Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
No Malinowa ja podejrzewam, że wytrzymam tylko jeden cykl bez tego, bo czegos mi brakuje w sumie
A Ty sobie mierz spokojnie! Ja uważam, że warto, bo naprawdę ja się wiele rzeczy o sobie dowiedziałam.
Alka, a który masz teraz tydzień? Ja nie doradzę za bardzo w tej kwestii...dżona lubi tę wiadomość
-
Prawie 8 tydz(w srode bedzie,według gina)
Od 25 lutego byłam grzeczna,no raz troszeczke uległam,ale to sie nie liczyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 15:47
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Malinowa Panienka wrote:Alka a co lekarz wam powiedział? Jak nie zabronił to mozecie
Jak byłam na pierwszej wizycie i był pecherzyk to kazał odpoczywac i zero seksu,cały czas luteine biore,w sumie nie wiem na co,brałam ja juz jak mi pecherzyk pekl.Na ostatniej wizycie,dwa tyg temu w srode było serduszko i Mała ma 4,6 mm,ale zapomniałam zapytac///Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Hej Wam
Czekam na małżyka, zażyczył sobie jednodaniowy obiadek na kolację, około 18 będziewszystko prawie przygotowane, więc mogę trochę posiedzieć z Wami
Dzięki Macierzanko za promyczki słoneczka, właśnie do mnie zawitało i się rozkręca na szczęscie, bo tak ponuro było
Ja już bym nie umiała nie mierzyć tempki i nie wstawać do termometrataka jestem do niego przyzwyczajona po tych kilkunastu miesiącach
razem z nim wiem przynajmniej na czym stoję
alka89, Macierzanka:), Laura, Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
No mozna się od niego uzależnić
Ja póki co odstawiłam go tylko w tym cyklu.
Alka nie wiem co Ci doradzić!
Mamusie może prędzej coś będą wiedzieć na ten temat.
A w zasadzie to się trochę stało...
Plecy moje nadal na zastrzykach, poruszam się z "prędkością światła", a tu na domiar tego auto się zepsuło i będę mieć problem z dojazdami do pracy!
Od przystanka idzie się kawałek...
Tak trochę tylko pojojczę, bo mnie to wkurzyło!
I zamiast dokładać do starań, to znowu trzeba dołożyć do auta.
Auto to studnia bez dna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 16:00
alka89 lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:No mozna się od niego uzależnić
Ja póki co odstawiłam go tylko w tym cyklu.
A w zasadzie to się trochę stało.
Plecy moje nadal na zastrzykach, poruszam się z "prędkością światła", a tu na domiar tego auto się zepsuło i będę mieć problem z dojazdami do pracy!
Od przystanka idzie się kawałek...
Tak trochę tylko pojojczę, bo mnie to wkurzyło!
I zamiast dokładać do starań, to znowu trzeba dołożyć do auta.
Auto to studnia bez dna!
Jo,wiem cos o tym. ja w mojego nie inwestuje bo jest caly zgnity...mamy dwa auta ,ale tamto duuuzo pali i zawsze szkoda na paliwo mi jestTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
No ja się właśnie boję, że jak raz zainwestuję, to się zaraz posypie reszta, ale jeździć czymś muszę... mi jest auto póki co niezbędne!
chyba faktycznie wszystkie wywiało
Zawsze przyjdę jak jesteście na sjeście poobiedniej
Ja za jakiś czas też wybieram się a jeszcze jedną kawke, tym razem do teściowej.Z. lubi tę wiadomość
-
W mojego juz sie nie oplaca inwestowac,na zlom go oddam chociaz tez potrzebuje tego zloma bo na wsi mieszkam i wszedzie daleko,a autobusy zadko kursuja
dżona lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zdecydowanie samochody to studnia bez dna. Podpisuję się każdą częścią ciała!
Macierzanko, bardzo Cię przepraszam, ale widocznie musiałam pominąć
A u mnie to nic ciekawegoTak się dziś trochę obijam
Lenko, beagle to takie cwaniaczki. Mój jak go wołam to zupełnie zmienia kierunek. Czasami jak jest w zasięgu ręki, to udaje się go przekonać jakimiś przysmakami, a jak odległość jest większa, to nie ma szans, żeby go złapać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 16:16
Macierzanka:), Z., Lena87 lubią tę wiadomość
-
Macierzanko, ja po czterech miesiącach próbowałam odpuścić i się 2 cykle na mnie pozłościły i się przedłużyły, jeden po drugim, wrociłam do mierzenia i wszystko wróciło do normy, trochę się z tego smieję, ale jak mierze to wiem i widzę co i jak
Co do auta to długo przezywałam te popsucia jak miałam koziołka (czytaj Matizka), co chwilę się psuł, nieraz musiałam schować kluczyki do torebki i 'z buta' do pracy pomykaćmąż już go miał serdecznie dość, bo na moje szczęscie sam go naprawiał i traf chciał, ze go sprzedaliśmy i to w moje urodziny, jeszcze do tej pory mam sentyment do niego :)teraz mamy nowe duże auto i mam nadzieję że długo nie będziemy musieli do niego dokładać
Mam nadzieję że te plecki nie będą Ci długo dokuczać i szybciutko dojdziesz do pełni sił i zdrowia
Kurcze czemu w tym zyciu tak jest że jak się sypie to wszystko naraz...Z. lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
oj broń Boże mnie za nic nie przepraszaj
A mnie właśnie atakuje popcorn!
Właśnie sobie przypomniałam, że mam jeszcze ziarenka i postanowiłam postrzelać
a jakie zapachy mmmm...
Dżona no to ładnie, mam nadzieję, że chociaż jeden się nie obróci przeciwko mnie chyba, że się tak obrazi, że nie wróci na najbliższe 9msc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 16:21
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Popcorm mniam...
A on na płodność jest dobry, szczególnie taki ze strzelających ziarenek robiony samemu
A ja nie mam duzej pokrywki na patelnie i sobie nie zrobię
No to niech się obrazi ten pierwszy 'niemierzony' na 9msc, może nie będzie wiedział co jest grane i akurat niespodziankaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 16:25
Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl