaj rano test. Zrobiłam zdjęcie - czy myślicie że się udało? CZy to już jest pozytywny test?
http://wrzucaj.net/images/2014/04/06/testKstza.jpg
To jest jak najbardziej pozytywny test! GRATULUJE!!!!