Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniuś wrote:Witam wszystkie:)Laurus widzialas ze chyba Twojemu bockowi pomogly wymyslone grozby,bo mamy juz kolejna fasolke:)
Gratuluje przyszlej mamie,ale niestety nie zapamietalam nicku:). Bociek do dzieła!!!
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Lenko, jak tam Twoje południe
Jak plany na dziś?
Jak się nowy domownik sprawuje?
Moje południe, jako takoobudziłam się o 8 zmierzyłam temp. poszłam siku i stwierdziłam że jeszcze na chwilkę się położę i tak obudziłam się o 11
A to tylko dlatego, że Tomcio też jeszcze spał ..
Plany na dziś ? Miał być rowerek ale plany się zmieniły i pójdziemy spacerkiem przez las do pabu na piwko i soczek
Scooby ? nie słucha się @ jedna ..
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, Tomek Go z długiej odległości puścił wołałam GO leciał jak głupi do Mnie .. a tu nagle zmiana kierunku i w chaszcze ..
Więc była akcja złap Scoobiego
A u Ciebie / u Was jakie plany ?Laura, dżona, Macierzanka:), Z., Little Frog, Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysimcat86 wrote:Hej Wszystkim!!!
nadrobiliśmy wczoraj z M wszystko co było do nadrobienia i teraz pozostaje mi czekać na efektyjak mnie wczoraj wieczorem lewy jajnik pobolewał to co to może oznaczać?
Hej
Być może wczoraj owulacja byładżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc staraczki i mamuski
Mmm zapraszam na pomidorowa, ale taka inna niz zawsze robilam...zapomnialam,ze nie mam smietany, a ze nie lubie zup zabielac, to zrobilam bez. Ze swiezymi pomidorkami, jeszcze mialam od tesciowej w sloiczku taki przecier do zup i sosow domowej roboty. Pycha!
U nas 17st, ale chmurki
Co dobrego dzis macie na deserek?Laura, dżona, Macierzanka:), Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Ja jem na mieście jak w kazdy prawie weekend
ale moze jakies lody na deserek zjem;)
dżona, Laura lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Maniuś wrote:A na deserek lodziki:)takie kupione...nie moge sie doczekac jak pojade do domu i tam wyskocze na najlepsze lody na tej planecie:)
mniam! Chociaz ja chyba nie bede mogla jesc tego lata, bo zdaje sie, ze oni robia na surowych jajach
Manius, dobrze masz z mezem. Ja tylko od mojego slyszalam,ze umie wszystko ugotowac, poki co jadlam tylko rosol w jego wykonaniuw sumie on nie ma kiedy, ale tez nie znosi robic w kuchni
Ja tam unikam stolowania sie na miescie, bo nigdy niewiadomo, co tam dodajawole domowe obiadki
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
A my kulinarnie zwiedzamy - a to wschodnia kuchnia a to serbska. Bardzo lubie chadzac i jesc dobre potrawy.
Weekendy sa do odpoczywania w całej rozciągłości
Uwielbiam ipolecam gorąco w Nałęczowie dziczyznę, ale tez uwielbiam atelier amaro czy np. Róże wiatrówWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 14:21
Misty87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Misty87 wrote:Zarneccy
mniam! Chociaz ja chyba nie bede mogla jesc tego lata, bo zdaje sie, ze oni robia na surowych jajach
Manius, dobrze masz z mezem. Ja tylko od mojego slyszalam,ze umie wszystko ugotowac, poki co jadlam tylko rosol w jego wykonaniuw sumie on nie ma kiedy, ale tez nie znosi robic w kuchni
Ja tam unikam stolowania sie na miescie, bo nigdy niewiadomo, co tam dodajawole domowe obiadki
Oj tak Zarneccy:):)juz mi sie micha cieszy:)
A jedzenia na miescie tez unikam,nie mowie bo zdarza mi sie,ale to jak juz naprawde nie mam czasu zeby cos przygotowac...Misty87, dżona, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ale czemu boicie sie jeść na mieście? Jak jest lokal sprawdzony i z dobrymi opiniami
nie jadam w budkach przydroznych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 14:29
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Dziewczyny!!! No w ten weekend jest tu wyjątkowy ruch! (Jak niegdys na starym wątku
)
Zapomniałam dodać, że się cieszę, że Alka tu zawitała wcozraj wewając nadzieję
Pamiętam jak robiłaś te testy
Sara, a cóż się dzieje? Faceci nie są skomplikowani, ale nie wolno ich naciskać, sami muszą dojść do pewnych spraw...
Na pewno tak samo się cieszy jak i jest przerażony!
To minie
Magdas i co namówiłaś męża?może jednak dzień sie jakoś rozkręci jeszcze dla Ciebie! Głowa do góry!
A co do maseczki, to ja mojego tez tak wystraszyłam raz, ale już się pilnuję, zwłaszcza jak ma wrócić z pracy, to szybciutko robię koło siebie porządekżeby mu się nie znudzić
I przesyłam i moje słoneczko, bo mam go dosyć sporo!
Another oby dzień Ci się nie dłużył!!!
Z. ja się dołączam z kawką dopiero teraz. Mam o smaku irish cream, zaszalałam na zakupach
Żabko, a co u Ciebie? Pytałam kiedyś o Ciebie, nawet Ci żabę wstawiłam, ale bez odzewu
Kasiu, zapomniałam dodać, że jesteś niezłą artystkąpowinnaś zająć się produkcją gadżetów, nawieczory paniieńskie, albo baby shower
Nati, oby Cię swędziało na owulkę
Misty, znam ten ból, ja mam wsród bliskich mi osób podobną sytuację i boli to... Niestey nie na wszystko mamy wpływ.
Marimiko! GratulujęTo jest jak najbardziej poytywny test!!!
Malinowa, ja w tym cyklu rzuciłam obserwacje w kąt! Trochę znużył mnie ten budzik, taki punktualny :p
Laura, ja skończyłam posiadówę z moim mężykiem tak późnodlatego nie omieszkałam do Was zajrzeć
Super z tą owulką! Trzymam mocno kciuki!
Dżona u mnie też paało całą noc, ale dziś słońce wszystko osusza.
Wysyłam trochę promyków.
Lena, a imię scooby od razu wydało mi się, ze to będzie urwis
Co u Ciebie?
Simcat, a ból to pewnie na owulkę
Misty, ja na deserek ma jabłko dzisiaj
wczoraj sie złamałam i zjadłam dwie gałeczki, więc dzisiaj muszę odpokutować
alka89, Laura, Z., dżona, Little Frog, Misty87, Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Oj Macierzanko jaierwszy mierze wiec jestem ciekawa jak to jest i co sie dzieje ze mna
Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150