Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Niby nie, ale właśnie to się zaczęło dziać po dopuszczeniu.
Zapytamy jutro. Zobaczę jeszcze co weterynarz powie .. szykujemy się na niemałe pieniądzetu w DE ładnie się cenią, ale zdrowie psa ważniejsze..
może hormonalne być - nigdy żadnemu psu ani suce po kryciu nie działy się takie rzeczy
a wystawiacie pasiaka w Niemczech? bo ja się wybieram tylko najmłodsza musi w młodzież wejść żebym jej championat zrobićAnia07 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:może hormonalne być - nigdy żadnemu psu ani suce po kryciu nie działy się takie rzeczy
a wystawiacie pasiaka w Niemczech? bo ja się wybieram tylko najmłodsza musi w młodzież wejść żebym jej championat zrobić
Nie, bo nasz nie ma rodowodu można powiedzieć, bo matka miała, a ojciec nie -
Lenka marudź do woli jak Ci coś leży ja wątrobie
Macierzanko trzymam kciuki żeby wszystko było u ciebie okej.
Padam na ryjek więc ide spać. Doczytam was jutro
DobranocLaura, Malinowa Panienka, Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ania07 wrote:Nie, bo nasz nie ma rodowodu można powiedzieć, bo matka miała, a ojciec nie
aaaa to ja tak nie kryjezresztą w Pl to przestępstwo... po pierwsze to napisałabym do ludzi żeby sukę przebadali i poprosiła o zaświadczenie od lekarza, że suka jest zdrowa. bo jak rozumiem nie byliście na kryciu u weta?
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
no właśnie mam w tym tygodniu wizytę Aniu, więc akurat jestem na czasie
Nati ja plamienia mam zwykle przed @ kilka dni, ale dzisiaj zauważyłam po
dobra już nie marudzę, muszę iść oswoić się z jutremWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 22:39
-
nick nieaktualnyNie chcę jutro iść na ten monitoring bo nic tam nie będzie, na teście ovu nawet druga kreska się nie pojawiła
Zamiast chudnąć to tyjęnajgorsze to jest to, że wszystko idzie w brzuch
Chciała bym wrócić do wagi z przed 7 lat i wyglądać jak wieszakWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 22:38
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:aaaa to ja tak nie kryje
zresztą w Pl to przestępstwo... po pierwsze to napisałabym do ludzi żeby sukę przebadali i poprosiła o zaświadczenie od lekarza, że suka jest zdrowa. bo jak rozumiem nie byliście na kryciu u weta?
nie, nie byliśmy .. ale jak to mówią: człowiek mądry po szkodzie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Nie chcę jutro iść na ten monitoring bo nic tam nie będzie, na teście ovu nawet druga kreska się nie pojawiła
Chciała bym wrócić do wagi z przed 7 lat i wyglądać jak wieszak
Lena jakby się dało to z chęcią bym od Ciebie wzięła parę kilo.
A na monitoring idź, nie trać nadziei, może akurat coś się ruszyło? A jak nie to gin powinna coś poradzić, żeby pęcherzyki rosły i pękały. Nie poddawaj się!
A testy owu może są złe? .. Mi zawsze mimo wszystko bladziocha pokazywały..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 19:32
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:nie, nie byliśmy .. ale jak to mówią: człowiek mądry po szkodzie..
ja kryję u weta albo nasienie zamrożone przylatuje i wtedy Pani doktor pipetką inseminuje
pamiętam kiedyś historię psa, którego suka zaraziłam jakimś wirusem i kastrować psa było trzeba... piękny pies, piękne szczeniaki dawał... oczywiście ludzie od suki spaleni - musieli sukę sterylizować bo nikt nie chciał kryć jej już swoim psem.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Lena87 wrote:Nie chcę jutro iść na ten monitoring bo nic tam nie będzie, na teście ovu nawet druga kreska się nie pojawiła
Chciała bym wrócić do wagi z przed 7 lat i wyglądać jak wieszakja też chciałabym schudnąć ale teraz nie powinnam jakiś diet drastycznych stosować... i weź tu schudnij
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 22:44
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:no niestety
ja kryję u weta albo nasienie zamrożone przylatuje i wtedy Pani doktor pipetką inseminuje
pamiętam kiedyś historię psa, którego suka zaraziłam jakimś wirusem i kastrować psa było trzeba... piękny pies, piękne szczeniaki dawał... oczywiście ludzie od suki spaleni - musieli sukę sterylizować bo nikt nie chciał kryć jej już swoim psem.
o ja pierdziele.. masakra!
mam nadzieję, że to się okaże tylko jakąś małą infekcją skóry .. -
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Lena jakby się dało to z chęcią bym od Ciebie wzięła parę kilo. Ja właśnie wyglądam jak taki wieszak ..
A na monitoring idź, nie trać nadziei, może akurat coś się ruszyło? A jak nie to gin powinna coś poradzić, żeby pęcherzyki rosły i pękały. Nie poddawaj się!
A testy owu może są złe? .. Mi zawsze mimo wszystko bladziocha pokazywały..
Skoro w piątek nic nie było to nie łudzę się aby jutro się coś pojawiło ..
A ona dopiero zacznie działać za 2 cykle które nie wiadomo kiedy będą bo kazała odstawić duphaston ..
A owulacji tak czy siak nie będzie, co do testów to pozostało Mi trochę z poprzedniego cyklu i kilka dostałam od pewnej pani -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Jeżeli chodzi o brzuch, uda i pośladki to mojej koleżance pomogły ćwiczenia 6 Weidera. Schudła chyba z 15 kg w ciągu 3 miesięcy ..
rower wróci do normy od wtorku bo jutro tż ma przerwę w treningach i ja będę brzucha i sqady robić a on machać hantelkamiAnia07, dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150