Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Z. wrote:Wywolalas mnie Laura jak wilka z lasu widzę
Albo to ten popcorn! Oj zjadlabym tak tak ale nie mam w domku
Goście u mne dziś znów więc tylko was wpadłam na chwilkę pozdrowić
Dzona jaka kradzież ladnie wyglada teraz twój podpisik
ja dzisiaj pożeram dosłownie wszystkoMacierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny jak mija niedziela? ja tylko na chwilke ale wiem co u was:D
Dziekuje za piękne słowa Dzona...ale ciii bo sie zaczerwienie
A co do piesków to Santoocha mowila ze "bigle" maja ADHDa walsnie gdzie ona sie podziala? niech sie az tak nie przepracowywuje:D
Ala piszesz caly czas mala albo malej widze ze jestes pewna ze dziewczynka:D
Macierzanko ja tez planowalam odstawic termometr ale jeszcze sie zastanowie bo w sumie sie od tego uzaleznilam jak Dzonaa i zgadzam sie co do auta...niestety wygoda kosztuje...jakbym miala prace w tym samym miescie to wybralabym rower ale niestety mam 17km w jedna strone do pracy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 17:36
Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasiu mi niedziela mija na pożeraniu wszystkiego co mam w domku a na dodatek jeszcze chcę was trochę poobżerać
a co mi tam raz nie zawsze
PS. być może pare kilo wpadnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 17:39
Ania07 lubi tę wiadomość
-
Własnie czytałam Laura ze masz apetyt na wszytko to ja ci wysyłam pyszna niezdrową fastfoodawa pizze
Laura, dżona, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasiu należy Ci się bezwzględnie
Ja czekam na mężulka, jedzie biedny i głodny i się jeszcze spóźni, ale niedługo :)Pewnie znikne za jakiś czas jak się pojawiA ogólnie nie jest źle
pizza wymarzonaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 17:49
Laura, Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Laura wrote:a dzięki dzięki, tylko dosyp cebulki proszę mniam
a mój małż własnie robi dla mnie pudding
oj coś mi się zdaje ze mąż teraz coraz to bardziej Cię będzie rozpieszczał
Laura, Kaśka28, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:oj coś mi się zdaje ze mąż teraz coraz to bardziej Cię będzie rozpieszczał
ale byłoby przyjemniedżona, Little Frog, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze znalazłam coś dla Was o lnie
'Len to jedna z najpopularniejszych roślin w naszej strefie klimatycznej. Niegdyś stanowiła ważny element każdego gospodarstwa. Z lnu wytwarzano przędzę i tkaniny, tłoczono olej, gromadzono jego nasiona. Właśnie te nasiona, potocznie zwane siemieniem lnianym, mogą mieć dobroczynny wpływ na Twoją płodność.
Naukowcy z University of Rochester w Nowym Jorku porównali jakość cyklów miesiączkowych kobiet, które nie jadły siemienia lnianego do cyklów tych samych kobiet, którym przez kolejne trzy miesiące podawano siemię lniane. We wszystkich cyklach na siemieniu lnianym wystąpiła owulacja (wśród cykli bez siemienia były 3 bezowulacyjne). Cykle „lniane” miały także dłuższą fazę lutealną, oraz większy stosunek progesteronu do estradiolu.
Takie działanie siemienia lnianego tłumaczy wysoka zawartość lignanów, związków, z grupy fitoestrogenów, które przywracają równowagę hormonalną w organizmie kobiecym. Dodatkowy bonus przyjmowania pokarmów bogatych w lignany to ich silne działanie antyrakowe (szczególnie dotyczy to raka piersi i narządów kobiecych), a także działanie zapobiegające chorobom serca i układu krążenia.
Należy kupować siemię lniane nieprażone, jak najświeższe i starać się zużyc opakowanie w przeciągu 1-2 miesięcy. Przechowywanie w lodówce opóźnia proces jełczenia. Zjełczałe siemię ma nieprzyjemny gorzki smak i nie należy go spożywać.'
Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Dziewczyny przywróccie mnie do porzadku
Bo jeszcze uwierze,ze to ciaza zamiast @ zalewa mnie dzis śluzem ale to az tak ze wkladke musze miec. Dzis gadałam z mama i mówilam jej ze miałam wrazenie ze tam spuchłam a mama mi mówi ze tak miala w ciazach...
Nosz kurde zawróćcie mnie na dobrą droge czekania na @Laura, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ja teraz też coraz częściej pije siemie szczególnie mielone, smakuje mi i mogę dodać do jogurtu
i na żołądek swietnie tez działa o czym się przekonałam jak miałam te rewolucje nieszczęsne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 18:03
Laura lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Dziewczyny, a ja byłam tak rozjuszona tym tematem o jedzeniu, ze przed chwilą "pożarłam" męża
Ja też wsuwam siemię w ziarenkach, ale ogólnie najlepiej mi wchodzi olej lniany dzuszkiem
Kasiu, ja też myślałam o rowerze, ale jeszcze mi kręgosłup doskwiera, więc nic z tego...
Co do termometru, to też mi będzie ciężko, ale spróbuję... ten jeden raz
Tymczasem uciekam na chwilę
Wpadnę wieczorkiem ze świeżą porcją popcornu
specjalnie sobie zostawiłam.
Miłego popołudnia!!!
Czy u Was też tak słońce daje po oczach?Laura, Little Frog, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:Dziewczyny przywróccie mnie do porzadku
Bo jeszcze uwierze,ze to ciaza zamiast @ zalewa mnie dzis śluzem ale to az tak ze wkladke musze miec. Dzis gadałam z mama i mówilam jej ze miałam wrazenie ze tam spuchłam a mama mi mówi ze tak miala w ciazach...
Nosz kurde zawróćcie mnie na dobrą droge czekania na @
Z całych sił trzymam kciuki za Ciebie Kochana!!!Magdas, Magdas, Z. lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:Dziewczyny przywróccie mnie do porzadku
Nosz kurde zawróćcie mnie na dobrą droge czekania na @Magdas, Z. lubią tę wiadomość
-
Madziula, chciałabym pomóc, ale tu się chyba kończy moja kompetencja!
Wspieram cały duchem i oby się szybko wyjaśniło, co to!
Bo wiem, że czekanie nie wpływa dorze na psychę! :*Magdas lubi tę wiadomość
-
heja, mi okres spóźnia sie 3 dni. w środe wylądowałam na pogotowiu okazało się, że mam zapalenie jajnika (które stwierdził dopiero mój gin prywatnie). na pogotowiu stwierdzili tylko tkliwość macicy i przymacicza.
urósł mi brzuch, non stop sikam i tak jakoś po głwoie mi chodzi, że może i ciążą....moja mama powiedziała, że mnie jako fasolke zdiagnozowano dopiero w 2 mieisącu, a na poczatku diagnozowano tylko bolesność macicy...
iśc na betę czy to strata kasy...eh;/