Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ok dziewczynki ja mykam musze sie zrobic ide do kosciolka i do rodzicow na niedzielny obiadek:D i treba korzystac z pogody poiekniej:D
Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzięki dziewczyny!! Bo mój mąż już mnie stopuje "nie nakręcaj się!" a jak ja mam się nie nakręcac?! Jestem tylko kobietą :> A on stanowczo za mocno stąpa po ziemi:)
Powtórze test jeszcze jutro albo pojutrze i wtedy pójdę na betę, bo i tak muszę zrobić badania (miałam miesiąc temu anemie;/ i łykałam żelazo i muszę sprawdzić czy już jest w normie).
Nie staraliśmy się długo w sumie to od 24 stycznia, z tym ze w styczniu zaczęliśmy za późno. W lutym nie prowadziłam obserwacji po prostu co 2-3 dni się kochaliśmy mając nadzieję, że się uda. Nie udało.
W marcu wytoczyłam wielkie działamierzyłam tempkę, szyjkę, robiłam testy owulacyjne. A po kochaniu się - proszę się nie śmiać - ale brałam nogi do góry i ćwiczyłam wtedy mięśie Kegla ( by się dobrze zassało)
jak w filmie - ale tonący brzytwy się chwyta. No i chyba się udało....
Teraz jak ja to zdołam utrzymać w tajemnicy przez kilka tygodni?!alka89, Z., Little Frog, XxMoniaXx, Lena87, dżona, Macierzanka:), Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Bursztynka wrote:Magda, ja dziś cały dzień w Ł. więc wiruski rozsiane
Mnie dziś już nic nie boli, ale kurcze czy to normalne że jak pochodzę i coś porobię to od razu czuję kłucie w brzuszku?
Jo,ja tez tak mam,cały czas. Raz z jednej str ,a raz z drugiej. W dodatku cały czas mam brzuch zbolały,jak kichne nawet to mnie rozrywa. zadnych objawow nie mam ,wiec wkurza mnie to,mam nadzieje ,ze do srody wytrzymam jakos do wizytyTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Hej Wam.
Gratuluję Fasoli
A tak poza tym to siedzę w szkole i tez nogi zawsze po do góry
W tym cyklu nie nastawiam sie na nic,
? Za malo serduszkowania żeby cokolwiek sie udało. Ake teudnoi nic to damy radę dalej działać chociaż boje sie, ze taz bedzie trudno i dlugo iczy w ogóle jeszcze się uda?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:Hej Wam.
Gratuluję Fasoli
A tak poza tym to siedzę w szkole i tez nogi zawsze po do góry
W tym cyklu nie nastawiam sie na nic,
? Za malo serduszkowania żeby cokolwiek sie udało. Ake teudnoi nic to damy radę dalej działać chociaż boje sie, ze taz bedzie trudno i dlugo iczy w ogóle jeszcze się uda?
Hej Malinko. U mnie w cyklu jak zaszłam byly serduszka tak jak gin nakazał,przez 3 dni,raz dziennie i wystarczyło,wiec i Tobie sie uda. Moge zapytac o cos? Tylko nie wiem czy nie zobie Ci przykrosci?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Marimiko wrote:Dzięki dziewczyny!! Bo mój mąż już mnie stopuje "nie nakręcaj się!" a jak ja mam się nie nakręcac?! Jestem tylko kobietą :> A on stanowczo za mocno stąpa po ziemi:)
Powtórze test jeszcze jutro albo pojutrze i wtedy pójdę na betę, bo i tak muszę zrobić badania (miałam miesiąc temu anemie;/ i łykałam żelazo i muszę sprawdzić czy już jest w normie).
Nie staraliśmy się długo w sumie to od 24 stycznia, z tym ze w styczniu zaczęliśmy za późno. W lutym nie prowadziłam obserwacji po prostu co 2-3 dni się kochaliśmy mając nadzieję, że się uda. Nie udało.
W marcu wytoczyłam wielkie działamierzyłam tempkę, szyjkę, robiłam testy owulacyjne. A po kochaniu się - proszę się nie śmiać - ale brałam nogi do góry i ćwiczyłam wtedy mięśie Kegla ( by się dobrze zassało)
jak w filmie - ale tonący brzytwy się chwyta. No i chyba się udało....
Teraz jak ja to zdołam utrzymać w tajemnicy przez kilka tygodni?!Marimiko, Z. lubią tę wiadomość
-
Tak Alu poroniłam w 12 tc. Powiem Ci, ze widzę ze plamisz wiec jedź na izbe przyjęć i zobacz oco chodzi. Naprawdę to wazne zeby sybko działać w kwestii plamienia - mój lekarz i lekarka na izbie powiedziała, ze zadne plamienie nie jest normalne w ciąży inie wolno bagatelizować. To moja rada...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:Tak Alu poroniłam w 12 tc. Powiem Ci, ze widzę ze plamisz wiec jedź na izbe przyjęć i zobacz oco chodzi. Naprawdę to wazne zeby sybko działać w kwestii plamienia - mój lekarz i lekarka na izbie powiedziała, ze zadne plamienie nie jest normalne w ciąży inie wolno bagatelizować. To moja rada...
Przykro mi,
ja nie plamie,ktos inny pisał o plamieniu,ja bym odrazu smigała jak by chociaz troche plamienia bylo. Miałas jakies objawy? Ja nie mam zadnych,na poczatku brzuszek,a teraz juz nie,tylko wtedy objadalam sie,a teraz nie mam apetytuTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.