Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:widze klikasz lubie i klikasz a sie tu nic nie wypowiadasz
Bo ja czuwam i panuje nad sytuacją
Takie czujne oooko
Widzę, że Laura też się obudziła i nadciąga
A u mnie spokojnie, lenie się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 10:51
Little Frog, XxMoniaXx, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Bo ja czuwam i panuje nad sytuacją
Takie czujne oooko
Widzę, że Laura też się obudziła i nadciąga
albo tak jak Żabka pisze czekasz i śledzisz , żeby potem rzucić nam tu tekstem wyrwanym z kontekstu heheheMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:aaaa no chyba że tak
albo tak jak Żabka pisze czekasz i śledzisz , żeby potem rzucić nam tu tekstem wyrwanym z kontekstu hehehe
haha, dzisiaj to mogę chwilkę spokojnie poodpisywać, bo w tygodniu jak Was lukam z fona, to zanim skończę odpisywać w jednym temacie, to nagle patrze a tu już 5 kolejnych stron, i dwa kolejne tematy się przewinąWtedy to by było dopiero wyrwane z kontekstu!
Ale jestem duchowo, wspieram, myślę o Was i wiem co tu się dzieje, jestem na bieżąco!XxMoniaXx, Little Frog, Malinowa Panienka, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:haha, dzisiaj to mogę chwilkę spokojnie poodpisywać, bo w tygodniu jak Was lukam z fona, to zanim skończę odpisywać w jednym temacie, to nagle patrze a tu już 5 kolejnych stron, i dwa kolejne tematy się przewiną
Wtedy to by było dopiero wyrwane z kontekstu!
Ale jestem duchowo, wspieram, myślę o Was i wiem co tu się dzieje, jestem na bieżąco!no i dobrze
alka89, Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
A to sorki pomyliło mi sie.
Nie miałam zadnych objawów - po prostu serduszko przestalo bić i juz. Zaczęłam plamic ciuteczke i pojechalam od rau na IP i tam lekarka powiedziała, ze Fasola nie żyje[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:A to sorki pomyliło mi sie.
Nie miałam zadnych objawów - po prostu serduszko przestalo bić i juz. Zaczęłam plamic ciuteczke i pojechalam od rau na IP i tam lekarka powiedziała, ze Fasola nie żyje
Jejku,tule mocno...radzisz sobie jakos? Ja nie mam objawow ciazowych,nic,tylko cycki pelne w srodku,ale i tak mniej niz na poczatku...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Jejku,tule mocno...radzisz sobie jakos? Ja nie mam objawow ciazowych,nic,tylko cycki pelne w srodku,ale i tak mniej niz na poczatku...
dżona lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Helo Kochane
Jaka ja szczęśliwa dzisiaj jestem, jak się obudziałam i wpisalam temp. to program wyznaczyl owulke na 12-go w dniu inseminacjii.
Tylko zależy od jajowodu czy udało mu się pobrać jajeczko, mam nadzieję że tak
Byłam Z. ale musiałam iść zjeść sniadanko
Widzę że Ty i Macierzanka to nocne sobotnie marki jestecie hehe
Mołej niedzielki życzę!alka89, Little Frog, Z., dżona, Maniuś, Lena87, przedszkolanka:), Macierzanka:), Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Miłej niedzieli kochane
Witam przed południem
U mnie deszcz pada i padał całą noc, zimno i aż się nie chce wychodzić z ciepłych pieleszy
Wyprawiłam męża do pracy, ale wpadnie jeszcze na kolację i na nockę
Ogarnęłam mieszkanie troszeczkę i oczywiście zaglądam co tam u Was
Oj dużo mam do nadrobienia... tutaj zawsze coś się dzieje i to jest świetne
Kaśka28 wrote:kochana a czym sie martwic slonce swieci glowa przestala bolec i jeszcze mimo tylu przeszkod dziewczyny zaciazaja to przeciez mi sie tez musi udac:D
Cieszę się bardzo że Alka rozbudziła w Tobie tyle pozytywnej energii i aż widać jak ta nowo-dana nadzieja w Tobie krąży
Kasia, Ty to masz talent do tych prezentówBoskie są
Tak w ogóle to powiem Ci ze ja chciałabym dostać od Ciebie nawet zwykłego lizaka z wstążeczką, bo wraz z tą drobną rzeczą otrzymaną od Ciebie płynie tyle ciepła, miłości, zyczliwości i mnóstwo pozytywnej energii wprost z najdalszych krańców twojego serduszkaKochana kobitka z Ciebie
Marimiko gratulacje !!! Bez wątpliwości Wam się udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 14:26
Z., Little Frog, Laura, alka89, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
alka89 wrote:Ja jednak zostaje w lozku,nie chce mi sie ubierac jeszcze
Lenko, czekamy czekamy....czytaj szybciutko!
Dżona, ja to też tu tak z doskoku, coś zrobię, zaglądnę, za chwilę znów wracam do obowiązków i ponownie tuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 11:37
Laura, dżona, Lena87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie:)Laurus widzialas ze chyba Twojemu bockowi pomogly wymyslone grozby,bo mamy juz kolejna fasolke:)
Gratuluje przyszlej mamie,ale niestety nie zapamietalam nicku:)alka89, Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny