Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Marimiko wrote:Cześć dziewczyny! dziś 30 dc mojego cyklu. Cykle mam 31-34 dniowe. Obserwuje tempkę i utrzymuje się ponad linią...nie chciałam sobie niczego wmawiać, ale wiecie jak to jest...zrobiłam dzisiaj rano test. Zrobiłam zdjęcie - czy myślicie że się udało? CZy to już jest pozytywny test?
http://wrzucaj.net/images/2014/04/06/testKstza.jpgDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Nie wiem Kasiu,czy przejsciowy. Chcialabym... ale widzialam, jak ona cierpi. Jak mi opowiedziala niektore jego akcje i teksty do niej, to zadna z Was nie chcialaby takiego faceta... generalnie bylam w szoku. Ale po cichu licze,ze dojda do porozumienia, a on w koncu dojrzeje!
A Tobie jak zwykle humorek dopisuje! I tak trzymac! :*Z., Misty87, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
haha nałożyłam sobie maseczkę z szarej glinki i siadłam przed lapkiem mój mąż się przebudził i taki zaspany siadł patrzy na mnie i takim przerażonym głosem jeeeeeeeeju co Ci się stało hahaha
Z., Kaśka28, Little Frog, Laura, dżona, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
ile ja bym dała,żeby zobaczyć a teście 2 kreseczki a nie wiecznie tą jedną...
jak już mi się uda to chyba zrobie z 10 testów żeby wymazać tą 1 kreche z pamięcialka89, Little Frog, Z., dżona, Macierzanka:), Nati89, Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:ile ja bym dała,żeby zobaczyć a teście 2 kreseczki a nie wiecznie tą jedną...
jak już mi się uda to chyba zrobie z 10 testów żeby wymazać tą 1 kreche z pamięci
Tez robiłam codziennie testyMagdas lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Magdas wrote:ile ja bym dała,żeby zobaczyć a teście 2 kreseczki a nie wiecznie tą jedną...
jak już mi się uda to chyba zrobie z 10 testów żeby wymazać tą 1 kreche z pamięciMagdas, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
jak już mi się uda to chyba zrobie z 10 testów żeby wymazać tą 1 kreche z pamięci
Ja sobie zamówiłam w tym cyklu owulacyjne, może na nich chociaż zobaczę dwie kreski haha
Magdas, Kaśka28, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
ZOBACZCIE MOJ TEST,PRAWIE NIE WIDOCZNY I TAK BYLO NA KAZDYCH,W DODATKU DRUGA KRESKA DOCHODZIŁA PO UPLYWIE POL GODZ,A NIBY NIE MOZNA SIE SUGEROWAC PO CZASIE PO ZACHODZA REAKCJE,BEDE ZA 15 MIN BO BRZUSZEK BURCZYTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.