Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
dżona wrote:Ja teraz też coraz częściej pije siemie szczególnie mielone, smakuje mi i mogę dodać do jogurtu
i na żołądek swietnie tez działa o czym się przekonałam jak miałam te rewolucje nieszczęsne
Gdzieś wyczytałam kiedyś że w ciązy nie wolno pić bo prawdopodobnie powoduje skurcze macicy, ale za to od 34 tc trzeba ponownie bo pomaga przy porodzie
http://www.netmama.pl/magazyn/porod/zlagodzic-bole-porodowe/siemie-lniane-domowy-sposob-przygotowania-do-porodu/
-
Dzieki:) no wlasnie w tym wszystkim czekanie najgorsze
no nic mam ten test co maz kupol zrobie jutro i jak dalej nic to zadzwonie do gina i sie umówie na wizyte
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Blondik, dla pewności zawsze możesz sprawdzić. W sumie chyba nie latasz na betę co cykl, tylko ten jest taki nietypowy... A zawsze Cię to uspokoi
Magdas wrote:Dzieki:) no wlasnie w tym wszystkim czekanie najgorszeno nic mam ten test co maz kupol zrobie jutro i jak dalej nic to zadzwonie do gina i sie umówie na wizyte
Z. lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:naczytałam się o pozamacicznych i tego się najbardziej boję
a robiaś test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 18:34
-
Blondik wrote:robilam w piatek.ale nic. mojej sister testy sikane nie wychodziły (i w pierwszej i drugiej ciąży) to 10 tygodnia. nakręcam się, ale muszę się wyżalić i ponadziejować
-
Wróciłam z lasu do Was
co do aut to ja mam spokój bo toyota raptem 4-letnia i pewnie jeszcze tylko z rok max 2 z namitakie auta się nie psują jeszcze
co do popcornu - nie przepadam
Blondik - zrób betę będziesz spokojna
a ja leżę wykąpana w sypialni i popijam Fantę Zero - tak mnie naszło[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Laura wrote:
mój tż się obraża jak mówię Zenon na jego Ptaszora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 19:26
Laura, Lena87 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Cynamonek30 wrote:wyjątkowy to fakt
, ale wiesz głodnemu (czyli mnie) chleb na myśli
Co to za Kwiat ?
Co to za Kwiat??
No jak co to za kwiat? hehe i ty mnie pytasz??
Toć to kwiatek który mnoży nam na wątku fasolkowy światekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 19:31
Kaśka28, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:Zenek go nazwijmy
mój tż się obraża jak mówię Zenon na jego Ptaszora
Niech każda z nas nazwie go jak zechce
on ma zastępować boćka tego leniwca hahahaLena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Co tam kobietki, widzę, ze tematy o jedzeniu o ptaszkach itp
Mnie właśnie zemdliło, bola piersi, mam sluz wodnisty, ale nei za duzo i nei wiem czy już po ovu czy bedzie, czy w ogóle cykl owulacyjne.. ostatni był bez ovu... Chciałaby żeby zaskoczyło, bo czytałam własnie ulotki leków na przyszły cykl i złapałam doła, na wszystkich piszę, ze możliwa zmiana wagi .. i ogólnie jakieś obajwy z dupy za przeproszeniem .. eh nie smęce, tylko zastanawiam się czemu zawsze mam pod górkę
-
Blondik wrote:heja, mi okres spóźnia sie 3 dni. w środe wylądowałam na pogotowiu okazało się, że mam zapalenie jajnika (które stwierdził dopiero mój gin prywatnie). na pogotowiu stwierdzili tylko tkliwość macicy i przymacicza.
urósł mi brzuch, non stop sikam i tak jakoś po głwoie mi chodzi, że może i ciążą....moja mama powiedziała, że mnie jako fasolke zdiagnozowano dopiero w 2 mieisącu, a na poczatku diagnozowano tylko bolesność macicy...
iśc na betę czy to strata kasy...eh;/Blondik wrote:robilam w piatek.ale nic. mojej sister testy sikane nie wychodziły (i w pierwszej i drugiej ciąży) to 10 tygodnia. nakręcam się, ale muszę się wyżalić i ponadziejowaćCynamonek30 wrote:Laura- ja w TWOI awarcie widzę FalusaMalinowa Panienka wrote:Zenek go nazwijmymój tż się obraża jak mówię Zenon na jego Ptaszora
Witamy Cynamonku w naszych progach jak witac skromnych:DCynamonek30, Laura lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nati89 wrote:Co tam kobietki, widzę, ze tematy o jedzeniu o ptaszkach itp
Mnie właśnie zemdliło, bola piersi, mam sluz wodnisty, ale nei za duzo i nei wiem czy już po ovu czy bedzie, czy w ogóle cykl owulacyjne.. ostatni był bez ovu... Chciałaby żeby zaskoczyło, bo czytałam własnie ulotki leków na przyszły cykl i złapałam doła, na wszystkich piszę, ze możliwa zmiana wagi .. i ogólnie jakieś obajwy z dupy za przeproszeniem .. eh nie smęce, tylko zastanawiam się czemu zawsze mam pod górkę
Nati89 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️