Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati niestety to tak niedziala...kazda ma swoj czas....ale on w koncu nastapi kochana a kwiatuszek Laury napewno nam pomoze
Laura, Nati89, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nati89 wrote:wierzę w to bardzo mocno, ale czasem brakuje mi sił..
Zmykam kochane do wanny podumać sobie .. Miłego wieczoruLaura lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:Bry Z.
Co tam?
A nic przyszłam z Wami poodpoczywać
Goście już sobie poszli więc mogę poleżeć z lapkiem na łóżeczku i poodciagać myśli od tego, że jutro poniedziałek, a najbliższy czas będzie dla mnie mega pracowity... Ale w sumie sama tak chciałam bo ostatnio zaczynam za bardzo świrować od tych starań i potrzebuję czym innym zająć głowę
A jak u Ciebie?Laura, Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:A nic przyszłam z Wami poodpoczywać
Goście już sobie poszli więc mogę poleżeć z lapkiem na łóżeczku i poodciagać myśli od tego, że jutro poniedziałek, a najbliższy czas będzie dla mnie mega pracowity... Ale w sumie sama tak chciałam bo ostatnio zaczynam za bardzo świrować od tych starań i potrzebuję czym innym zająć głowę
A jak u Ciebie? -
Laura wrote:A widzisz Kochana ja też mam podobne myśli a gdzie tu do 19-go eh, będę doszukiwać się jakichkolwiek objawów....OMG!
Ja ma mieć mniej więcej tego dnia owulację więc mój pęcherzyk pęknie z wrażenia na Twoje dwie krechy na teście
W każdym razie też czekam na ten dzień
Mam nadzieję, że szybko zleci
I to święta są, miałabyś małego zajączkaaa wielkanocnegoLaura lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Bursztynka wrote:Koncert na dwójce daje do myślenia....
Bursztynka wrote:Dziewczynki. Mam nadzieję że wszystkie macie aktualne cytologie?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 20:59
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:Dziewczynki. Mam nadzieję że wszystkie macie aktualne cytologie?!
Mi pewnie zrobi cytologię gin na najbliższej wizycie za półtora tygodnia. Miałam zalecenie powtórzyć po pół roku.
A czemu pytasz?
Bo ja siedzę w pokoju bez TV. Rozumiem, że jakiś koncert w stylu "zrób rakowi wspak"?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
AAAAAAAA wlasnie sobie uswiadomilam ze jutro 7my...ja mam wizyte u szperacza wieczorem....a co najlepsze jeszcze mam @....
Z na tvp2 tecial the Voice poswiecony pamieci jednej z uczestniczek ktora niedozyla tego etapu bo rak ja pokonal...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 21:04
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️