Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:Plamienie w środku cyklu
Jeśli występuje często w okresie kiedy ma nastąpić owulacja - najprawdopodobniej jest prawidłowe. U pewnej grupy kobiet występuje tzw. plamienie okołoowulacyjne spowodowane nagłym spadkiem poziomu estrogenów podczas jajeczkowania. Plamienie zazwyczaj jest skąpe, ale może trwać nawet do czterech dni. Ustaje z chwilą wzrostu poziomu progesteronu.
O to to to.
Jestem tego żywym przykłademWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 21:59
Laura lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Kochane tylko że po stosunku i to mój mąż jak już poszedł do wc ogarnąć się fo końca to to zobaczyl w wc ja u siebie nic nie widzę jeszcze. Mówił że może jakieś naczynko mi zerwał ale wątpię pierwszy raz takie coś się stało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 22:02
-
Nati, jeśli to okołoowulacyjne to możliwe, że nawet więcej nie zobaczysz tego teraz. U mnie to takie maluteńko, takie niteczki krewki były. Ciężko mi to opisać żeby komuś to mogło pomóc. Ja się do tego przyzwyczaiłam.
A Macierzanko, u Ciebie co się dzieje?Nati89 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Nati89 wrote:Dla mnie też to nowość i dlatego tak spanikowalam to była czerwona krew normalna ale tylko trochę
Nie ma co panikować i się stresować. Nie jesteś sama też tak mam i żyjęmam się dobrze
Na razie zrób wdech wydech luzik i się nie przejmuj, ale gina zapytaj dla pewnościNati89, Laura, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:.
Mam jeszcze wizytę z moim labkiem u weterynarza .. nie wiem co się dzieje. Sierść wypada garściami, cały czas się drapie, ma rany na grzbiecie i brzuchu. Wiecie co to może być? Czy mógł się tym zarazić on suki do której dopuszczaliśmy? Martwię się strasznie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:a suka chora była? napiszcie do hodowców niech Wam dadzą znać.
Niby nie, ale właśnie to się zaczęło dziać po dopuszczeniu.
Zapytamy jutro. Zobaczę jeszcze co weterynarz powie .. szykujemy się na niemałe pieniądzeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 19:32
-
Z. no właśnie nie wiem kurde. Muszę jeszcze to poobserwować. Mam nadzieję tylko, że to nie moja nadżerka daje mi znać, że jest... albo coś innego.
Jeszcze mi tego brakuje na domiar moch problemów...
Ale póki nie idę do lekarza, to nie będę dumać, bo już przedtem mnie żoładek rozbolał z nerwów, ale już mi przeszło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Z. no właśnie nie wiem kurde. Muszę jeszcze to poobserwować. Mam nadzieję tylko, że to nie moja nadżerka daje mi znać, że jest... albo coś innego.
Jeszcze mi tego brakuje na domiar moch problemów...
Ale póki nie idę do lekarza, to nie będę dumać, bo już przedtem mnie żoładek rozbolał z nerwów, ale już mi przeszło
Kochana może warto by było się wybrać do gina?
Tulę mocno